Simdi yapcagim gidip var elimde test ama negatif yine kesin yapiyim bn geleyim hemenhakkımızda hayırlısı olsun ozaman bence sende bugün bidaha yap tatlım
tamam canım bekliyoruz...Simdi yapcagim gidip var elimde test ama negatif yine kesin yapiyim bn geleyim hemen
bilmiyorum ki canım daha mı koyu çıkıyo seninBnde hic boyle cikmadi 2 test yapmistim bn . lekelenme turk lokumundada oldu dedin ya acaba kanama bitince mi uapmisti o
aynen benimde böyle, çok dikkatli bakınca var gibi...
13 gun sonra oldum lekelenme hic kan gelmedi pedler dolarken hic gelmedi sadece peceteye . test yaptim yine az once negatif . Artik cumaya doktora giderim kesingecikme oldu mu adetinde
Bende tek cizgi hep sabit :)bilmiyorum ki canım daha mı koyu çıkıyo senin
Banami diyosun acababence var benimknden de koyu canım :) hayırlısı olsun bebişin :)
bence var benimknden de koyu canım :) hayırlısı olsun bebişin :)
gecikme oldu mu adetinde
Baktim sana da simdi canim. Daha bata cok var o yuzden olma olasiligi cok yuksek ama bugun kesin bisey soyleyemiyorum. Elinde test varsa yarin sabah tekrarla testi ve 15 dk bekledikten sonra foto cek. Suan iyice kurumustur simdi nasil gorunuyor?charmant canım benimkine de bakabilirmisin? kafam çok karıştı, sen anlarsın?
Canımn hangimize diyorsun :)
evet ebru sana diyorum :) hemen kan testi yaptıııııırr :)Banami diyosun acaba
Bende tek cizgi hep sabit :)
evet ebru sana diyorum :) hemen kan testi yaptıııııırr :)[/QUOT kız ya h
Kız ya hamile degilsemmmdemekki bebişin zamanını bekliyo :)
Siz benden daha eminsiniz ben hala emin olamiyorm kimyasalsa falan diye
Canim bi kac gundur baska topiklerde de yazmissin. Sana herkes hamile oldugunu soyluyor sende bir turlu inanamiyosun. Bence kesin ve net sekilde ogrenmenin tek yolu kanda beta hcg testi yaptirmaktir. Gozunaydin. Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin inşallah.Siz benden daha eminsiniz ben hala emin olamiyorm kimyasalsa falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?