Anladım canım, dur şu dinlenme süren bitsin de inşallah gerek kalmaz, ben sana anlarırım uzun uzun hele çarşamba gelsin de, yine de korkuyor insan.. Umarım iyi geçer..gulit_me ehehhe salon kadini kalmiyor bazen insallah sorunsuz gecer canim. Ben dis gebelik gecirdim ya o yuzden kesin yaptirmam gerek diye dusunuyorum ama doktor gerek yok dedi aklimi karistirdi. Bir ay gecsin bende iyice bir bakicam senden de tecrubeni dinlerim
İnşallah canım.. Ya bence de konu bebek olunca her şey yapılabilir, parmağım kesilse olay yapan ben hsg ye tamam diyorum. Eşim de utanıyor, aynen nelerle uğraşıyoruz modunda.. İyi yaptın yazmakla, ah eşim bunları bilse hiç gitmez gibi.. Evde yapıp getirelim bile dedi, tövbe yarabbi.. Ben de utanıyorum, benim doktorum arkadaşımın eşi! Adamla yüZyüZe bakıyoruz ve ben ona muayene oluyorum! Ama işte erkekler daha utangaç sanırım! Ama gidecek, paArtesi onum da randevusu.. Umarım siZinki gibi sorun çıkmaz sonuçlarımızda.. Sen de en kısa zamanda hamile kalırsın, hatta umarım bu ay hamilesindir canım.. En azından sorun yokmuşgulit_me canim benim uykularim kaciyordu nasil stres sıkıntı yapmıştım ama çok şükür atlattım inşallah seninkide öyle geçer. Sperm testi içinde benim eşim hiç ikiletmedi. ozel bir odaya aliyorlar ayri bir bölüme. Ayyy bekle bekle gelmiyor bekle bekle gelmiyor. Sonra geldi yanima hafiften mahçup hafiften bir sacma sapan islerle ugrasiyoruz edasiyla... Meğer duş alma yeri varmış duş almış. Açık açık yazıyorumda kafanda canlansin diye yaziyorum. Bir tv varmış açık ve işte video varmış dergiler falan filan. Banada çok komik geliyordu gulsem mi aglasam mi? Bide merkezde calisan herkes kadindi o yuzden kocam adina ben bile kendimi kotu hissettim. Neyseki oda gecti. Sonunda bebek oldugunu dusununce hersey yapilabilir geliyor insana. Ben gecen ay cektirdim hamile kalamadim. Bu ayda hic belirti yok ama cok kisi hrmen hamile kaliyormus. İnşallah sanada vesile olur.
tatlım çok geçmiş olsun bol bol dinlen ve progesteronu mutlaka iç...birde dr ne diyecek bakalım.
Sağol canım bu tür kanamalar normal dedi karnimdan baktı kese göründü burda duruyo bi sorun gözükmüyor dedi istersen kalp atışı için vajinal yoldan bakalım çünkü senin geç döllenme sanırım geçen hafta kesede karnimdan değil vaj. Gözüktütatlım çok geçmiş olsun bol bol dinlen ve progesteronu mutlaka iç...birde dr ne diyecek bakalım.
Canim baktı karnimdan kese gözüktü bi sorun yok dedi iki hafta sonra kalp atışını duymaya gittiğimizde duyunca sorun kalmaz dedi vaj. Yolla duyulabilir dedi istemedim progestani verdi yerleşme kanaması olabilir dedi onun için geç değil mi sanki o kanama ilk ayda olmuyo mu geç döllenme senin bebeğin dedi birde bişey sormak istiyorum progestan içtm biraz arttırma ihtimali var mı kanamayiEn guzeli doktorun gormesi canim. Lekelenmeler olabiliyor ama tedbiri elden birakmamak lazim.guzel haberlerle gel.
Cnm evet gozukuyor kac dakikada ciktiKizlar elim ayagim titriyo. Esim sabahtan sehirdisina cikti. Ilk idrarla test yaptim. Cok cok silik bir cizgi goruyorum. Adete 4 gun var. Acaba siz gorebilecek misiniz?
Simdi yaptim canim. 10 dk bile surmedi. Lavabodan ciktim aa baktim var gibi sonra fotograf cektim.Cnm evet gozukuyor kac dakikada cikti
Ayyy goruyosun di mi? Fotografta pembe cikmiyor ama cok ince pembe bir cizgi:) ayyy Allahimmmm inşallah test yanlış degildir.Cnm evet gozukuyor kac dakikada cikti
Insallah cnm bu erken gebelik testi miAyyy goruyosun di mi? Fotografta pembe cikmiyor ama cok ince pembe bir cizgi:) ayyy Allahimmmm inşallah test yanlış degildir.
Evet erken gebelik testi. Yanlış olma ihtimali var dimiInsallah cnm bu erken gebelik testi mi
Evet kuzum bencede tekrarla normal testle InsaALLAH dogrudur onda daha net cikar :)Evet erken gebelik testi. Yanlış olma ihtimali var dimi( eczaneler acilsin normal gebelik testide alicam. Onlarlada yaparim cikarsa kan testine giderim.
Saol canim inşallah inşallah. Ilk seninle paylaşmış oldum, ilk sen gordun testi. Bu ani hiç unutmicam. Evin icinde deli gibi koşuşturmami falan. İnşallah duygularimla oynamamistir bu test :)hakkimizda hayirlisiEvet kuzum bencede tekrarla normal testle InsaALLAH dogrudur onda daha net cikar :)
Ikiside ihtimal dahilinde. Adetin yakinsa bir test yap canim.Günaydinlar herkese bir sey sormak istiyorum. Bu ay saracoglunun incir kurunu denemistim beklenen yumurtlama doneminde her zamankinden daha fazla akintim oldu degerlendirdik biz de. Adetime 1 hafta kala ozellikle sol kasikta batma kasilmalar hissettim akintim da cogalmisti sonrasinda iki gun ust uste kahverengi leke geldi kokusuz. Dun adet olmam lazimdi ses soluk yok kasiklarimda siddetli agri kayboldu belli belorsiz gidip geliyor acaba diyorum bu ay 2 kere mi yumurtladim ya da gebelik ihtimali de olabilir mi?
Olabilir niye olmasin bugun test yap bence cnm silikte olsa cikarGünaydinlar herkese bir sey sormak istiyorum. Bu ay saracoglunun incir kurunu denemistim beklenen yumurtlama doneminde her zamankinden daha fazla akintim oldu degerlendirdik biz de. Adetime 1 hafta kala ozellikle sol kasikta batma kasilmalar hissettim akintim da cogalmisti sonrasinda iki gun ust uste kahverengi leke geldi kokusuz. Dun adet olmam lazimdi ses soluk yok kasiklarimda siddetli agri kayboldu belli belorsiz gidip geliyor acaba diyorum bu ay 2 kere mi yumurtladim ya da gebelik ihtimali de olabilir mi?
:) amin cnmSaol canim inşallah inşallah. Ilk seninle paylaşmış oldum, ilk sen gordun testi. Bu ani hiç unutmicam. Evin icinde deli gibi koşuşturmami falan. İnşallah duygularimla oynamamistir bu test :)hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?