- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
O testin nerdeydi canim bakim bi
Ben beş test yaptım beş gündür geldide silik idrar testi gyver dedikleri için umutlanamiyorum, senceeeBenim ilk idrarla belli oldu canim
Dogum gunun kutlu olsun canim :) kizkardesimle ayni gun dogmussun. İnsallah bu yasin sana istedigin herseyi beraberinde getirir.Kizlar elimde test var yarinda dogum gunum yapsam miki cikar miki var midir . komple bitti regil dun gelen giden yok.bi ara karnima feci sanci girdi dun o sancidan sonra ne leke ne agri sifir yani
Testini gorebilir miyiz?yaptım zaten ama idrara guvenme dyolar
Ayyy caniiiimmmKızlar dün şiddetli kanama ile hastaneye yatırdılar beni bebek görülmediBeta sonucumu bekliyorum dua edin
İçerdeki kanama alanı iyice büyümüş şuan dışarı kanama yok gibi ama içerde kanama var ve boş gebelik riski var hcg artışı bize birşeyler Söyler hayırlısıAyyy caniiiimmmgecmis olsun insallah kotu birsey yoktur..
İnsallah hepsi duzelir offf yaaaİçerdeki kanama alanı iyice büyümüş şuan dışarı kanama yok gibi ama içerde kanama var ve boş gebelik riski var hcg artışı bize birşeyler Söyler hayırlısı
Testini gorebilir miyiz?
Teşekkürler canim benim güzel dileklerin için . Amin hayirlisi ile olsun herşey . kiz kardeşininde doğum günü kutlu olsun .Dogum gunun kutlu olsun canim :) kizkardesimle ayni gun dogmussun. İnsallah bu yasin sana istedigin herseyi beraberinde getirir.su testi yapar misin tatlim artik bakalim. Yoksa acilen doktora gideceksin.
Canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun, inş bir mucize daha olur...İçerdeki kanama alanı iyice büyümüş şuan dışarı kanama yok gibi ama içerde kanama var ve boş gebelik riski var hcg artışı bize birşeyler Söyler hayırlısı
Yakinlastirinca bar gibiEki Görüntüle 1685359 kızlar selam bata tahmini 6-7 gün var, ve ben sadece deneme amaçlı strip testten yaptım öylesine...
oku çizdiğim bölge de çok zor görülen bir çizgi gördüm. ama şu buharlaşma çizgisi de olabilir bilmiyorum. Gözle dikkatli bakınca hafif gözüküyordu. resimde anlaşılmıyor...siz görebiliyormusunuz merak ettim?
aynen benimde böyle, çok dikkatli bakınca var gibi...
daha 6-7 gün var bata, ah denemez olaydım...kafam kurcalanıp duracak şimdi...görebildin mi hakikaten canım?Yakinlastirinca bar gibi
İnşallah cnm haberdar ederimCanım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun, inş bir mucize daha olur...
Bnde hic boyle cikmadi 2 test yapmistim bn . lekelenme turk lokumundada oldu dedin ya acaba kanama bitince mi uapmisti o
Canim bnm yakinlastirinca var gibi ins vardir ya bk bnde merak ettimdaha 6-7 gün var bata, ah denemez olaydım...kafam kurcalanıp duracak şimdi...görebildin mi hakikaten canım?
hakkımızda hayırlısı olsun ozaman bence sende bugün bidaha yap tatlımCanim bnm yakinlastirinca var gibi ins vardir ya bk bnde merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?