Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Taburcu olmadan baktı kese duruyordu ondan beri de kanamam yok zaten

Taburcu olmadan baktı kese duruyordu ondan beri de kanamam yok zaten
Kesenin büyüklüğüde önemlidir muhakkak canm senin büyüktü ozaman kesen bnm çünkü 5 mm di zaten yeni görmüştüm 3 gün olmuştu dualarım seninle inşallah en kısa zamanda en kolay şekilde atlatırsın canım

Keseyi göreli 10gün olmuştu.dr bana zorla rapor vermek istedi ben çalışmak istediğimi söyledim.kafamı dağıtmak istiyorum dedim.ertesi gün de eşime sormuş kanaması var mı olursa haberim olsun diye.anlaşılan bend aşırı bir kanama bekliyor ama çok komik leke dahi yok artık

Canım seninde direk var gözüküyor nasıl oluyor ya değilmi:/
bende kimyasala yormuştum bidaha denemedim çünkü regl olunca öle değerlendirdim hiç bilmiyorum valla canım tam tutuncakken biraz hcg salgılanıyo sonra olmuyomu anlayamadım

canım belli olmaz belki tekrar başlar kanama bilmiyorumki dr bi bildiği vardır sen yinede dikkat et kendine canım

dudak kuruması hamişlik belırtıleri arasındamı? yanı dudaklarım kuruyor su ıcıyorum sureklı. adetime 3 gün falan var.

dudak kuruması hamişlik belırtıleri arasındamı? yanı dudaklarım kuruyor su ıcıyorum sureklı. adetime 3 gün falan var.
Canim ben hsmileligimi bugun ogrendim. Dune kadar hic bir belirti yoktu. Dun aksam koca bir surahi suyu gunlerdir su icmemis gibi bitirdim bugunde cok su icti. Dudak kurumasindan ziyade bogaz kuruluğu oluyor bende.benimde bata 4 var bu arada. İnşallah hamilesindir.

cnm saol yorumun ıcın. agrın falan oldumu pekı hıcbır belırtın olmadı mı?

Eylemeylemce
tebrik ederim..hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bizim gibi bekleyenlere de duanı eksik etme:)

Ben de buraya gelip dertleşiyorum:) yavaş yavaş toparlanıyorum cnm dua edin kürtaja gerek kalması
hayırdır canım neler oluyor??
inşallah olumsuz bir durum yoktur.
allah bebeğini sana bağışlasın.

canım hamileymişsin yeni gördüm. çok tebrik ederim

kızlar benim de adetime 2 gün var. hiç umudum yok bu sefer. zaten adet olacakmışım gibi kasıklarımda hafif sızı var. Benim AMH değerim düşük yani rezervim az sanırım. eşimle tüp bebek olayını konuşmaya başladık. ama emin de değiliz ne zormuş bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…