Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım üzme sen kendini, erkekler anlayamıyorkar doğaları gereği...yada sen zaten üzüntülüsün diye üzüntülerini bastırıyorlar...allahım biran önce toparlanma gücü versin canım sana...
Ben de buraya gelip dertleşiyorum:) yavaş yavaş toparlanıyorum cnm dua edin kürtaja gerek kalması

Kimyasal yaşamış olmayasın

Canim sen amh yaptir. Yumurta rezervi icin 3. Gun olmasi lazim çünkü adet itibariyle 7 yumurta buyuyor sonra 1 tanesi buyumeye devam ediyor ve ovulasyon gerceklesiyor. Yani suan dogru degerlendirme olmaz. Bana doktor ozellikle 3. Gun gel demisti ve tek tek ultrasonla yumurtami saymisti. Ovulasyon almanda fayda var.

Off canim benim. Uzulme lutfen. Ilk gonderdigin testte benimkinden daha netti. Nasil oluyor ki anlamadim bende. Moralini bozmadan adeti beklicez canim. Uzulme lutfen.

Ben de buraya gelip dertleşiyorum:) yavaş yavaş toparlanıyorum cnm dua edin kürtaja gerek kalması
Canım inş olmaz ama olucaksa da sıkıntı yapma, ben olmak durumunda kalmıştım...sonra eski düzenime döndüm.

Kimyasal yaşamış olmayasın
Canım bilmiyorum, o gün testin fotosunu koydum kızlarda gördü burda şimdi de pembe leke geldi, onda anladım adet olacağımı...

Off canim benim. Uzulme lutfen. Ilk gonderdigin testte benimkinden daha netti. Nasil oluyor ki anlamadim bende. Moralini bozmadan adeti beklicez canim. Uzulme lutfen.
Canım keşke silik çizgi çıkmasaydı, yada hiç tedti merak etmeseydim de yapmasaydın. Kendime kızıyorum şimdi... Alıştım canım üzmeyeceğim kendimi...

Canım keşke silik çizgi çıkmasaydı, yada hiç tedti merak etmeseydim de yapmasaydın. Kendime kızıyorum şimdi... Alıştım canım üzmeyeceğim kendimi...
Ya canim kendini niye sucluyosun? Kizma kendine. Sonucta merak etmek cok dogal bisey. Tutamiyoruz ki kendimizi fitratimizda var. Yapma test adeti bekle bakalim. Zaten gecikmiyor seninki. Arkasi gelmezse bu lekelenmeniz o zaman yapsrsin kuzum testi.

Bu ay 50 ovulasyon - 15 normal gebelik - 1 ultra gebelik testim var. Icimde istek yok o ayri..
Zeytinyagli su yapildi, yakilar yakildi, bu kizin da yuregi sikildi..

Bu ay 50 ovulasyon - 15 normal gebelik - 1 ultra gebelik testim var. Icimde istek yok o ayri..
Zeytinyagli su yapildi, yakilar yakildi, bu kizin da yuregi sikildi..
Canim benim en kisa zamanda inşallah,inşallah olacak, biraz kafani rahatlatsan. Olmazsa zaten tedavi baslayacak diye stresini azaltsan belki faydasi olur.

inşallah toplayacaksın kendini canım zaten bidahaki ovi günlerin gelince başlıyorsun yeni yeni umutlara inşallah gerek kalmaz kürtaja canım takip ettiriyormusun hcgni kanamam kesildi yazmıştın sanırım ne kadar sürdü canım

başka testmi aynı testmi canım hay Allah ya gayette belliydi çizgiler aynı şey geçen ay benim başımada geldi baya pembe çizgi görmüştüm ama sen ilk 9 dkkada çıktı yazmıştın dur bakalım canım belli olmaz

Ya canim kendini niye sucluyosun? Kizma kendine. Sonucta merak etmek cok dogal bisey. Tutamiyoruz ki kendimizi fitratimizda var. Yapma test adeti bekle bakalim. Zaten gecikmiyor seninki. Arkasi gelmezse bu lekelenmeniz o zaman yapsrsin kuzum testi.
Haklısın canım adet sağolsun hiç bekletmez hayırlısı olsun canım iyiyim merak etme :)

Canın aynı strip test ya anlasam ahh bende, gözüm oyun oynuyor desem siz gördünüz, arkadaşıma gösterdim. Ertesi günde aynısı çıktı hatta...teste güvenmiyorum bunlara artık canım, seninki nasıl olmuştu?

Hayırlısı olsun inşallah kimyasaldan sonra gebelik kolay olur derler

Cnm Salı günü şakır şakır kanamam oldu acil düşük riski ile hastaneye yatırdılar ilaçlar iğneler serumlar kanamayı durdurduk ertesi gün hcg bakıldı 7000 den 5000 e düşmüş illaçları kestik hemen.o gün de çok hafif kanama oldu dün de lekelenme bugün ise renk yavru Ağzına dönmüş ANLAŞILAN bu kendiliğinden düşmeyecek Salı kontrol Herşeyin hayırlısı

Verdikleri ilaclardan dolayi mi kanama durdu acaba ?

dur bakiim bi bulnca atiyim canım

Verdikleri ilaclardan dolayi mi kanama durdu acaba ?
Taburcu ederken Dr içerde çok büyük bir kanama alanın var müdahale etmemi ister misin? Düşük olursa çok aşırı kanamam olur dedi ben de kendiliğinden düşsün bekleyelim dedim.ama ne gelen var ne giden Dr kanama olsa da olmasa da haftaya kontrole gel dedi

öyle canım herşeyin hayırlısı keşke durdurmak için serum iğne yapmasalardı ama tabi nerden bilcen parça düştümü hiç canım banada çünkü dr hergittiğimde sordu parça geldimi diye ona göre bide tabi ultrasonla iyice inceliyolar herşeyin hayırlısı bende çok düşünmüştüm niye böyle oldu diye sonra dedim ya daha kötü şeyler olsaydı bana ve bebeğe zararı olsaydı ilerde diye o yüzden buna şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…