Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
kızlar ya birşey sorcam, hamıle olup olmadıgını öğrenmek için istihareye yatılır mı ?

ayyyyyyyyy çok sevindim tebrikler canım tabikide çok normal değerin daha 10.gün zaten 9-12gün arası tutunuyo minnak ve seninde çok çok yeni tebrikler canım Allah kucağına almayıda nasip etsin süper
Saol canim. Allah razi olsun. Darisi senin basina inşallah:)

Canım benim niyeyse umutsuzum ben ya kendimi frenliyorum bilmiyorum...tutucam kendimi yarın yada pazar yapıcam eğer renk koyulaşmazsa demekki olmamış demektir...ama ben olmasamda senden duyduk ya haberi o yeter canım
Canim ben ilk defa bu ay hic umutlu degildim. Gecen aylarda ooo nasil hamileydim oyle boyle degil :) seninde mucizen seninledir inşallah. Allahimdan diliyorum inşallah oyledir

Saol canim. Allah razi olsun. Darisi senin basina inşallah:)
benimde yarın akkoyun karakoyun belli olur akıntım var sürekli ıslağım geçende öyle olmuştu beni çok şüphelendiriyo bide dpo7 yaptım ovi hiç çıkmadı gibi bugünde dpo9 biraz daha belirgin çıktı oda ümitlendirdi koyulaşacakmı bakalım

Canim ben ilk defa bu ay hic umutlu degildim. Gecen aylarda ooo nasil hamileydim oyle boyle degil :) seninde mucizen seninledir inşallah. Allahimdan diliyorum inşallah oyledir
Canım hayırlısı dediğim gibi sağlıklıysa gelsin inş, hamilelerin duası kabul olurmuş :) hakkımızda hayırlısı olsun :)

Canım senden de bekliyoruz o zaman hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…