Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

  • Kasık ağrısı

    OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

    OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

    OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

    OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

    OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

    OY: 379 57,3%
  • Gaz

    OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

    OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

    OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

    OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

    OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

    OY: 96 14,5%

  • Ankete Katılan
    662
Kuzumm ben gördüm ya inanmıyorum :) içinden geçiriyordum seni bikiyormusun ya:)) bak umutsuz olma dedim:) ben bugün yapmadım test. 2gündür çok zor görülüyordu çünkü...normal 3liralık testlerden yap kuzum onlara daha güvenilşr diyorlar:)) ay çok sevindim canım inanki çokk:)
İnş hayırlısıyla doğrudur ve herseyimiz beraber gider canım benim ya:)
 
Canım progesteron azaltır normalde, vajinadan fitik şeklinde alınanları var, onu dra sorup o şekilde de kullanabilirsin...aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Bol bol dinlen olurmu?
 
Ayyy benimde aklima sen geldin canim. Yumurtlama tarihimizde ayni yaa. Herseyimiz ayni zamanda olur:) yarenlik ederiz birbirimize. Cok kaptirmak istemiyorum kendimi. Birazdan cikip normal test alicam. Allahim utandirmasin inşallah ikimizde hamileyizdir. Saglikla kucagimiza aliriz insallah.
 
Saol canim inşallah inşallah. Ilk seninle paylaşmış oldum, ilk sen gordun testi. Bu ani hiç unutmicam. Evin icinde deli gibi koşuşturmami falan. İnşallah duygularimla oynamamistir bu test :)hakkimizda hayirlisi

evet canım var gözüküyor bebişin :) inşallah kanda da çıkar :) hayırlısıyla al kucağına...
 
Canım progesteron azaltır normalde, vajinadan fitik şeklinde alınanları var, onu dra sorup o şekilde de kullanabilirsin...aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Bol bol dinlen olurmu?

onu sormadım ağızdan alıyorm canım daha bi tane içtm zaten iki hafta sonra kalp atışlarını duysamda rahatlasam sen nasılsın
 
İnş canım belirtilerimiz bile kaç aydır aynı gitti seninle, ikizim olsan bu kadar olur canım bekliyorum heyecanla:)
 
onu sormadım ağızdan alıyorm canım daha bi tane içtm zaten iki hafta sonra kalp atışlarını duysamda rahatlasam sen nasılsın
İyiyim canım bende işte tekrar hamile kalmaya uğraşıyoruz bizde bakalım, duyarsın cabım inş allah isterse hersey olur inanki yeterki sıkıntı stres yapma kendine olurmu?
 
Progestan arttirmaz canim korkma bisey yoksa birkac gune kanamayi keser. Gecmis olsun tatlim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…