Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim bn ateş takibi yapiyorum ya . benim adet gunleride biraz kaçik farkli . Ne zamn odevime başlayim bn regl bitti :)
Sen odevden once doktora gitsen iyi olur canim cunku duzensiz oluyorsun o yuzden ne zaman yumurtladigin net olmadigindan hesap yapmak zor

Cok guzel canim neler olucak aksama cok merak ettim cok heyecanliii

Sen odevden once doktora gitsen iyi olur canim cunku duzensiz oluyorsun o yuzden ne zaman yumurtladigin net olmadigindan hesap yapmak zor
Himmm peki canim eşimde gitcek sperm kalitesine baktirmaya zaten pazartesi ikimizde gidelim o zaman . belki doktor hesaplar yada adet duzenleyici verir

Allahim sanada nasip etsin inşallah. Saglikla sihhatle kisa zamanda inşallah

kızlar,
komik gelecek belki ama bir topicte okumuştum ama hatırlayamıyorum nerde okuduğumu biri yazmıştı ki doktor ona demişki birliktelikten sonra secde pozisyonunda kal bekle bir süre ve yazan kişi hamile kalmış. ben bu ay yumurtlama döneminde secde pozisyonunda bekledim belki 15 dk falan. etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama sizinle de paylaşmak istedim belki vesile olur deneyebilirsiniz.

bende okudum onu sadece iki kere yaptım

aynen cnm eşim dedi napıon ölemi durulması lazmmış dedi bende evet dedim çok güldü ama bnm hangi gğne denk geldi bilmiom
ya banada eşim diyo sayende öğrenmediğim şey kalmadı maşallah arada soruyo yumurtluyonmu tavuk musun sen diyo maskara olduk ya bebek yapçaz diye ne hallere düşüoz

Arkadaslar benim yaklasik 4 5 gundur sag tarafimdaa agri var kasik ve ustunde hatta elleyince bir sicaklik da hissediyrim. Beta hcg 13 cikti adetime 9 gun varken. Bu belirtiyi yasayan var mi??? Belim dr cok agriyor. Arada tum karnima yayiliyor agri ama genellde sag tarafimda. ..

hamilesin kız sen daha ne belirtisi arıon? anlmadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…