Ya offf bu da nerden çikti.inan çok sevinmiştim senin hamileliğine.hem değerin de o kadar yükselmişti.Cnm boş gebelik yaşıyorum düşsün diye bekliyorum yoksa Dr müdehale etmek zorunda kalacak
Hayirlisiyla olacak kuzum eninde sonunda sen icini ferah tutkızlar benim de adetime 2 gün var. hiç umudum yok bu sefer. zaten adet olacakmışım gibi kasıklarımda hafif sızı var. Benim AMH değerim düşük yani rezervim az sanırım. eşimle tüp bebek olayını konuşmaya başladık. ama emin de değiliz ne zormuş bu işler
Gunaydin tubiskoGünaydın canlar
Yok canim olmadi hatta burayada yazdim surekli hic belirtim yok diye diger gunlerde.cnm saol yorumun ıcın. agrın falan oldumu pekı hıcbır belırtın olmadı mı?
Saol canim. Allah razi olsun. Kisa zamanda sanada saglikli bir hamilelik nasip etsin inşallahEylemeylemce
tebrik ederim..hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bizim gibi bekleyenlere de duanı eksik etme:)
Saol canim. Darisi başına inşallahcanım hamileymişsin yeni gördüm. çok tebrik ederim
canısı napıonGunaydin tubisko
olsun kuzumGünaydın arkadaşlar, benim koca bu hafta izmire maça gidiyor gelemeyecekartık haftaya kısmet...
Değer bir günde 7000 den5000 e düştü ve kese görüleli 10 gün OLMASINA rağmen bebek yokYa offf bu da nerden çikti.inan çok sevinmiştim senin hamileliğine.hem değerin de o kadar yükselmişti.
Durumun kesin mi yoksa hala umut var mi.
Allah yardimcin olsun.evladini sana bağişlasin.
Canimm. Sen hamile misinCanim ben hsmileligimi bugun ogrendim. Dune kadar hic bir belirti yoktu. Dun aksam koca bir surahi suyu gunlerdir su icmemis gibi bitirdim bugunde cok su icti. Dudak kurumasindan ziyade bogaz kuruluğu oluyor bende.benimde bata 4 var bu arada. İnşallah hamilesindir.
Eveeettt canim. Cok yeni daha. Darisi başına. Bak sende ihmal etme. Bir dahaki adetinde inşallah olmazsinda doktora gorun mutlaka.Canimm. Sen hamile misin
Canım benim uzme kendini. Sonucta amac bebek sahibi olmaksa yardimci ureme yontemleri denenebilir. Amh degerin kac? Onemli olan az olan rezervin iyi degerlendirilmesi. Yumurtan saglikli gelisip catliyorsa 1 yumurta 1 sperm yeterli oluyor gebelik icin. Degerin kritikse eger tup bebek cok kotu bisey gibi dusunmemek lazim. Allahim yardimciniz olsun inşallah.kızlar benim de adetime 2 gün var. hiç umudum yok bu sefer. zaten adet olacakmışım gibi kasıklarımda hafif sızı var. Benim AMH değerim düşük yani rezervim az sanırım. eşimle tüp bebek olayını konuşmaya başladık. ama emin de değiliz ne zormuş bu işler
Olsun canım. Daha çok özlemiş olursunuz hem. Ayriliklar sonunda kavuşma olduktan sonra güzeldir.Günaydın arkadaşlar, benim koca bu hafta izmire maça gidiyor gelemeyecekartık haftaya kısmet...
Canim bnm Allah anali babali buyutsun tebrik ederim saglikla kuccagina alirsin inş . bizede bol dua etKizlar 9,24 çıktı degerim. Adete 4 gun var. Bugun yumurtam catlayali tam 10. Gun. Normaldir dimi bu kadar dusuk olmasi.
Tamam canim bnm ayyy cok sevindim ya . bak uzuluyordun zamani simdiymis eşine soyledin miEveeettt canim. Cok yeni daha. Darisi başına. Bak sende ihmal etme. Bir dahaki adetinde inşallah olmazsinda doktora gorun mutlaka.
Ayyy cok guzel . benimde planim hep boyle idrar testini kan testini kutuya koymak birde kucuk ayakkabi almak . daha sonra uzerinde bebek ayakkabisi olan pasta yaptirip esimin iş yerine gidip orda supriz yapmak ins bizede kismet olur canim bnm . senin belirtilerin var miydi . bu ay takibini nasil yaptin senKizlar esime bir mektup yazdim bebegimizin agzindan. Sonra internetten bebek icin alisveris listeleri var ya kocaa bir liste ciktisini aldim. Bana bunlarla gelin gençler yazdim. Guzel bir kutuya gebelik testi, hcg sonucunu koyucam. Birazdan cikip bebek icin bisey alicam (patik, biberon gibi) esime de gomlek, kazak gibi bisey alicam. Aksam geldiginde sana hediye aldim dicem vericem kendi hediyesiyle birlikte. Dun aksam konustuk. Agzimdan kacirmamak icin zor tuttum kendimi. Karnim agriyo falan dedim hatta. Hic ihtimal vermiyor suan hamile olduguma. :)
Canim bn ateş takibi yapiyorum ya . benim adet gunleride biraz kaçik farkli . Ne zamn odevime başlayim bn regl bitti :)Gunaydin tubisko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?