canım sen gördüysen kesin vardır ben göremedim ama arkadaşlar görmüş hep inşallah pozitif çıkar bide normal test yap canımAyy fotografta cikmiyor yaa deliricem.Eki Görüntüle 1687185 Eki Görüntüle 1687186 Eki Görüntüle 1687185 Eki Görüntüle 1687186
Resmi siyah beyaz yapabilir misin bazen oyle daha net oluyor cizgiAyyyyy kizlarrrr simdi yaptim tekrar. Cok silik ama ben net goruyorum... Tam 9. Dk da cektim fotografi. Siz gorebiliyo musunuz?
Kiz azcik gorunuyooo sankiiiiii :)) az bekle kurusun bi daha cekBu daha net gibi. Ben goruyorumda fotografta cok net cikmiyor.
Birde gordugun renk pembe mi kuzumBu siyah beyaz hali
Birde gordugun renk pembe mi kuzum
canım sen görüyorsan kesin var demekki daha yeni salgılanmaya başladı hcg regl bugünmüydüBu daha net gibi. Ben goruyorumda fotografta cok net cikmiyor.
Ayyyy kiiz hamilesin bayaaa isteeeEvet canim pembe :)
Haydi senden de bekliyoruz mutlu haberi :) cilgin spermler ve sehvetli yumurtanin askidaha da 4 gün var, pazar günü yapıcam ben tekrar:) ben şüpheliyim ama seninki net gözüküyor bence canım...
senin de alıcaz inşallah mutlu haberini kuzumdaha da 4 gün var, pazar günü yapıcam ben tekrar:) ben şüpheliyim ama seninki net gözüküyor bence canım...
sende iyiki varsın canım ne güzel eşine süpriz olur dönüşte ohhhhh yarın kutlama var deseneAyyyy kizlarrrrr... Aglama krizine girdim resmen. Evet cizgiyi goruyorum net bu 2. Idrar cok sıkışmadan yaptim sabirsizliktan. Heyecandan elim ayagim titriyor. Biraz sakinlesmem lazim. Esim yarin aksam gec saatte gelecek sehirdisina gitti. Ayyy Allah'im cok mutlu oldum. Yarabbim hepinize tek tek nasip etsin inşallah. Gonulden dua ediyorum, Rabbim hepinize versin kisa zamanda. Allah hepinizden razi olsun. Iyi ki varsiniz.
Git kan ver kuzum cuma bugun hemen al yarin kocise surpriz yaparsin yolda derin derin nefes al :))Ayyyy kizlarrrrr... Aglama krizine girdim resmen. Evet cizgiyi goruyorum net bu 2. Idrar cok sıkışmadan yaptim sabirsizliktan. Heyecandan elim ayagim titriyor. Biraz sakinlesmem lazim. Esim yarin aksam gec saatte gelecek sehirdisina gitti. Ayyy Allah'im cok mutlu oldum. Yarabbim hepinize tek tek nasip etsin inşallah. Gonulden dua ediyorum, Rabbim hepinize versin kisa zamanda. Allah hepinizden razi olsun. Iyi ki varsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?