- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Canım sperm testini biz aynı günde aldık. Ama hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum. Hayat iki kelime canım. Üzülme Rabbim arkadaşınında yardımcısı olsun. Allah eşine el kaldıran o kişiyide ıslah etsinKızlar bir günde hayata bakışımı değiştirecek o kadar şey yaşadım ki dün sonuçlarımdan sonra bugün de yakın arkadaşımın eşinden dayak yediğini öğrendim daha 7aylik bebisi var çok çok üzüldüm sabah okulda duyunca ağladımöğrenciler bile hocam hasta misiniz diyorlar ruh halim o kadar yüzüme yansımış ki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bugün dersim geç bitiyordu doktor dörtte gittiğinden gidemedim. Perşembe eşim sprem testi yaptıracak sonuç aynı gün çıkar mi ki ???
Canım sperm testini biz aynı günde aldık. Ama hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum. Hayat iki kelime canım. Üzülme Rabbim arkadaşınında yardımcısı olsun. Allah eşine el kaldıran o kişiyide ıslah etsin
Ahh ne cekiyoruz şu kvlerden. Çocuğunun annesine nasıl kıyabilir bir insan? Allah arkadaşının yardımcısı olsun. Hayat zorluklarla dolu önemli olan onlarla başedecek güç ve sabıra sahip olabilmek.Amin canım çok üzüldüm ya k.v desi geldi oğlunu doldurdu resmen kadını dövdürdüRabbim yardımcımız olsun
Kızlar bir günde hayata bakışımı değiştirecek o kadar şey yaşadım ki dün sonuçlarımdan sonra bugün de yakın arkadaşımın eşinden dayak yediğini öğrendim daha 7aylik bebisi var çok çok üzüldüm sabah okulda duyunca ağladımöğrenciler bile hocam hasta misiniz diyorlar ruh halim o kadar yüzüme yansımış ki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bugün dersim geç bitiyordu doktor dörtte gittiğinden gidemedim. Perşembe eşim sprem testi yaptıracak sonuç aynı gün çıkar mi ki ???
Allah ıslah etsin bir kadına el kaldıran kim olursa olsun zavallıdır Allahın merhametinden yoksundur Rabbim yardımcısı olsun arkadaşının ülkemizde örnekler okadar çok ki üzülmemek elde değil
Cnm yap. Birsey kaybetmezsin en azindan adetmiydi degilmiydi onu ogrenirsin ve calismalara baslarsin yada hamis olursun kan vermeye kosarsin :)Kizlar elimde test var yarinda dogum gunum yapsam miki cikar miki var midir . komple bitti regil dun gelen giden yok.bi ara karnima feci sanci girdi dun o sancidan sonra ne leke ne agri sifir yani
Silikte olsa cikar bence yarin yapabilirsinbugün adet olmam gerekiyordu olmadım.acaba hamile miyim.
yarın test yapsam sonuç alabilir miyim.
Tamam canim . zaten yoksa calismaya basliyacagim dersimeCnm yap. Birsey kaybetmezsin en azindan adetmiydi degilmiydi onu ogrenirsin ve calismalara baslarsin yada hamis olursun kan vermeye kosarsin :)
Ben dogum günümde yaptım silik çıktı beş gün geciktim gttm kan testinde çıktı bebisim[QUOkry10, post: 43481218, member: 679616"]Kizlar elimde test var yarinda dogum gunum yapsam miki cikar miki var midir . komple bitti regil dun gelen giden yok.bi ara karnima feci sanci girdi dun o sancidan sonra ne leke ne agri sifir yani
Yaaa benimde silik Hep, bata üç gün varSkry10 anladım canım evet bazen lekelenme olabiliyomus bende olmadı ama senin dediğinde normal adet değil yani farklı bişey olabilir belkide lekelenmedir bi test yap bence ben yaptım buraya attım herkes hamilesin dedi çok zor gozukuyodu eşim bile göremedi charmant gördü sağolsun sonra bi sabah bi akşam hep test yaptım git gide koyuldu cizgim inşallah seninde böyle olur
Yaaa benimde silik Hep, bata üç gün var
yaptım zaten ama idrara guvenme dyolarsabah kalktığınzda ilk idrarla test yapın daha koyu çıkıyor
O testin nerdeydi canim bakim biSkry10 anladım canım evet bazen lekelenme olabiliyomus bende olmadı ama senin dediğinde normal adet değil yani farklı bişey olabilir belkide lekelenmedir bi test yap bence ben yaptım buraya attım herkes hamilesin dedi çok zor gozukuyodu eşim bile göremedi charmant gördü sağolsun sonra bi sabah bi akşam hep test yaptım git gide koyuldu cizgim inşallah seninde böyle olur
Benim ilk idrarla belli oldu canimyaptım zaten ama idrara guvenme dyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?