- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Hadi bakalim inşallah sanada yardimci olur hsg tatlim :)İnan aklımdan geçti de sevincini sabote etmek istemedim araya kendimi katarakuça uça çektircem hsgyi
evet ama ben senden umutluydum sanırım sölemişimdir de bunu sana :) ayy valla hala sırıtıorum görende neye sırıtıo dicek deli gibi hadii allah kat kat değerler versin kucağına almayıda nasip etsinSaol canim. Bak seninle yazistigimizda da anlatmisimdir. Hic belirtim yoktu hicbisey yoktu. Ama oluverdi cok.sukur. umut hep var canim.
Amiiin canim amin Allah razi olsun. Sanada yakin zamanda saglikli bir gebelik ve sonrasinda.bir evlat nasip etsin.evet ama ben senden umutluydum sanırım sölemişimdir de bunu sana :) ayy valla hala sırıtıorum görende neye sırıtıo dicek deli gibi hadii allah kat kat değerler versin kucağına almayıda nasip etsin
Aminnn canımm sağollHadi bakalim inşallah sanada yardimci olur hsg tatlim :)
Tebrik ederim canım gözünüz aydın. Hayırlısıyla tamamına ersin sağlıkla kucağına al inşaaallah. Darısı hayırlısıyla bütün isteyenlereAyyyy kizlarrrrr... Aglama krizine girdim resmen. Evet cizgiyi goruyorum net bu 2. Idrar cok sıkışmadan yaptim sabirsizliktan. Heyecandan elim ayagim titriyor. Biraz sakinlesmem lazim. Esim yarin aksam gec saatte gelecek sehirdisina gitti. Ayyy Allah'im cok mutlu oldum. Yarabbim hepinize tek tek nasip etsin inşallah. Gonulden dua ediyorum, Rabbim hepinize versin kisa zamanda. Allah hepinizden razi olsun. Iyi ki varsiniz.
Ozaman bu gece bi daha olsun ama sperm kalitesi düşüyor diyorlar kötü etki yaparmi acabaaslında garantiye almak için tekrar akşam ilşkiye girebilirsin ama giremesende sperm72 saat yaşıo ztn ayrıca bide ovulasyon testi yumurtladığını gösterir çatladığını biz öğrenemeyiz
Amin canim Allah razi olsun. Kisa zamanda sanada nasip etsin inşallah:)Tebrik ederim canım gözünüz aydın. Hayırlısıyla tamamına ersin sağlıkla kucağına al inşaaallah. Darısı hayırlısıyla bütün isteyenlere
Amin canim. Allah razi olsun. Ovulasyonun yakin seninde sıkı çalış. Hadi rastgele :)
Hamilemisin???? Rabbim tamamına erdirsin cnm çok sevindimSaol canim. Bak seninle yazistigimizda da anlatmisimdir. Hic belirtim yoktu hicbisey yoktu. Ama oluverdi cok.sukur. umut hep var canim.
Bizi bizden başkası anlamaz eşim bile bazen ne hissettiğimi anlayamıyorkıyamam tubikimm yaaa( en kısa zamanda kavuşursun bebişine inş... seni çok iyi anlıorum allah yardmcın olsun
Âmin inşallah cnmCanımm inşallah senden de alırız güZel haberii
Canımmm tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallahh, ne güzel duyguu
Canım tekrar geçmiş olsunn, en kısa zamanda sağlıkla olur umarım tekrar
Evet canim hayirlisiyla inşallah. Hcg 9,24 cikti daha cok yeni.Hamilemisin???? Rabbim tamamına erdirsin cnm çok sevindim
Saol canim. Allah razi olsun inşallah. Darısı başına :)Eylemeylemce canım çok sevindim tebrik ederim :) bebisin anneciğine sıkı sıkı tutunur insallah sağlıkla :) :)
Saol canim. Allah razi olsun inşallah. Darısı başına :)
Canım üzme sen kendini, erkekler anlayamıyorkar doğaları gereği...yada sen zaten üzüntülüsün diye üzüntülerini bastırıyorlar...allahım biran önce toparlanma gücü versin canım sana...Bizi bizden başkası anlamaz eşim bile bazen ne hissettiğimi anlayamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?