Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım sperm testini biz aynı günde aldık. Ama hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum. Hayat iki kelime canım. Üzülme Rabbim arkadaşınında yardımcısı olsun. Allah eşine el kaldıran o kişiyide ıslah etsin

Amin canım çok üzüldüm ya k.v desi geldi oğlunu doldurdu resmen kadını dövdürdü Rabbim yardımcımız olsun

Amin canım çok üzüldüm ya k.v desi geldi oğlunu doldurdu resmen kadını dövdürdü Rabbim yardımcımız olsun
Ahh ne cekiyoruz şu kvlerden. Çocuğunun annesine nasıl kıyabilir bir insan? Allah arkadaşının yardımcısı olsun. Hayat zorluklarla dolu önemli olan onlarla başedecek güç ve sabıra sahip olabilmek.

Allah ıslah etsin bir kadına el kaldıran kim olursa olsun zavallıdır Allahın merhametinden yoksundur Rabbim yardımcısı olsun arkadaşının ülkemizde örnekler okadar çok ki üzülmemek elde değil

Ateş takibi yapiyorum bu ay istedigim kiloyada dustum inş hersey yolunda gider . bugun bi arkadasa gittik haşa fala inanmam neşesine ölesine kapatmistim bakiyim dedi buyur dedi aci acmaz beni tanimiyor bi arkadasimin arkadasi bakan kisi bebek geliyor deei cok istiyorsun kapinin eşiginden girmiş bile dedi cok şasrdim. Sen kizlari cok seviyormusun gonlun bi yana o yanda dedi ama erkek gozukuyor dedi . Şasirdim guldum hayirlisi olsun Allah buyuk dedim :)

bugün adet olmam gerekiyordu olmadım.acaba hamile miyim.
yarın test yapsam sonuç alabilir miyim.

Kizlar elimde test var yarinda dogum gunum yapsam miki cikar miki var midir . komple bitti regil dun gelen giden yok.bi ara karnima feci sanci girdi dun o sancidan sonra ne leke ne agri sifir yani

Kizlar elimde test var yarinda dogum gunum yapsam miki cikar miki var midir . komple bitti regil dun gelen giden yok.bi ara karnima feci sanci girdi dun o sancidan sonra ne leke ne agri sifir yani
Cnm yap. Birsey kaybetmezsin en azindan adetmiydi degilmiydi onu ogrenirsin ve calismalara baslarsin yada hamis olursun kan vermeye kosarsin :)

[QUOkry10, post: 43481218, member: 679616"]Kizlar elimde test var yarinda dogum gunum yapsam miki cikar miki var midir . komple bitti regil dun gelen giden yok.bi ara karnima feci sanci girdi dun o sancidan sonra ne leke ne agri sifir yani[/QUOTE]
Ben dogum günümde yaptım silik çıktı beş gün geciktim gttm kan testinde çıktı bebisim allah sana da nasip etsin. . Doğum günün kutlu olsun inşallah bidahaki doğum gününde yavrun kucağında olur :-*

[QUOkry10, post: 43481218, member: 679616"]Kizlar elimde test var yarinda dogum gunum yapsam miki cikar miki var midir . komple bitti regil dun gelen giden yok.bi ara karnima feci sanci girdi dun o sancidan sonra ne leke ne agri sifir yani
Ben dogum günümde yaptım silik çıktı beş gün geciktim gttm kan testinde çıktı bebisim allah sana da nasip etsin. . Doğum günün kutlu olsun inşallah bidahaki doğum gününde yavrun kucağında olur :-*[/QUOTE]
Ayyyy ne guzel soyledin cnm bnm tesekkur ederim . Ya bu ay 4 gun lekelenme oldu normal adet degildi toplasan 3 gun bile surmedi

Skry10 anladım canım evet bazen lekelenme olabiliyomus bende olmadı ama senin dediğinde normal adet değil yani farklı bişey olabilir belkide lekelenmedir bi test yap bence ben yaptım buraya attım herkes hamilesin dedi çok zor gozukuyodu eşim bile göremedi charmant gördü sağolsun sonra bi sabah bi akşam hep test yaptım git gide koyuldu cizgim inşallah seninde böyle olur

Yaaa benimde silik Hep, bata üç gün var

O testin nerdeydi canim bakim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…