Ben de buraya gelip dertleşiyorum:) yavaş yavaş toparlanıyorum cnm dua edin kürtaja gerek kalmasıCanım üzme sen kendini, erkekler anlayamıyorkar doğaları gereği...yada sen zaten üzüntülüsün diye üzüntülerini bastırıyorlar...allahım biran önce toparlanma gücü versin canım sana...
Kimyasal yaşamış olmayasınKızlar ben hamile değilim bir daha test yaptım silik bir çizgi çıkmadı, sabahta yapsam çok bişey farketmeyecekti...boşuna ymutlanmışum, o çizgiler nasıl göründü iki gün üstüste halen anlam veremiyorum...bir daha söz verdim kendime adet geçmeden test yapmayacğım...zaten olsa mucize olmuş olacaktı...
Canim sen amh yaptir. Yumurta rezervi icin 3. Gun olmasi lazim çünkü adet itibariyle 7 yumurta buyuyor sonra 1 tanesi buyumeye devam ediyor ve ovulasyon gerceklesiyor. Yani suan dogru degerlendirme olmaz. Bana doktor ozellikle 3. Gun gel demisti ve tek tek ultrasonla yumurtami saymisti. Ovulasyon almanda fayda var.Kızlar bana onerebileceginiz birseyler var mi ? Yani ovulasyon testi yapsam faydasi olur mu? Bide ozel hastaneye gidince yumurta sayımı yaptirsam mi çünkü nette gordum bazi kadinlarin fsh i yuksek olsa bile yumurta sayisi normal olabiliyormus ki ben duzenli adet görüyorum. Doktora gittigimde vajinal ultrasyinla yumurtaliklarima bakmışti gayet iyi demisfi sonra sonucu görünce doktorda sasirdi. P.tesi gidecegim doktora yumurta sayimi yapin desem hemen yapilabilir bisey mi o yoksa yine adetin 3. Gunu mu olmasi gerek
Off canim benim. Uzulme lutfen. Ilk gonderdigin testte benimkinden daha netti. Nasil oluyor ki anlamadim bende. Moralini bozmadan adeti beklicez canim. Uzulme lutfen.Kızlar ben hamile değilim bir daha test yaptım silik bir çizgi çıkmadı, sabahta yapsam çok bişey farketmeyecekti...boşuna ymutlanmışum, o çizgiler nasıl göründü iki gün üstüste halen anlam veremiyorum...bir daha söz verdim kendime adet geçmeden test yapmayacğım...zaten olsa mucize olmuş olacaktı...
Canım inş olmaz ama olucaksa da sıkıntı yapma, ben olmak durumunda kalmıştım...sonra eski düzenime döndüm.Ben de buraya gelip dertleşiyorum:) yavaş yavaş toparlanıyorum cnm dua edin kürtaja gerek kalması
Canım bilmiyorum, o gün testin fotosunu koydum kızlarda gördü burda şimdi de pembe leke geldi, onda anladım adet olacağımı...Kimyasal yaşamış olmayasın
Canım keşke silik çizgi çıkmasaydı, yada hiç tedti merak etmeseydim de yapmasaydın. Kendime kızıyorum şimdi... Alıştım canım üzmeyeceğim kendimi...Off canim benim. Uzulme lutfen. Ilk gonderdigin testte benimkinden daha netti. Nasil oluyor ki anlamadim bende. Moralini bozmadan adeti beklicez canim. Uzulme lutfen.
Ya canim kendini niye sucluyosun? Kizma kendine. Sonucta merak etmek cok dogal bisey. Tutamiyoruz ki kendimizi fitratimizda var. Yapma test adeti bekle bakalim. Zaten gecikmiyor seninki. Arkasi gelmezse bu lekelenmeniz o zaman yapsrsin kuzum testi.Canım keşke silik çizgi çıkmasaydı, yada hiç tedti merak etmeseydim de yapmasaydın. Kendime kızıyorum şimdi... Alıştım canım üzmeyeceğim kendimi...
Canim benim en kisa zamanda inşallah,inşallah olacak, biraz kafani rahatlatsan. Olmazsa zaten tedavi baslayacak diye stresini azaltsan belki faydasi olur.Bu ay 50 ovulasyon - 15 normal gebelik - 1 ultra gebelik testim var. Icimde istek yok o ayri..
Zeytinyagli su yapildi, yakilar yakildi, bu kizin da yuregi sikildi..
inşallah toplayacaksın kendini canım zaten bidahaki ovi günlerin gelince başlıyorsun yeni yeni umutlaraBen de buraya gelip dertleşiyorum:) yavaş yavaş toparlanıyorum cnm dua edin kürtaja gerek kalması
başka testmi aynı testmi canım hay Allah ya gayette belliydi çizgiler aynı şey geçen ay benim başımada geldi baya pembe çizgi görmüştüm ama sen ilk 9 dkkada çıktı yazmıştın dur bakalım canım belli olmazKızlar ben hamile değilim bir daha test yaptım silik bir çizgi çıkmadı, sabahta yapsam çok bişey farketmeyecekti...boşuna ymutlanmışum, o çizgiler nasıl göründü iki gün üstüste halen anlam veremiyorum...bir daha söz verdim kendime adet geçmeden test yapmayacğım...zaten olsa mucize olmuş olacaktı...
Haklısın canım adet sağolsun hiç bekletmez hayırlısı olsun canım iyiyim merak etme :)Ya canim kendini niye sucluyosun? Kizma kendine. Sonucta merak etmek cok dogal bisey. Tutamiyoruz ki kendimizi fitratimizda var. Yapma test adeti bekle bakalim. Zaten gecikmiyor seninki. Arkasi gelmezse bu lekelenmeniz o zaman yapsrsin kuzum testi.
Canın aynı strip test ya anlasam ahh bende, gözüm oyun oynuyor desem siz gördünüz, arkadaşıma gösterdim. Ertesi günde aynısı çıktı hatta...teste güvenmiyorum bunlara artık canım, seninki nasıl olmuştu?başka testmi aynı testmi canım hay Allah ya gayette belliydi çizgiler aynı şey geçen ay benim başımada geldi baya pembe çizgi görmüştüm ama sen ilk 9 dkkada çıktı yazmıştın dur bakalım canım belli olmaz
Hayırlısı olsun inşallah kimyasaldan sonra gebelik kolay olur derlerCanım inş olmaz ama olucaksa da sıkıntı yapma, ben olmak durumunda kalmıştım...sonra eski düzenime döndüm.
Canım bilmiyorum, o gün testin fotosunu koydum kızlarda gördü burda şimdi de pembe leke geldi, onda anladım adet olacağımı...
Cnm Salı günü şakır şakır kanamam oldu acil düşük riski ile hastaneye yatırdılar ilaçlar iğneler serumlar kanamayı durdurduk ertesi gün hcg bakıldı 7000 den 5000 e düşmüş illaçları kestik hemen.o gün de çok hafif kanama oldu dün de lekelenme bugün ise renk yavru Ağzına dönmüş ANLAŞILAN bu kendiliğinden düşmeyecekinşallah toplayacaksın kendini canım zaten bidahaki ovi günlerin gelince başlıyorsun yeni yeni umutlarainşallah gerek kalmaz kürtaja canım takip ettiriyormusun hcgni kanamam kesildi yazmıştın sanırım ne kadar sürdü canım
Verdikleri ilaclardan dolayi mi kanama durdu acaba ?Cnm Salı günü şakır şakır kanamam oldu acil düşük riski ile hastaneye yatırdılar ilaçlar iğneler serumlar kanamayı durdurduk ertesi gün hcg bakıldı 7000 den 5000 e düşmüş illaçları kestik hemen.o gün de çok hafif kanama oldu dün de lekelenme bugün ise renk yavru Ağzına dönmüş ANLAŞILAN bu kendiliğinden düşmeyecekSalı kontrol Herşeyin hayırlısı
dur bakiim bi bulnca atiyim canımCanın aynı strip test ya anlasam ahh bende, gözüm oyun oynuyor desem siz gördünüz, arkadaşıma gösterdim. Ertesi günde aynısı çıktı hatta...teste güvenmiyorum bunlara artık canım, seninki nasıl olmuştu?
Taburcu ederken Dr içerde çok büyük bir kanama alanın var müdahale etmemi ister misin? Düşük olursa çok aşırı kanamam olur dedi ben de kendiliğinden düşsün bekleyelim dedim.ama ne gelen var ne gidenVerdikleri ilaclardan dolayi mi kanama durdu acaba ?
öyle canım herşeyin hayırlısı keşke durdurmak için serum iğne yapmasalardı ama tabi nerden bilcen parça düştümü hiç canım banada çünkü dr hergittiğimde sordu parça geldimi diye ona göre bide tabi ultrasonla iyice inceliyolar herşeyin hayırlısı bende çok düşünmüştüm niye böyle oldu diye sonra dedim ya daha kötü şeyler olsaydı bana ve bebeğe zararı olsaydı ilerde diye o yüzden buna şükürCnm Salı günü şakır şakır kanamam oldu acil düşük riski ile hastaneye yatırdılar ilaçlar iğneler serumlar kanamayı durdurduk ertesi gün hcg bakıldı 7000 den 5000 e düşmüş illaçları kestik hemen.o gün de çok hafif kanama oldu dün de lekelenme bugün ise renk yavru Ağzına dönmüş ANLAŞILAN bu kendiliğinden düşmeyecekSalı kontrol Herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?