Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Saol canim. Bak seninle yazistigimizda da anlatmisimdir. Hic belirtim yoktu hicbisey yoktu. Ama oluverdi cok.sukur. umut hep var canim.
evet ama ben senden umutluydum sanırım sölemişimdir de bunu sana :) ayy valla hala sırıtıorum görende neye sırıtıo dicek deli gibi hadii allah kat kat değerler versin kucağına almayıda nasip etsin

evet ama ben senden umutluydum sanırım sölemişimdir de bunu sana :) ayy valla hala sırıtıorum görende neye sırıtıo dicek deli gibi hadii allah kat kat değerler versin kucağına almayıda nasip etsin
Amiiin canim amin Allah razi olsun. Sanada yakin zamanda saglikli bir gebelik ve sonrasinda.bir evlat nasip etsin.

Tebrik ederim canım gözünüz aydın. Hayırlısıyla tamamına ersin sağlıkla kucağına al inşaaallah. Darısı hayırlısıyla bütün isteyenlere

aslında garantiye almak için tekrar akşam ilşkiye girebilirsin ama giremesende sperm72 saat yaşıo ztn ayrıca bide ovulasyon testi yumurtladığını gösterir çatladığını biz öğrenemeyiz
Ozaman bu gece bi daha olsun ama sperm kalitesi düşüyor diyorlar kötü etki yaparmi acaba

benimde bugün adetin 12. günü ovulasyon testi sipariş verdim ama herhalde benim yumurta çatlayınca gelicek testler yaa kargo yolda dio ama gelen giden yok

Kızlar bana onerebileceginiz birseyler var mi ? Yani ovulasyon testi yapsam faydasi olur mu? Bide ozel hastaneye gidince yumurta sayımı yaptirsam mi çünkü nette gordum bazi kadinlarin fsh i yuksek olsa bile yumurta sayisi normal olabiliyormus ki ben duzenli adet görüyorum. Doktora gittigimde vajinal ultrasyinla yumurtaliklarima bakmışti gayet iyi demisfi sonra sonucu görünce doktorda sasirdi. P.tesi gidecegim doktora yumurta sayimi yapin desem hemen yapilabilir bisey mi o yoksa yine adetin 3. Gunu mu olmasi gerek

Kızlar ben hamile değilim bir daha test yaptım silik bir çizgi çıkmadı, sabahta yapsam çok bişey farketmeyecekti...boşuna ymutlanmışum, o çizgiler nasıl göründü iki gün üstüste halen anlam veremiyorum...bir daha söz verdim kendime adet geçmeden test yapmayacğım...zaten olsa mucize olmuş olacaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…