- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Kuzumm ben gördüm ya inanmıyorum :) içinden geçiriyordum seni bikiyormusun ya:)) bak umutsuz olma dedim:) ben bugün yapmadım test. 2gündür çok zor görülüyordu çünkü...normal 3liralık testlerden yap kuzum onlara daha güvenilşr diyorlar:)) ay çok sevindim canım inanki çokk:)Ayy fotografta cikmiyor yaa deliricem.Eki Görüntüle 1687185 Eki Görüntüle 1687186 Eki Görüntüle 1687185 Eki Görüntüle 1687186
Canım progesteron azaltır normalde, vajinadan fitik şeklinde alınanları var, onu dra sorup o şekilde de kullanabilirsin...aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Bol bol dinlen olurmu?Sağol canım bu tür kanamalar normal dedi karnimdan baktı kese göründü burda duruyo bi sorun gözükmüyor dedi istersen kalp atışı için vajinal yoldan bakalım çünkü senin geç döllenme sanırım geçen hafta kesede karnimdan değil vaj. Gözüktüyerleşme kanaması olabilir dedi iki hafta sonrası için randevuvvermişti o gün geldiğinde kalp atışını duydugumuzda bi sorun kalmycak progestani günde üç defa iç dedi ama o ilaç kanamayi arttırabilir ni acaba biraz arttı gibi
Ayyy benimde aklima sen geldin canim. Yumurtlama tarihimizde ayni yaa. Herseyimiz ayni zamanda olur:) yarenlik ederiz birbirimize. Cok kaptirmak istemiyorum kendimi. Birazdan cikip normal test alicam. Allahim utandirmasin inşallah ikimizde hamileyizdir. Saglikla kucagimiza aliriz insallah.Kuzumm ben gördüm ya inanmıyorum :) içinden geçiriyordum seni bikiyormusun ya:)) bak umutsuz olma dedim:) ben bugün yapmadım test. 2gündür çok zor görülüyordu çünkü...normal 3liralık testlerden yap kuzum onlara daha güvenilşr diyorlar:)) ay çok sevindim canım inanki çokk:)
İnş hayırlısıyla doğrudur ve herseyimiz beraber gider canım benim ya:)
Saol canim inşallah inşallah. Ilk seninle paylaşmış oldum, ilk sen gordun testi. Bu ani hiç unutmicam. Evin icinde deli gibi koşuşturmami falan. İnşallah duygularimla oynamamistir bu test :)hakkimizda hayirlisi
Canım progesteron azaltır normalde, vajinadan fitik şeklinde alınanları var, onu dra sorup o şekilde de kullanabilirsin...aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Bol bol dinlen olurmu?
Saol canim, Allah razı olsun. Erken gebelik testi oldugu icin suphe icindeyim. Tekrar edicem normal test alayimda. Allahim utandirmasinevet canım var gözüküyor bebişin :) inşallah kanda da çıkar :) hayırlısıyla al kucağına...
İnş canım belirtilerimiz bile kaç aydır aynı gitti seninle, ikizim olsan bu kadar olur canım bekliyorum heyecanla:)Ayyy benimde aklima sen geldin canim. Yumurtlama tarihimizde ayni yaa. Herseyimiz ayni zamanda olur:) yarenlik ederiz birbirimize. Cok kaptirmak istemiyorum kendimi. Birazdan cikip normal test alicam. Allahim utandirmasin inşallah ikimizde hamileyizdir. Saglikla kucagimiza aliriz insallah.
Allah'ım umutlarimizi bosuna cikartmasin inşallah. Hayirlisini versin ikimize, hepimize. Belirtiler bu ay kandirmadi bizi inşallah testlerde kandirmiyordur.İnş canım belirtilerimiz bile kaç aydır aynı gitti seninle, ikizim olsan bu kadar olur canım bekliyorum heyecanla:)
İyiyim canım bende işte tekrar hamile kalmaya uğraşıyoruz bizde bakalım, duyarsın cabım inş allah isterse hersey olur inanki yeterki sıkıntı stres yapma kendine olurmu?onu sormadım ağızdan alıyorm canım daha bi tane içtm zaten iki hafta sonra kalp atışlarını duysamda rahatlasamsen nasılsın
Gorduuuummm gorduuuummm ayyyy yasasiiinAyy fotografta cikmiyor yaa deliricem.Eki Görüntüle 1687185 Eki Görüntüle 1687186 Eki Görüntüle 1687185 Eki Görüntüle 1687186
Progestan arttirmaz canim korkma bisey yoksa birkac gune kanamayi keser. Gecmis olsun tatlimCanim baktı karnimdan kese gözüktü bi sorun yok dedi iki hafta sonra kalp atışını duymaya gittiğimizde duyunca sorun kalmaz dedi vaj. Yolla duyulabilir dedi istemedim progestani verdi yerleşme kanaması olabilir dedi onun için geç değil mi sanki o kanama ilk ayda olmuyo mu geç döllenme senin bebeğin dedi birde bişey sormak istiyorum progestan içtm biraz arttırma ihtimali var mı kanamayi
İyiyim canim bekliyoruz artik uc ay dolsun son kez bir deneyecegiz ondan sonra belli olur hersey
Gittim eczaneye normal gebelik testi aldim.Gorduuuummm gorduuuummm ayyyy yasasiiinyarin tekrar yap bakalim iyice ciksin meydana kerata
çok sağol canım :) sen nasılsınProgestan arttirmaz canim korkma bisey yoksa birkac gune kanamayi keser. Gecmis olsun tatlim
İyiyim canım bende işte tekrar hamile kalmaya uğraşıyoruz bizde bakalım, duyarsın cabım inş allah isterse hersey olur inanki yeterki sıkıntı stres yapma kendine olurmu?
bu ay 21. günün ertesi lh testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bakalım bekliyorum geçen ay ilk defa 30. günde gelmişti hayırlısı bakalım.Bu tarz durumlar ilk defa mi oluyor cnm.
Canım yaptınmı bir daha test? merakla bekliyorum canımAllah'ım umutlarimizi bosuna cikartmasin inşallah. Hayirlisini versin ikimize, hepimize. Belirtiler bu ay kandirmadi bizi inşallah testlerde kandirmiyordur.
amin canım allah razı olsun bakalım kısmet :)allah en kısa zamanda sizlerinde dileklerimi gerçekleştirsin canım :)
Tek suphem bu benim de erken gebelik testlerini sevmiyorumGittim eczaneye normal gebelik testi aldim.
Ayy canim inşallah dogrudur içimde bir şüphe erken gebelik testi oldugundan. Bakalim Rabbim neylerse guzel eyler.
Ben iyiyim bekliyorum :) sizin haberlerle mutlu oluyorumçok sağol canım :) sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?