Merak etmeyin kizlar mutlaka bebisleriniz olacak sadece onlar istedikleri zaman geliyor o kadarnazli bebisler insallah bekleyisiniz uzun surmeden siz de yavrulariniza kavusursunuz
beklemedeyız canımMerak etmeyin kizlar mutlaka bebisleriniz olacak sadece onlar istedikleri zaman geliyor o kadarnazli bebisler insallah bekleyisiniz uzun surmeden siz de yavrulariniza kavusursunuz
Cok saol canim. Darisi basina inşallah. Evet ilk :)ay gözün aydın canım çok sevindim senin adına
senin ilk hamile kalışın mı bu?
herşey için yatılır canım ama herkes göremiyor diye biliyorumkızlar ya birşey sorcam, hamıle olup olmadıgını öğrenmek için istihareye yatılır mı ?
amin canım darısı tün isteyen arkadaşlarımızın başına...Cok saol canim. Darisi basina inşallah. Evet ilk :)
herşey için yatılır canım ama herkes göremiyor diye biliyorum
Saol canim. Allah razi olsun. Darisi senin basina inşallah:)ayyyyyyyyy çok sevindim tebrikler canım tabikide çok normal değerin daha 10.gün zaten 9-12gün arası tutunuyo minnak ve seninde çok çok yeni tebrikler canım Allah kucağına almayıda nasip etsin süper
Canim ben ilk defa bu ay hic umutlu degildim. Gecen aylarda ooo nasil hamileydim oyle boyle degil :) seninde mucizen seninledir inşallah. Allahimdan diliyorum inşallah oyledirCanım benim niyeyse umutsuzum ben ya kendimi frenliyorum bilmiyorum...tutucam kendimi yarın yada pazar yapıcam eğer renk koyulaşmazsa demekki olmamış demektir...ama ben olmasamda senden duyduk ya haberi o yeter canım
ozaman görebilirsin canımbenım hislerim kuvvetlı ve ruyalarımda cıkıyor o yüzden merak ettım sorayım dedım :)
sağol canım
Evet gecen ay cildirmistin koca evden kacmistiCanim ben ilk defa bu ay hic umutlu degildim. Gecen aylarda ooo nasil hamileydim oyle boyle degil :) seninde mucizen seninledir inşallah. Allahimdan diliyorum inşallah oyledir
,ozaman görebilirsin canım
benimde yarın akkoyun karakoyun belli olur akıntım var sürekli ıslağım geçende öyle olmuştu beni çok şüphelendiriyo bide dpo7 yaptım ovi hiç çıkmadı gibi bugünde dpo9 biraz daha belirgin çıktı oda ümitlendirdi koyulaşacakmı bakalımSaol canim. Allah razi olsun. Darisi senin basina inşallah:)
merak ettim kız şimdi ben bana özelden yazsana sonra istersen tabiki,
inşAllah canım :)
merak ettim kız şimdi ben bana özelden yazsana sonra istersen tabiki
Canım hayırlısı dediğim gibi sağlıklıysa gelsin inş, hamilelerin duası kabul olurmuş :) hakkımızda hayırlısı olsun :)Canim ben ilk defa bu ay hic umutlu degildim. Gecen aylarda ooo nasil hamileydim oyle boyle degil :) seninde mucizen seninledir inşallah. Allahimdan diliyorum inşallah oyledir
Canım senden de bekliyoruz o zaman hayırlısıyla :)benimde yarın akkoyun karakoyun belli olur akıntım var sürekli ıslağım geçende öyle olmuştu beni çok şüphelendiriyo bide dpo7 yaptım ovi hiç çıkmadı gibi bugünde dpo9 biraz daha belirgin çıktı oda ümitlendirdi koyulaşacakmı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?