Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Cnm boş gebelik yaşıyorum düşsün diye bekliyorum yoksa Dr müdehale etmek zorunda kalacak
Ya offf bu da nerden çikti.inan çok sevinmiştim senin hamileliğine.hem değerin de o kadar yükselmişti.
Durumun kesin mi yoksa hala umut var mi.
Allah yardimcin olsun.evladini sana bağişlasin.

Hayirlisiyla olacak kuzum eninde sonunda sen icini ferah tut

Ya offf bu da nerden çikti.inan çok sevinmiştim senin hamileliğine.hem değerin de o kadar yükselmişti.
Durumun kesin mi yoksa hala umut var mi.
Allah yardimcin olsun.evladini sana bağişlasin.
Değer bir günde 7000 den5000 e düştü ve kese görüleli 10 gün OLMASINA rağmen bebek yok

Canimm. Sen hamile misin

mav
Canım benim uzme kendini. Sonucta amac bebek sahibi olmaksa yardimci ureme yontemleri denenebilir. Amh degerin kac? Onemli olan az olan rezervin iyi degerlendirilmesi. Yumurtan saglikli gelisip catliyorsa 1 yumurta 1 sperm yeterli oluyor gebelik icin. Degerin kritikse eger tup bebek cok kotu bisey gibi dusunmemek lazim. Allahim yardimciniz olsun inşallah.

Kizlar esime bir mektup yazdim bebegimizin agzindan. Sonra internetten bebek icin alisveris listeleri var ya kocaa bir liste ciktisini aldim. Bana bunlarla gelin gençler yazdim. Guzel bir kutuya gebelik testi, hcg sonucunu koyucam. Birazdan cikip bebek icin bisey alicam (patik, biberon gibi) esime de gomlek, kazak gibi bisey alicam. Aksam geldiginde sana hediye aldim dicem vericem kendi hediyesiyle birlikte. Dun aksam konustuk. Agzimdan kacirmamak icin zor tuttum kendimi. Karnim agriyo falan dedim hatta. Hic ihtimal vermiyor suan hamile olduguma. :)

Eveeettt canim. Cok yeni daha. Darisi başına. Bak sende ihmal etme. Bir dahaki adetinde inşallah olmazsinda doktora gorun mutlaka.
Tamam canim bnm ayyy cok sevindim ya . bak uzuluyordun zamani simdiymis eşine soyledin mi

Ayyy cok guzel . benimde planim hep boyle idrar testini kan testini kutuya koymak birde kucuk ayakkabi almak . daha sonra uzerinde bebek ayakkabisi olan pasta yaptirip esimin iş yerine gidip orda supriz yapmak ins bizede kismet olur canim bnm . senin belirtilerin var miydi . bu ay takibini nasil yaptin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…