Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canım senin ovulasyonun benimkinden daha koyu valla :) hiçbirşey belli olmaz tatlım ama benimkinde dediğin gibi testin hatalı olma durumu var, hayırlısı olsun ya...

canım senin ovulasyonun benimkinden daha koyu valla :) hiçbirşey belli olmaz tatlım ama benimkinde dediğin gibi testin hatalı olma durumu var, hayırlısı olsun ya...
Yok yok canim benim oyle cikiyor gecen aylardada denemistim. Yine boyle koyuydu. Yarin yine yaparim koyulasma var mi bakmak icin.

Kızlar eşimin sperm testine iyi demiş doktor. Ben pek anlamıyorum Özür dileyerek göndersem yorum yapabilirmisiniz benim hic bilgim yokta

hee evet. oraya dıkkat etmedım. mlde . o zaman ıyı. bızımde 58 :) ama tık yok
Bizimki toplam 270 milyon mlde 90 milyon bizdede tık yok malesef. Ama bizim morfoloji dusuk %2. Keci boynuzu, kabak cekirdegi, proxeed plus, findik,fistik,ceviz,muz takviyesi yapiyoruz. Doktor sayi yuksek morfolojiye takilmayin dedi. Basarilar dileyip gonderdi bizi :))

İçimi rahattın valla, ben de korkuyorum ama diyorum ki sonu güzel olacak inşallah.. Kimi hemen hamile kalıyormuş falan diye kendimi teselli ediyorum.. Çok sağol tecrübeni paylaştığın için umarım benimki de senin gibi sorunsuz geçer
bu arada geçmiş olsun canım inşAllah sonuun güzel çıkar
Çok teşekkür ederim
Evet haklısın, bayılanı da varr hiçbir şey hissetmeyeni de.. Aynen 10dk da dayanamayacaksam nasıl doğum yaparım ki?? Valla içim rahatladı sizi okudukça, çok teşekkür ederim
Hormonlarinin iyi cikmasina sevindim canim :) cok sukur. Hsg hakkinda bilgim yok insallah iyi gecer.. Ben de yaptiricam ama henuz degil simdiden gecmis olsun insallah onda da hicbir sorun cikmaz
Sağol canım, ya ben de önce klomen falan dener sonra hsg diye bekliyordum, bir de radyolojideki kadın kısırlık mı var dedi, parçalayacaktım kadını, eşim nerede kaldı senin salon kadını çizgin diye dalga geçiyor! Bana bak kadın falan demişim, ama terbiyesiz öyle denir mi? Ayrıca orada sekretersin yani hasta özeli var, ayy neyse ben anestezisiz yaptırıcam, şimdilik kararım bu, inşallah sana gerek kalmaz tatlım
Canım benim eşimin de pazartesi randevusu var. Evde kıyamet kopuyor, ben nasıl şey yapcam diye, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. Allahtan ben gibi her halta internetten bakmıyor, ben de iğneyle alacaklarmış sperm örneği dedim, valla paZartesi beni parçalyacak ama olsun.. İnşallah sonuçlar iyidir, ben anlamıyorum ama, arkadaşlar iyi demiş.. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…