Sence durum nasıl canım bayaa koyu çıktı ötekine göreCanım senden de bekliyoruz o zaman hayırlısıyla :)
CANIM VALLA OVULASYON OLUNCA İŞİN İÇİNDE PEK EMİN OLAMIYORUM AÇIKÇASI AMA HİÇ BELLİ OLMAZ BAK BAKALIM DEVAMINA, KAÇ GÜN KALDI ADETİNE?Sence durum nasıl canım bayaa koyu çıktı ötekine göre
Ayy valla nazlı olucam ben galiba. Bi lafi ikiletmez zaten simdi iyice ne yapacagini sasirir canim kocam :)Evet gecen ay cildirmistin koca evden kacmistivay adama vaayyy kiizz cok mu cektircen kocana hamileyken yoksa
Sence durum nasıl canım bayaa koyu çıktı ötekine göre
yarın canım ama yarın 10.gün pikten sonra zaten benim t de c kadar koyu olmuyoCANIM VALLA OVULASYON OLUNCA İŞİN İÇİNDE PEK EMİN OLAMIYORUM AÇIKÇASI AMA HİÇ BELLİ OLMAZ BAK BAKALIM DEVAMINA, KAÇ GÜN KALDI ADETİNE?
ya ben oviye inanıyorum bizzat geçenkinde denemiştim gitgide koyulaşmıştı ama hcgm taaa 400küsürlerdeyken t cden daha koyuydu ve ilk yaptığım ovi reglimin 3.günü falan anca bukadardı ertesi günde hcgde silik çıkmıştı oyüzden inanıyorum yani eğer ovi gittikçe koyulaşıyorsa bişi vardır seninde bu fotodaki 9.gün demeCanim bak benim dun yaptigim ovulasyon bu.
Evet canim.ya ben oviye inanıyorum bizzat geçenkinde denemiştim gitgide koyulaşmıştı ama hcgm taaa 400küsürlerdeyken t cden daha koyuydu ve ilk yaptığım ovi reglimin 3.günü falan anca bukadardı ertesi günde hcgde silik çıkmıştı oyüzden inanıyorum yani eğer ovi gittikçe koyulaşıyorsa bişi vardır seninde bu fotodaki 9.gün deme
Amin canim. Cok saol darisi basina inşallah.Eylemeylemce canımm maşAllah bebiş gelmiş Rabbim sağlıklı sıhhtali kucağına almayı nasip etsin canım
Canım hayırlısı ama şimdi pembe leke geldi peçeteye oyüzden umutlarım azaldı gibi bilmiyorum, yarın sabah test yapıcam. Zaten çizgide koyulaşma yoksa hamile değilim demektir canım bence@triton-x canım sıra sende sendende güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla
Canim hic bir degisiklik yok ara ara sut beyazi akintim var. Ama dun aksam gunluk pede acik kahve sutlu nescafe renginde akinti geldi. Sonra bidaha gelmedi o akintidan ben yerlesme akintisidir diye dusundum ondan suphelendim zaten. Ayy acaba seninkide oyle mi? Heyecan dorukta :)Eylemeylemce canım akıntı durumunda var mı bir değişiklik?
Ben şimdi lavaboya gittim, biraz zorlandım wc de ve benden sadece peçeteye silecek kadar pembe leke geldi...Normalde adete yakın kaç aydır kahve leke geliyordu biliyorsunuz...Kafam karıştı, adetim erkende geliyor olabilir bilmiyorum.
Canım içimde bir korku oluştu niyeyse hakkımızda hayırlısı, bende kaç gündür ıslak hissediyorum. Gidiyorum geliyorum beyaz akıntı vardı...Bakalım devamı gelmezse olabilir ama devamı gelirse adet olucam demektir tatlımCanim hic bir degisiklik yok ara ara sut beyazi akintim var. Ama dun aksam gunluk pede acik kahve sutlu nescafe renginde akinti geldi. Sonra bidaha gelmedi o akintidan ben yerlesme akintisidir diye dusundum ondan suphelendim zaten. Ayy acaba seninkide oyle mi? Heyecan dorukta :)
Psikolojikman daha iyiyim depresyondan çıkıyorum yavaş yavaş hayat devam ediyor.kanama kesildi endişeliyim kürtaj olmak zorunda kalacağım sanırımVeson Canim nasilsin durumun iyi mi?
Evet canim 4 unde siliklesmisti seninle ayniydi benimki. Benim yumurta catladiktan sonra 14. Gun adet. Seninde onceki aylarda ovulasyon olduktan sonra kac gun sonra suruyordu adet baslamasi canim. Adet için erken daha bence.bir de aklıma şey takıldı, ovulasyon testine göre 2 ve 3 ünde çift çizgi kopkoyuydu üstüste, adet olucaksam eğer en erken 16sında olmam gerekmiyormu?
hakkımızda hayırlısı bekleyip görücezEvet canim.
Canım geçen ay haricinde 26-27 günde bir adet olduğumu sayarsak, 22 yada 23. günlerde kahverengi akıntı başlıyordu. Sonrasında 26 yada 27.gün tam sökülüyordu.Evet canim 4 unde siliklesmisti seninle ayniydi benimki. Benim yumurta catladiktan sonra 14. Gun adet. Seninde onceki aylarda ovulasyon olduktan sonra kac gun sonra suruyordu adet baslamasi canim. Adet için erken daha bence.
Dur bakalim canim inşallah adet baslangici degildir. Ama gecen ay azalmisti di mi senin lekelenmen? Ama suanda pembe geliyo kahverengide degil. Yarin sabahtan testi yap bakalim. İnşallah koyulasmistir.Canım geçen ay haricinde 26-27 günde bir adet olduğumu sayarsak, 22 yada 23. günlerde kahverengi akıntı başlıyordu. Sonrasında 26 yada 27.gün tam sökülüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?