Taburcu olmadan baktı kese duruyordu ondan beri de kanamam yok zatenöyle canım herşeyin hayırlısı keşke durdurmak için serum iğne yapmasalardı ama tabi nerden bilcen parça düştümü hiç canım banada çünkü dr hergittiğimde sordu parça geldimi diye ona göre bide tabi ultrasonla iyice inceliyolar herşeyin hayırlısı bende çok düşünmüştüm niye böyle oldu diye sonra dedim ya daha kötü şeyler olsaydı bana ve bebeğe zararı olsaydı ilerde diye o yüzden buna şükür
Kesenin büyüklüğüde önemlidir muhakkak canm senin büyüktü ozaman kesen bnm çünkü 5 mm di zaten yeni görmüştüm 3 gün olmuştu dualarım seninle inşallah en kısa zamanda en kolay şekilde atlatırsın canımTaburcu olmadan baktı kese duruyordu ondan beri de kanamam yok zaten
Canım seninde direk var gözüküyor nasıl oluyor ya değilmi:/
Keseyi göreli 10gün olmuştu.dr bana zorla rapor vermek istedi ben çalışmak istediğimi söyledim.kafamı dağıtmak istiyorum dedim.ertesi gün de eşime sormuş kanaması var mı olursa haberim olsun diye.anlaşılan bend aşırı bir kanama bekliyor ama çok komik leke dahi yok artıkKesenin büyüklüğüde önemlidir muhakkak canm senin büyüktü ozaman kesen bnm çünkü 5 mm di zaten yeni görmüştüm 3 gün olmuştu dualarım seninle inşallah en kısa zamanda en kolay şekilde atlatırsın canım
Skry10 canim son durumun nedir merak ettim iyi misin?[/QUOTE
Bitti lekeler ates olcmeye devam ediyorum
Lekeler bitti ates takibi yapiyorumSkry10 canim son durumun nedir merak ettim iyi misin?
bende kimyasala yormuştum bidaha denemedim çünkü regl olunca öle değerlendirdim hiç bilmiyorum valla canım tam tutuncakken biraz hcg salgılanıyo sonra olmuyomu anlayamadımCanım seninde direk var gözüküyor nasıl oluyor ya değilmi:/
canım belli olmaz belki tekrar başlar kanama bilmiyorumki dr bi bildiği vardır sen yinede dikkat et kendine canımKeseyi göreli 10gün olmuştu.dr bana zorla rapor vermek istedi ben çalışmak istediğimi söyledim.kafamı dağıtmak istiyorum dedim.ertesi gün de eşime sormuş kanaması var mı olursa haberim olsun diye.anlaşılan bend aşırı bir kanama bekliyor ama çok komik leke dahi yok artık
Sanırım tatlım neyse darısı öbür aya..bende kimyasala yormuştum bidaha denemedim çünkü regl olunca öle değerlendirdim hiç bilmiyorum valla canım tam tutuncakken biraz hcg salgılanıyo sonra olmuyomu anlayamadım
Canim ben hsmileligimi bugun ogrendim. Dune kadar hic bir belirti yoktu. Dun aksam koca bir surahi suyu gunlerdir su icmemis gibi bitirdim bugunde cok su icti. Dudak kurumasindan ziyade bogaz kuruluğu oluyor bende.benimde bata 4 var bu arada. İnşallah hamilesindir.dudak kuruması hamişlik belırtıleri arasındamı? yanı dudaklarım kuruyor su ıcıyorum sureklı. adetime 3 gün falan var.
Canim ben hsmileligimi bugun ogrendim. Dune kadar hic bir belirti yoktu. Dun aksam koca bir surahi suyu gunlerdir su icmemis gibi bitirdim bugunde cok su icti. Dudak kurumasindan ziyade bogaz kuruluğu oluyor bende.benimde bata 4 var bu arada. İnşallah hamilesindir.
hayırdır canım neler oluyor??Ben de buraya gelip dertleşiyorum:) yavaş yavaş toparlanıyorum cnm dua edin kürtaja gerek kalması
evet kuzummmmm çok kötü ama bizim sınavımızda buymuşBizi bizden başkası anlamaz eşim bile bazen ne hissettiğimi anlayamıyor
cnm hiç bi fikrim yok olucağı varsa her türlü olurOzaman bu gece bi daha olsun ama sperm kalitesi düşüyor diyorlar kötü etki yaparmi acaba
Cnm boş gebelik yaşıyorum düşsün diye bekliyorum yoksa Dr müdehale etmek zorunda kalacakhayırdır canım neler oluyor??
inşallah olumsuz bir durum yoktur.
allah bebeğini sana bağışlasın.
canım hamileymişsin yeni gördüm. çok tebrik ederimAyyyy kizlarrrrr... Aglama krizine girdim resmen. Evet cizgiyi goruyorum net bu 2. Idrar cok sıkışmadan yaptim sabirsizliktan. Heyecandan elim ayagim titriyor. Biraz sakinlesmem lazim. Esim yarin aksam gec saatte gelecek sehirdisina gitti. Ayyy Allah'im cok mutlu oldum. Yarabbim hepinize tek tek nasip etsin inşallah. Gonulden dua ediyorum, Rabbim hepinize versin kisa zamanda. Allah hepinizden razi olsun. Iyi ki varsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?