Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Merakla bekliyorum kuzum

günaydın hanımlar gününüz aydın olsun
@triton-x canım naptın ?

Günaydınlar canlarım sabah 8.30ta dersim vardı yazamadım, sabah ezanında uyandım yaptım, ama aynı çok zor görülen bir çizgi var...bu strip testin özelliğimi anlamadım. Pazara kadar test yapmıcam beklicem ama ben çok zor olacağını düşünüyorum. Sadece testi merak ettiğim için yapmıştım eşim yum günlerimde yanımda değildi, öncesinde vardı...olduysa hakikaten mucize çünkü sperm 72 saat yaşamış demektir...

Yaa cizgiyi goruyorsan vardiiiiirrr olacaksa olur o iste hizli gonzales spermler aferin len size ehehehe

inşallah buda senin mucizen olur canm zaten hep mucizele gbi gelmiyormu güzellikler hayatımıza bekle canım dediğin gibi cumartesiye kadar

Yaa cizgiyi goruyorsan vardiiiiirrr olacaksa olur o iste hizli gonzales spermler aferin len size ehehehe
ehehe canım sabah sabah güldürdün, olduysa eşim böbürlenir şimdi, kendine pay çıkarır:) neyse yine ümitlenmiyim de pazara kadar kısmet, pazartesi salı adet olmam lazım çünkü...

inş canım hep dua ettim ama sağlıklıysa hayırlısıysa gelsin, yoksa adetle gitsin anlamayım...
aynen canım Allah devamınıda getirsin der ya büyükler çok doğru sağlıkla huzurla gelsin ve kucağına almayı nasip etsin

Kızlar merhaba.. Dün doktora gittim. Aadetin 3. Günüydü.. Hormon testlerim güzel çıktı. 18ine hsg randevusu verdi. Yumurtlamamı takip etmeden falan tak diye bunu yapmasından çekindim ilkin hhem de korktum. Bir de hoca tıp fakültesinde kesinlikle anestezisiz dedi. Özelleri araştırdım ama bir yandan da 6 aydır takibindeyim bu adamın.. Şuan için ona olmaya karar verdim ama bakalım.. Kk da tanıdığım tanımadığım yorumunda hsg çekildim diyen hemen hemen herkese özelden mesaj attım. Sağolsunlar beni çok rahatlattılar. Biraz korkuyorum hsg tecrübesi olan varsa dinlemeye hazırım kızlar

canım öncelikle sakın korkma bende hsg çektirdim 1.5 yıl önce anestezisiz kesinlikle hiç ağrı hissetmiyosun hatta bazıları dioki çok az bi acı o bile yok olmuyo yani 2 dk falan sürdü ama hiç anlamadım

bu arada geçmiş olsun canım inşAllah sonuun güzel çıkar

Canim hsg adet bitiminden sonraya veriliyor rahim duvari ince oldugundan daha iyi gozlem yapabilmek icin. Ben hsg cektirdim 2 gun sonra catladi yumurtam. Cunku benim erken catliyor. Bana agri kesici igne yaptilar filmden once. Bayilicam sandim, cok korkuyordum. Evet agri oluyor ama her ay adet baslarken olan agri gibi, dayanilmayacak şekilde değil kesinlikle, zaten cok kisa sürüyor. 5 dk bile değil. Ben filmi cektirdikten sonra çarşıya inip gezdim dolaştım. Islem aninda oluyor, sonra normal hayata dönüyorsun. İnşallah açık çıkar tuplerin. Kasma kendini ben çok kastım, sıktım. Kotu tecrubeleride okuyup kendini daha fazla germe.

Kızlar doktora gtmeye karar verdim daha koyu kahve geldi gideymde bi baksın içim rahat etmedi

Canım çok zor belli oluyor ama çizgi, baya içine girerek baktım da öyle gördüm yani...Çok ta umut etmek istemiyorum tatlım hayırlısı neyse o olsun...ayrıyetten seninde olabilir bikere :) dur bakalım hiç belli olmaz canım batın 16-17 si değil mi seninde?
şimdi ovulasyon testi yaptım. çok çok silik çıktı :/ hamilelik olunca dha koyu çıkmıyor muymuş?

17 si canim yuksek ihtimalle. Bugun goguslerde agri basladi. Hafif hafif kasik agrim oluyor. Bide ben adet olmadan once gece cok ates basar, sabah kalkarim cok sicacik olur belim, karnim bu sabah ayni sey oldu. Geliyorum diyor benim ki bide ovulasyon yaptim bende bi bakayim dedim. Oda silik cikti. Hamilelik adina ne bir belirti var ne de bir hissiyat. Canim seninki fotograftada rahat şekilde belli oluyor sadece testin hatali olma ihtimalini goz onunde bulundurmak lazim, sende oyle yapiyosun zaten. Hayirlisi olsun.

Eklentiler

• 20151112_135642_HDR.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 59
Hormonlarinin iyi cikmasina sevindim canim :) cok sukur. Hsg hakkinda bilgim yok insallah iyi gecer.. Ben de yaptiricam ama henuz degil simdiden gecmis olsun insallah onda da hicbir sorun cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…