Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Dur bakalim canim inşallah adet baslangici degildir. Ama gecen ay azalmisti di mi senin lekelenmen? Ama suanda pembe geliyo kahverengide degil. Yarin sabahtan testi yap bakalim. İnşallah koyulasmistir.
Evet canım geçen ay sadece ilk gün kahve leke geldi sonra hemen adet başladı. Pembe geldi sildim, tekrar wc ye gittim şuan bişey yok bilmiyorum canım

Kızlar bi bakın hele ovulasyon testi yaptım az önce koyu çıktı sabah 5 de ilişki olmuştu bu gece tekrar olmasına gerek varmı acaba bide yumurta çatlamış mı anlamıyorum ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bi bakın da akıl verin

Eklentiler

• IMG_20151113_165427.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 30
daha da 4 gün var, pazar günü yapıcam ben tekrar:) ben şüpheliyim ama seninki net gözüküyor bence canım...
Canımm inşallah senden de alırız güZel haberii
Canımmm tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallahh, ne güzel duyguu
Psikolojikman daha iyiyim depresyondan çıkıyorum yavaş yavaş hayat devam ediyor.kanama kesildi endişeliyim kürtaj olmak zorunda kalacağım sanırım
Canım tekrar geçmiş olsunn, en kısa zamanda sağlıkla olur umarım tekrar

aslında garantiye almak için tekrar akşam ilşkiye girebilirsin ama giremesende sperm72 saat yaşıo ztn ayrıca bide ovulasyon testi yumurtladığını gösterir çatladığını biz öğrenemeyiz

Daha dun aksam konusmustuk seninle. Hsgnin olumlu etkisi olmustur belkide :) darisi basina canim :)

Psikolojikman daha iyiyim depresyondan çıkıyorum yavaş yavaş hayat devam ediyor.kanama kesildi endişeliyim kürtaj olmak zorunda kalacağım sanırım
kıyamam tubikimm yaaa ( en kısa zamanda kavuşursun bebişine inş... seni çok iyi anlıorum allah yardmcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…