- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
canım senin ovulasyonun benimkinden daha koyu valla :) hiçbirşey belli olmaz tatlım ama benimkinde dediğin gibi testin hatalı olma durumu var, hayırlısı olsun ya...17 si canim yuksek ihtimalle. Bugun goguslerde agri basladi. Hafif hafif kasik agrim oluyor. Bide ben adet olmadan once gece cok ates basar, sabah kalkarim cok sicacik olur belim, karnim bu sabah ayni sey oldu. Geliyorum diyor benim kibide ovulasyon yaptim bende bi bakayim dedim. Oda silik cikti. Hamilelik adina ne bir belirti var ne de bir hissiyat. Canim seninki fotograftada rahat şekilde belli oluyor sadece testin hatali olma ihtimalini goz onunde bulundurmak lazim, sende oyle yapiyosun zaten. Hayirlisi olsun.
Yok yok canim benim oyle cikiyor gecen aylardada denemistim. Yine boyle koyuydu. Yarin yine yaparim koyulasma var mi bakmak icin.canım senin ovulasyonun benimkinden daha koyu valla :) hiçbirşey belli olmaz tatlım ama benimkinde dediğin gibi testin hatalı olma durumu var, hayırlısı olsun ya...
İyiyim tatlim sen nasilsin
dr ıyı dedıyse ıyıdır. ama yukle yınede. az cok anlıyorum :) kendıme yararım yok amaKızlar eşimin sperm testine iyi demiş doktor. Ben pek anlamıyorum Özür dileyerek göndersem yorum yapabilirmisiniz benim hic bilgim yokta
At canim bakalim.Kızlar eşimin sperm testine iyi demiş doktor. Ben pek anlamıyorum Özür dileyerek göndersem yorum yapabilirmisiniz benim hic bilgim yokta
İnsallah canim hayirlisiyla bekliyoruz hepimiz :)charmant Canım ben adet oldum. Yeni tarihi yazarım inşaAllah. Bu aylık benden geçti .. Bekleyen umut eden bütün arkadaşlara başarılar
Rabbim hayırlısıyla mutlu haberler aldırsın ..
İyiyim canim bekliyoruz artik uc ay dolsun son kez bir deneyecegiz ondan sonra belli olur herseyBen de seni merak ediyorum canım napıyosun nasılsın?
Gonder tatlim burda ayip mayip yok hepimizin yasadigi seylerKızlar eşimin sperm testine iyi demiş doktor. Ben pek anlamıyorum Özür dileyerek göndersem yorum yapabilirmisiniz benim hic bilgim yokta
Amin inşallah canım.O zaman henuz sokulmedi adetin canim. Olsun uzme kendini. Bidahaki ay olur. Gec olsun guc olmasin canim. Hayirlisi Allahtan.
Canim sonuclarda hic bir sorun yok. Hareketli %60 gayet iyi. Sayida 56 milyon cikmis. Oda iyi. Kumelesme yok oda iyi. Normal %90 dedigi sanirim morfoloji oda cok cok iyi. Enfeksiyonda yok. Sonuclar gayet iyi cikmis tatlim. Sen gittin mi doktora?Böyle kızlar
canım gayet ıyı. yalnız sperm sayısı ml de 57 mılyon 3 mlde mı orayı anlayamadım .Böyle kızlar
57 milyon/ml yaziyor canim.o yuzden ml'dedir bence.canım gayet ıyı. yalnız sperm sayısı ml de 57 mılyon 3 mlde mı orayı anlayamadım .
Pzrtesi gunu guzel haberler alirsin inşallah. Ihmal etme canim. Hakkinda hayirlisi. Guzel olacak hersey merak etme,Gidemedim cnm p.tesine kaldi doktor yokmus
hee evet. oraya dıkkat etmedım. mlde . o zaman ıyı. bızımde 58 :) ama tık yok57 milyon/ml yaziyor canim.o yuzden ml'dedir bence.
Bizimki toplam 270 milyon mlde 90 milyon bizdede tık yok malesef. Ama bizim morfoloji dusuk %2. Keci boynuzu, kabak cekirdegi, proxeed plus, findik,fistik,ceviz,muz takviyesi yapiyoruz. Doktor sayi yuksek morfolojiye takilmayin dedi. Basarilar dileyip gonderdi bizi :))hee evet. oraya dıkkat etmedım. mlde . o zaman ıyı. bızımde 58 :) ama tık yok
İçimi rahattın valla, ben de korkuyorum ama diyorum ki sonu güzel olacak inşallah.. Kimi hemen hamile kalıyormuş falan diye kendimi teselli ediyorum.. Çok sağol tecrübeni paylaştığın için umarım benimki de senin gibi sorunsuz geçercanım öncelikle sakın korkma bende hsg çektirdim 1.5 yıl önce anestezisiz kesinlikle hiç ağrı hissetmiyosun hatta bazıları dioki çok az bi acı o bile yok olmuyo yani 2 dk falan sürdü ama hiç anlamadım
Çok teşekkür ederimbu arada geçmiş olsun canım inşAllah sonuun güzel çıkar
Evet haklısın, bayılanı da varr hiçbir şey hissetmeyeni de.. Aynen 10dk da dayanamayacaksam nasıl doğum yaparım ki?? Valla içim rahatladı sizi okudukça, çok teşekkür ederimCanim hsg adet bitiminden sonraya veriliyor rahim duvari ince oldugundan daha iyi gozlem yapabilmek icin. Ben hsg cektirdim 2 gun sonra catladi yumurtam. Cunku benim erken catliyor. Bana agri kesici igne yaptilar filmden once. Bayilicam sandim, cok korkuyordum. Evet agri oluyor ama her ay adet baslarken olan agri gibi, dayanilmayacak şekilde değil kesinlikle, zaten cok kisa sürüyor. 5 dk bile değil. Ben filmi cektirdikten sonra çarşıya inip gezdim dolaştım. Islem aninda oluyor, sonra normal hayata dönüyorsun. İnşallah açık çıkar tuplerin. Kasma kendini ben çok kastım, sıktım. Kotu tecrubeleride okuyup kendini daha fazla germe.
Sağol canım, ya ben de önce klomen falan dener sonra hsg diye bekliyordum, bir de radyolojideki kadın kısırlık mı var dedi, parçalayacaktım kadını, eşim nerede kaldı senin salon kadını çizgin diye dalga geçiyor! Bana bak kadın falan demişim, ama terbiyesiz öyle denir mi? Ayrıca orada sekretersin yani hasta özeli var, ayy neyse ben anestezisiz yaptırıcam, şimdilik kararım bu, inşallah sana gerek kalmaz tatlımHormonlarinin iyi cikmasina sevindim canim :) cok sukur. Hsg hakkinda bilgim yok insallah iyi gecer.. Ben de yaptiricam ama henuz degil simdiden gecmis olsun insallah onda da hicbir sorun cikmaz
Canım benim eşimin de pazartesi randevusu var. Evde kıyamet kopuyor, ben nasıl şey yapcam diye, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. Allahtan ben gibi her halta internetten bakmıyor, ben de iğneyle alacaklarmış sperm örneği dedim, valla paZartesi beni parçalyacak ama olsun.. İnşallah sonuçlar iyidir, ben anlamıyorum ama, arkadaşlar iyi demiş.. Darısı başımızaBöyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?