- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Canim bu ay son bizim, artik bi dahaki aya tedaviye basliyorum ya nasip olursa, saldim bu ay. Ates de olcmuyorum.Themodernmumma tatlim sen nerelerdesin yoksun bu aralar iyi misin?
Amin canim. Cok saol darisi basina inşallah.
Evet canım geçen ay sadece ilk gün kahve leke geldi sonra hemen adet başladı. Pembe geldi sildim, tekrar wc ye gittim şuan bişey yok bilmiyorum canımDur bakalim canim inşallah adet baslangici degildir. Ama gecen ay azalmisti di mi senin lekelenmen? Ama suanda pembe geliyo kahverengide degil. Yarin sabahtan testi yap bakalim. İnşallah koyulasmistir.
Ben iyiyim bekliyorum :) sizin haberlerle mutlu oluyorum
kelebekiimm maşallhh 7 olmuşsun allah kucağına almayıda nasip etsinnhepimiz birbirimizin mutluluğuyla mutlu oluyorz:)
kız hamişmisinnnDur bakalim canim inşallah adet baslangici degildir. Ama gecen ay azalmisti di mi senin lekelenmen? Ama suanda pembe geliyo kahverengide degil. Yarin sabahtan testi yap bakalim. İnşallah koyulasmistir.
Eveett :) darisi başına canim.Kiz sen hamile misin ? Hayirli olsun :)
Evettt canimmm :) darisi senin başınakız hamişmisinnn
Canımm inşallah senden de alırız güZel haberiidaha da 4 gün var, pazar günü yapıcam ben tekrar:) ben şüpheliyim ama seninki net gözüküyor bence canım...
Canımmm tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallahh, ne güzel duyguuAyyyy kizlarrrrr... Aglama krizine girdim resmen. Evet cizgiyi goruyorum net bu 2. Idrar cok sıkışmadan yaptim sabirsizliktan. Heyecandan elim ayagim titriyor. Biraz sakinlesmem lazim. Esim yarin aksam gec saatte gelecek sehirdisina gitti. Ayyy Allah'im cok mutlu oldum. Yarabbim hepinize tek tek nasip etsin inşallah. Gonulden dua ediyorum, Rabbim hepinize versin kisa zamanda. Allah hepinizden razi olsun. Iyi ki varsiniz.
Canım tekrar geçmiş olsunn, en kısa zamanda sağlıkla olur umarım tekrarPsikolojikman daha iyiyim depresyondan çıkıyorum yavaş yavaş hayat devam ediyor.kanama kesildi endişeliyim kürtaj olmak zorunda kalacağım sanırım
Evet canim. En buyuk belirti belirti olmamasiymis, darisi basina canim. Hala soktayim.Eylemeylemce kuzum cok sevindim ben sana dedim belirtiye gerek yok diye :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn
aslında garantiye almak için tekrar akşam ilşkiye girebilirsin ama giremesende sperm72 saat yaşıo ztn ayrıca bide ovulasyon testi yumurtladığını gösterir çatladığını biz öğrenemeyizKızlar bi bakın heleovulasyon testi yaptım az önce koyu çıktı sabah 5 de ilişki olmuştu bu gece tekrar olmasına gerek varmı acaba bide yumurta çatlamış mı anlamıyorum ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bi bakın da akıl verin
Daha dun aksam konusmustuk seninle. Hsgnin olumlu etkisi olmustur belkide :) darisi basina canim :)Canımm inşallah senden de alırız güZel haberii
Canımmm tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallahh, ne güzel duyguu
Canım tekrar geçmiş olsunn, en kısa zamanda sağlıkla olur umarım tekrar
ay çok sevindim inşallhh cnm ama umutsuzum bu aydan bakalım kısmettEvettt canimmm :) darisi senin başına
Sabirla beklicez kuzum... Sabrin sonu selamettir.Evet canım geçen ay sadece ilk gün kahve leke geldi sonra hemen adet başladı. Pembe geldi sildim, tekrar wc ye gittim şuan bişey yok bilmiyorum canım
kıyamam tubikimm yaaaPsikolojikman daha iyiyim depresyondan çıkıyorum yavaş yavaş hayat devam ediyor.kanama kesildi endişeliyim kürtaj olmak zorunda kalacağım sanırım
Saol canim. Bak seninle yazistigimizda da anlatmisimdir. Hic belirtim yoktu hicbisey yoktu. Ama oluverdi cok.sukur. umut hep var canim.ay çok sevindim inşallhh cnm ama umutsuzum bu aydan bakalım kısmett
İnan aklımdan geçti de sevincini sabote etmek istemedim araya kendimi katarakDaha dun aksam konusmustuk seninle. Hsgnin olumlu etkisi olmustur belkide :) darisi basina canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?