Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
CANIM VALLA OVULASYON OLUNCA İŞİN İÇİNDE PEK EMİN OLAMIYORUM AÇIKÇASI AMA HİÇ BELLİ OLMAZ BAK BAKALIM DEVAMINA, KAÇ GÜN KALDI ADETİNE?
yarın canım ama yarın 10.gün pikten sonra zaten benim t de c kadar koyu olmuyo

Canim bak benim dun yaptigim ovulasyon bu.
ya ben oviye inanıyorum bizzat geçenkinde denemiştim gitgide koyulaşmıştı ama hcgm taaa 400küsürlerdeyken t cden daha koyuydu ve ilk yaptığım ovi reglimin 3.günü falan anca bukadardı ertesi günde hcgde silik çıkmıştı oyüzden inanıyorum yani eğer ovi gittikçe koyulaşıyorsa bişi vardır seninde bu fotodaki 9.gün deme

Eylemeylemce canım akıntı durumunda var mı bir değişiklik?
Ben şimdi lavaboya gittim, biraz zorlandım wc de ve benden sadece peçeteye silecek kadar pembe leke geldi...Normalde adete yakın kaç aydır kahve leke geliyordu biliyorsunuz...Kafam karıştı, adetim erkende geliyor olabilir bilmiyorum.

Evet canim.

Canim hic bir degisiklik yok ara ara sut beyazi akintim var. Ama dun aksam gunluk pede acik kahve sutlu nescafe renginde akinti geldi. Sonra bidaha gelmedi o akintidan ben yerlesme akintisidir diye dusundum ondan suphelendim zaten. Ayy acaba seninkide oyle mi? Heyecan dorukta :)

Canım içimde bir korku oluştu niyeyse hakkımızda hayırlısı, bende kaç gündür ıslak hissediyorum. Gidiyorum geliyorum beyaz akıntı vardı...Bakalım devamı gelmezse olabilir ama devamı gelirse adet olucam demektir tatlım

bir de aklıma şey takıldı, ovulasyon testine göre 2 ve 3 ünde çift çizgi kopkoyuydu üstüste, adet olucaksam eğer en erken 16sında olmam gerekmiyormu?

bir de aklıma şey takıldı, ovulasyon testine göre 2 ve 3 ünde çift çizgi kopkoyuydu üstüste, adet olucaksam eğer en erken 16sında olmam gerekmiyormu?
Evet canim 4 unde siliklesmisti seninle ayniydi benimki. Benim yumurta catladiktan sonra 14. Gun adet. Seninde onceki aylarda ovulasyon olduktan sonra kac gun sonra suruyordu adet baslamasi canim. Adet için erken daha bence.

Evet canim 4 unde siliklesmisti seninle ayniydi benimki. Benim yumurta catladiktan sonra 14. Gun adet. Seninde onceki aylarda ovulasyon olduktan sonra kac gun sonra suruyordu adet baslamasi canim. Adet için erken daha bence.
Canım geçen ay haricinde 26-27 günde bir adet olduğumu sayarsak, 22 yada 23. günlerde kahverengi akıntı başlıyordu. Sonrasında 26 yada 27.gün tam sökülüyordu.

Canım geçen ay haricinde 26-27 günde bir adet olduğumu sayarsak, 22 yada 23. günlerde kahverengi akıntı başlıyordu. Sonrasında 26 yada 27.gün tam sökülüyordu.
Dur bakalim canim inşallah adet baslangici degildir. Ama gecen ay azalmisti di mi senin lekelenmen? Ama suanda pembe geliyo kahverengide degil. Yarin sabahtan testi yap bakalim. İnşallah koyulasmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…