- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
var mı hıc belirti . varsa yaptır 10 gun gectıyse kanda %99 cıkarcanım adetın 12.gunu yumurta akı gibi bir akıntı geldi,o gun yada ondan sonrakı gun dıye tahmın edıyorum , eğer oyle olduysa gectı yanı 10 günü, napsam kı acabaa
var mı hıc belirti . varsa yaptır 10 gun gectıyse kanda %99 cıkar
Ayyy canimmm çok şaşkınım. Gecen aylarda olan hic bisey bu ay olmadi. Demekki belirtilere cidden cok kaptirmamak gerekiyor. Senden de guzel haber alirsak tadindan yenmez bi mutluluk olur. İnşallah kisa zamanda seninkide netlesir. Kasımda aşk başkadır sloganı tuttu :)Eylemeylemce canım ya çok mutlu oldum. Maşallah yaa:)) allah tamamına erdirsin:)
sabredebılırsen bekle o zaman p.tesıye kadar. ne kadardır denıyorsun. ben gercı ıdrarda cıkmadan kan vermek ıstemem ama.var gibi gibi,karnımın alt kısmına rahim oluyorsa eğer orası rahıme acayip bişeyler oluyor ara ara , adete 5 gun kala cıkıyor bılıyorum gercı suandada cıkarda ıste ya cıkmazsa dıe muallaktayım böyle...
sabredebılırsen bekle o zaman p.tesıye kadar. ne kadardır denıyorsun. ben gercı ıdrarda cıkmadan kan vermek ıstemem ama.baksana 9 ken bıle cıkmıs. hanı dayanamıcaksan aklında yer edecegıne. baktırmak ıyı.
Hosgeldin nerelerdeydin sencharmant beni de ekle canım, bat 24 kasım
Pzrtesi gunu yaptir canim kan testini. Benim adete 4 gun kala ciktiben ıdrar testlerıne guvenmıyorm canım ya bı kere sılık cıktı sevındım adet oldum sonrasında
dırek kan testı.. 1,5 senedır denıyoruz canım esımde varıkosel varmıs amelıyat oldu suan sıl bastan tekrar basladık calısmalar 5 aydır denıyoruz.. 6 aydan sonra duzelme gosterırmıs ama bakalım..
ay gözün aydın canım çok sevindim senin adınaSaol canim benim. Stres yok, sıkıntı yok. Sakinim. Herşeye hazirlikliyim. Darisi başınıza:)
Canım benim niyeyse umutsuzum ben ya kendimi frenliyorum bilmiyorum...tutucam kendimi yarın yada pazar yapıcam eğer renk koyulaşmazsa demekki olmamış demektir...ama ben olmasamda senden duyduk ya haberi o yeter canımAyyy canimmm çok şaşkınım. Gecen aylarda olan hic bisey bu ay olmadi. Demekki belirtilere cidden cok kaptirmamak gerekiyor. Senden de guzel haber alirsak tadindan yenmez bi mutluluk olur. İnşallah kisa zamanda seninkide netlesir. Kasımda aşk başkadır sloganı tuttu :)
ınsallah canım. kısmetımız ne zaman bakalım. benım de 10 ay oldu. sorun yok ama. bebekte yok. bıdahakı ay yumurta takıbine gıdıcem ben de.ben ıdrar testlerıne guvenmıyorm canım ya bı kere sılık cıktı sevındım adet oldum sonrasında
dırek kan testı.. 1,5 senedır denıyoruz canım esımde varıkosel varmıs amelıyat oldu suan sıl bastan tekrar basladık calısmalar 5 aydır denıyoruz.. 6 aydan sonra duzelme gosterırmıs ama bakalım..
kapatmıştım hesabımı canım, biraz uzaklaşayım istedimHosgeldin nerelerdeydin sen
ınsallah canım. kısmetımız ne zaman bakalım. benım de 10 ay oldu. sorun yok ama. bebekte yok. bıdahakı ay yumurta takıbine gıdıcem ben de.
ilişki suresıne dıkkat etcen o zaman sen. yumurtlama testı daha ıyı senın ıcın.
Tekrar hosgeldin burasi bir acayip girdin mi cikamiyor insan :) evet bugun ogrendik hamile oldugunu :) darisi basina insallahkapatmıştım hesabımı canım, biraz uzaklaşayım istedim
dayanamadım tekrar geldim, merak ettim sizleri
Eylemeylemce de hamileymiş çok sevindim
amin canımTekrar hosgeldin burasi bir acayip girdin mi cikamiyor insan :) evet bugun ogrendik hamile oldugunu :) darisi basina insallah
zamanı var. ben testle denıyorumda ne oluyor :) yıne fosnetten adet takvımı ındırdım ona göre denıyoruz canım,
zaten akıntım oluyor ordanda tahmın edıyorm :)
hayırlısı be canm napcaz beklemekten baska...
zamanı var. ben testle denıyorumda ne oluyor :) yıne fos
hakkımızda hayırlısı canım. umarım vardırda daha fazla beklemezsın
ınsallah canım. kısmetımız ne zaman bakalım. benım de 10 ay oldu. sorun yok ama. bebekte yok. bıdahakı ay yumurta takıbine gıdıcem ben de.
ilişki suresıne dıkkat etcen o zaman sen. yumurtlama testı daha ıyı senın ıcın.
netten adet takvımı ındırdım ona göre denıyoruz canım,
zaten akıntım oluyor ordanda tahmın edıyorm :)
hayırlısı be canm napcaz beklemekten baska...
ayyyyyyyyy çok sevindim tebrikler canım tabikide çok normal değerin daha 10.gün zaten 9-12gün arası tutunuyo minnak ve seninde çok çok yeni tebrikler canım Allah kucağına almayıda nasip etsin süperKizlar 9,24 çıktı degerim. Adete 4 gun var. Bugun yumurtam catlayali tam 10. Gun. Normaldir dimi bu kadar dusuk olmasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?