Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
var mı hıc belirti . varsa yaptır 10 gun gectıyse kanda %99 cıkar

var gibi gibi,karnımın alt kısmına rahim oluyorsa eğer orası rahıme acayip bişeyler oluyor ara ara , adete 5 gun kala cıkıyor bılıyorum gercı suandada cıkarda ıste ya cıkmazsa dıe muallaktayım böyle...

Eylemeylemce canım ya çok mutlu oldum. Maşallah yaa:)) allah tamamına erdirsin:)
Ayyy canimmm çok şaşkınım. Gecen aylarda olan hic bisey bu ay olmadi. Demekki belirtilere cidden cok kaptirmamak gerekiyor. Senden de guzel haber alirsak tadindan yenmez bi mutluluk olur. İnşallah kisa zamanda seninkide netlesir. Kasımda aşk başkadır sloganı tuttu :)

sabredebılırsen bekle o zaman p.tesıye kadar. ne kadardır denıyorsun. ben gercı ıdrarda cıkmadan kan vermek ıstemem ama. baksana 9 ken bıle cıkmıs. hanı dayanamıcaksan aklında yer edecegıne. baktırmak ıyı.

ben ıdrar testlerıne guvenmıyorm canım ya bı kere sılık cıktı sevındım adet oldum sonrasında
dırek kan testı.. 1,5 senedır denıyoruz canım esımde varıkosel varmıs amelıyat oldu suan sıl bastan tekrar basladık calısmalar 5 aydır denıyoruz.. 6 aydan sonra duzelme gosterırmıs ama bakalım..

Pzrtesi gunu yaptir canim kan testini. Benim adete 4 gun kala cikti

Canım benim niyeyse umutsuzum ben ya kendimi frenliyorum bilmiyorum...tutucam kendimi yarın yada pazar yapıcam eğer renk koyulaşmazsa demekki olmamış demektir...ama ben olmasamda senden duyduk ya haberi o yeter canım

ınsallah canım. kısmetımız ne zaman bakalım. benım de 10 ay oldu. sorun yok ama. bebekte yok. bıdahakı ay yumurta takıbine gıdıcem ben de.

ilişki suresıne dıkkat etcen o zaman sen. yumurtlama testı daha ıyı senın ıcın.

netten adet takvımı ındırdım ona göre denıyoruz canım,
zaten akıntım oluyor ordanda tahmın edıyorm :)
hayırlısı be canm napcaz beklemekten baska...

zamanı var. ben testle denıyorumda ne oluyor :) yıne fos
hakkımızda hayırlısı canım. umarım vardırda daha fazla beklemezsın

Merak etmeyin kizlar mutlaka bebisleriniz olacak sadece onlar istedikleri zaman geliyor o kadar nazli bebislerinsallah bekleyisiniz uzun surmeden siz de yavrulariniza kavusursunuz

Kizlar 9,24 çıktı degerim. Adete 4 gun var. Bugun yumurtam catlayali tam 10. Gun. Normaldir dimi bu kadar dusuk olmasi.
ayyyyyyyyy çok sevindim tebrikler canım tabikide çok normal değerin daha 10.gün zaten 9-12gün arası tutunuyo minnak ve seninde çok çok yeni tebrikler canım Allah kucağına almayıda nasip etsin süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…