- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 43
Canım şuan seni arayıp konuşmak istedim resmenKızlar değer 7000 den 5000 e düşmüş bu Ümit de burda biterRabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın
Cnm değer yükseleceğine düşüşe geçti yani düşük yapıyorumİdrarin pozitiftide kam değerin mi düşüşe geçti
Ümit hiç bitmiyor işte bu Süreci en kısa zamanda atlatıp tekrar Çalışmalara başlayacağım inşallah Ümit hiç bitmiyorCanım şuan seni arayıp konuşmak istedim resmenAcını çok iyi anlıyorum biliyorsun çok yeni yaşadım aynısı Dün değeri yazdığında az çok tahmin ettim ama Rabbimden ümit kesilmez diye bir şey demek istemedim. Diyorum ya belki de hayırlısı böylesi belki Rabbim bize tek çocuk yazdı, bilemiyoruz hiç Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah belki bir gün hiç ummadığımız anda bizimde olur
Âmin inşallahVeson canım çok geçmiş olsun şuan çok üzgün sun tahmin edebiliyorum ama buda bi sınav belki böylesi hakkında daha hayirliydi veren de alan da Allah üzme kendini hayirlisiyla tekrar verir inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar
Hiçkimse yaşamasınBitmesin zaten, elbet olacak arkadaşım vakit saati daha var demek kiRabbim bir daha yaşatmasın bu üzüntüleri
Canım bende eve geldim geleli durup durup bakıyorum çizgiye...hatta bir arkadaşım akşam oturmaya geldi o da gördü..@triton-x canım hiç yakiñlaştırmadan bile fotoyu çizgi görünüyo canım inşAllah bebiş vardır :)
SağolVeson allah yardimcin olsun canım. ..
Doktorunla konus canim ihmal etme ama onemsiz birsey de olabilir. Tekrarlarsa mutlaka doktora git.Merhaba kızlar altı hafta içindeyim hamileligimin ya bugün pembemsi açık renkte bişeyler geldi peceteye silince aksama doğru azaldı ama korktum çok korktum acaba ne anlama geliyo bu lekelenme gbi bsey
Merakla bekliyorum kuzumCanım bende eve geldim geleli durup durup bakıyorum çizgiye...hatta bir arkadaşım akşam oturmaya geldi o da gördü..charmant canım rengi çözemedim ama ne pembe ne de gri...tekrarlıcam testi bakalım, çokta umutlanmak istemiyorum sağlıklıysa gelsin inş. Canım hayırlısı
Açık renk ama ürktum görünce doktoru aradm progestan iç dedi gel bi bakalım dedi ama hemen telefonda beni görmeden ilaç nasıl soyleyebildi ki arastirdm biraz bu haftalarda hormonlar yukselince olabiliyomus sabahta camasirima çıkmış ince bi çizgi inşallah bişey yokturDoktorunla konus canim ihmal etme ama onemsiz birsey de olabilir. Tekrarlarsa mutlaka doktora git.
Merak etme genelde veriyorlar o ilaci ama mutlaka biran once git baksin doktor nolur nolmazAçık renk ama ürktum görünce doktoru aradm progestan iç dedi gel bi bakalım dedi ama hemen telefonda beni görmeden ilaç nasıl soyleyebildi ki arastirdm biraz bu haftalarda hormonlar yukselince olabiliyomus sabahta camasirima çıkmış ince bi çizgi inşallah bişey yoktur
Cumartesiye kadar gecmezse gidicem canimMerak etme genelde veriyorlar o ilaci ama mutlaka biran once git baksin doktor nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?