- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Canım kuruyunca işte dikkatli bakınca gördüm ama strip test ilk defa yaptığım için pek güvenemedim açıkçası ya...evde bıraktım, işten çıkınca bakarım tekrar...sırf varya strip testi merak ettiğim için yaptım, cuma tekrar ediyim olmadı çünkü bata daha çok var...Baktim sana da simdi canim. Daha bata cok var o yuzden olma olasiligi cok yuksek ama bugun kesin bisey soyleyemiyorum. Elinde test varsa yarin sabah tekrarla testi ve 15 dk bekledikten sonra foto cek. Suan iyice kurumustur simdi nasil gorunuyor?
@triton-x canim ben cizgiyi goruyorum. İnşallah inşallah vardir. Yarin sabah ilk idrarla tekrarla bakalim. Hakkinda hayirlisi olsun.
Canım kuruyunca işte dikkatli bakınca gördüm ama strip test ilk defa yaptığım için pek güvenemedim açıkçası ya...evde bıraktım, işten çıkınca bakarım tekrar...sırf varya strip testi merak ettiğim için yaptım, cuma tekrar ediyim olmadı çünkü bata daha çok var...
strip testi merak ettiğimden yaptım canım, nette okudum bunlar için pek güvenilir değil diyorlar ama görücez tatlım ya...ama bence olması çok zor ya kısmet...
canım bende anlam veremedim kafamı karıştırdı orda o çizgiyi görmek...ama buharlaşma çizgisi diyorlar ya arkadaşlar belki de o...oyüzden bende umutlu değilim açıkçası, hakkımızda hayırlısı ise olsun inş.Hayirlisi canim. Artik oyle seyler gorduk,yasadik,okudukki temkinli davraniyoruz. En guzelide boyle olmasi. Cuma çak bi test daha. Bakalim neler olacak? Ben adet olmadan once hafif sizilarim olur hafif siddette ve ara ara... 2 gundur yasamaya basladim. Ben kesin hamiş değilim.
Kısmet canım hayırlısıdemekki bebişin zamanını bekliyo :)
Siz benden daha eminsiniz ben hala emin olamiyorm kimyasalsa falan diye
Kızlar değer 7000 den 5000 e düşmüş bu Ümit de burda biterRabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın
Ahh canim benim. Ne denirki boyle bir durumda. Allah sabirlar versin. Yaradana siginmaktan baska caremiz yok. Allahim kisa zamanda saglikli bir evlat nasip etsin sana.Kızlar değer 7000 den 5000 e düşmüş bu Ümit de burda biterRabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın
İdrarin pozitiftide kam değerin mi düşüşe geçtiKızlar değer 7000 den 5000 e düşmüş bu Ümit de burda biterRabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın
Hey Allahim sen buyuksun... Cok uzuldum.. Diyecek birsey bulamiyorum artik..Kızlar değer 7000 den 5000 e düşmüş bu Ümit de burda biterRabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın
Tamam canım inş hakkımızda hayırlısı olsun, yarın tekrarlarım olmadı...@triton-x Eve gidince mutlaka tekrar bak cizgi gri ise bisey diyemiyorum suan ama pembemsiyse olma ihtimali cok yuksektesti tekrarla o zaman netlesecek.
Canımm çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum...hakkında hayırlısı olsun ahh ahhKızlar değer 7000 den 5000 e düşmüş bu Ümit de burda biterRabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın
Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklıysa gelsin, çokta umutlanmak istemiyorum korkuyorum...geçen aylar yaptıklarım bembeyaz çıkıyordu hep bakalım belki de buharlaşma çizgisidir...hayırlısı tatlım
amin canım herşeyin hayırlısı olsun inşallahHakkımızda hayırlısı olsun sağlıklıysa gelsin, çokta umutlanmak istemiyorum korkuyorum...geçen aylar yaptıklarım bembeyaz çıkıyordu hep bakalım belki de buharlaşma çizgisidir...hayırlısı tatlım
canım ne desem boş biliyorum Rabbim yardımcın olsun aynısını 2 ay önce yaşadım ama inan bizimde bunu yaşamamız gerekiyormuş ve inşallah herşey düzelecekKızlar değer 7000 den 5000 e düşmüş bu Ümit de burda biterRabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?