- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Haydi senden de bekliyoruz mutlu haberi :) cilgin spermler ve sehvetli yumurtanin aski
Ayyyy kizlarrrrr... Aglama krizine girdim resmen. Evet cizgiyi goruyorum net bu 2. Idrar cok sıkışmadan yaptim sabirsizliktan. Heyecandan elim ayagim titriyor. Biraz sakinlesmem lazim. Esim yarin aksam gec saatte gelecek sehirdisina gitti. Ayyy Allah'im cok mutlu oldum. Yarabbim hepinize tek tek nasip etsin inşallah. Gonulden dua ediyorum, Rabbim hepinize versin kisa zamanda. Allah hepinizden razi olsun. Iyi ki varsiniz.
sende iyiki varsın canım ne güzel eşine süpriz olur dönüşte ohhhhh yarın kutlama var desene
Canım ağla ama sevinçten ağla :) bak sana dedim ben inanki hep aaklımdaydın hep :) senin için göbek atıyorum şuanda 32 diş okulda odamdayım :) kan ver gel canım hadi :)Ayyyy kizlarrrrr... Aglama krizine girdim resmen. Evet cizgiyi goruyorum net bu 2. Idrar cok sıkışmadan yaptim sabirsizliktan. Heyecandan elim ayagim titriyor. Biraz sakinlesmem lazim. Esim yarin aksam gec saatte gelecek sehirdisina gitti. Ayyy Allah'im cok mutlu oldum. Yarabbim hepinize tek tek nasip etsin inşallah. Gonulden dua ediyorum, Rabbim hepinize versin kisa zamanda. Allah hepinizden razi olsun. Iyi ki varsiniz.
Senden de guzrl haberler gelecek inşallah inşallah...gidicem biraz heyecanimi atayim da...Canım ağla ama sevinçten ağla :) bak sana dedim ben inanki hep aaklımdaydın hep :) senin için göbek atıyorum şuanda 32 diş okulda odamdayım :) kan ver gel canım hadi :)
Hediye paketi yap icine de patik yada emzik gibi bisey al koy esine ver hediye diye :) mesela boyle bisey :)Kan vermeye gidicem kizlar. Biraz kendime geleyim de :) surpriz icinde biseyler dusunucem guzel bisey bulurum inşallah :) cok.saolun hepimizi cok.seviyorum.
İnş canım hayırlısı bakalım :)Senden de guzrl haberler gelecek inşallah inşallah...gidicem biraz heyecanimi atayim da...
ben ilkinde küçük bebeklerim vardı bir kutunun içine koyup vermiştim, 2 gün sonra yanına gittiğimde vermiştim. Dışarıdaydık, bağırmaya başlamıştı sevinçten :)Hediye paketi yap icine de patik yada emzik gibi bisey al koy esine ver hediye diye :) mesela boyle bisey :)
Daha yeni yerlesmis annesiiiiiiKizlar 9,24 çıktı degerim. Adete 4 gun var. Bugun yumurtam catlayali tam 10. Gun. Normaldir dimi bu kadar dusuk olmasi.
İnşallah canim inşallah. Dun aksam zaten gunluk pede azcik acik kahve bir leke geldi. Hafif kasik agrim vardi. Gece cok ateslendim. Don atlet yattim o derece. Ondan suphelenip test yaptim zaten. İnşallah hayirlisini versin Rabbim herkese. Bi tuaf içim. Allahim saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin.Daha yeni yerlesmis annesiiiiiimasallah kuzumaa pztsi tekrar yap tahlil o zaman icin rahat eder ama korkma insallah hersey yolunda gidecek
İnsallah canim hayirlisiyla kucagina alirsin bebisiniİnşallah canim inşallah. Dun aksam zaten gunluk pede azcik acik kahve bir leke geldi. Hafif kasik agrim vardi. Gece cok ateslendim. Don atlet yattim o derece. Ondan suphelenip test yaptim zaten. İnşallah hayirlisini versin Rabbim herkese. Bi tuaf içim. Allahim saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin.
Cok saol canim Allah razi olsun. İnşallah yolunda gider herşey.İnsallah canim hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini
Gözün aydın canım. saglıklı devam eder ınsallah. yenı yerlestıyse deger o yuzden azdır. bosuna dert edıp strese sokma kendınıCok saol canim Allah razi olsun. İnşallah yolunda gider herşey.
Cok saol canim Allah razi olsun. İnşallah yolunda gider herşey.
Saol canim benim. Stres yok, sıkıntı yok. Sakinim. Herşeye hazirlikliyim. Darisi başınıza:)Gözün aydın canım. saglıklı devam eder ınsallah. yenı yerlestıyse deger o yuzden azdır. bosuna dert edıp strese sokma kendını
Canim yumurtlama zamanini biliyo musun? Onun uzerinden 10 gun gectiyse yaptirabilirsin kan testi. Benim bugun 10. Gunumdu cok dusukte olsa cikti. İnşallah hamilesindir.Selam kızlar,benımde adete 7 gün var, dayanamayıp adet gectıkten sonra yapılması gereken predıctor testını bugun yaptım ve negatıf tabıkı.. acaba kan testı yaptırsammı,ıcımde hamıle olduguma daır hıs var ve belırtıler var.. napsamm kiii benn
Canim yumurtlama zamanini biliyo musun? Onun uzerinden 10 gun gectiyse yaptirabilirsin kan testi. Benim bugun 10. Gunumdu cok dusukte olsa cikti. İnşallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?