Sen odevden once doktora gitsen iyi olur canimCanim bn ateş takibi yapiyorum ya . benim adet gunleride biraz kaçik farkli . Ne zamn odevime başlayim bn regl bitti :)
Cok guzel canim neler olucak aksama cok merak ettim cok heyecanliiiKizlar esime bir mektup yazdim bebegimizin agzindan. Sonra internetten bebek icin alisveris listeleri var ya kocaa bir liste ciktisini aldim. Bana bunlarla gelin gençler yazdim. Guzel bir kutuya gebelik testi, hcg sonucunu koyucam. Birazdan cikip bebek icin bisey alicam (patik, biberon gibi) esime de gomlek, kazak gibi bisey alicam. Aksam geldiginde sana hediye aldim dicem vericem kendi hediyesiyle birlikte. Dun aksam konustuk. Agzimdan kacirmamak icin zor tuttum kendimi. Karnim agriyo falan dedim hatta. Hic ihtimal vermiyor suan hamile olduguma. :)
Himmm peki canim eşimde gitcek sperm kalitesine baktirmaya zaten pazartesi ikimizde gidelim o zaman . belki doktor hesaplar yada adet duzenleyici verirSen odevden once doktora gitsen iyi olur canimcunku duzensiz oluyorsun o yuzden ne zaman yumurtladigin net olmadigindan hesap yapmak zor
Yazicam size. Ayy kesin aglayacak benim kociş duygusaldir. Bu ay ilk defa gelip gidip gobegimi sevip bebek yolda falan diyordu.hissetti bence :)Cok guzel canim neler olucak aksama cok merak ettim cok heyecanliii
Allahim sanada nasip etsin inşallah. Saglikla sihhatle kisa zamanda inşallahAyyy cok guzel . benimde planim hep boyle idrar testini kan testini kutuya koymak birde kucuk ayakkabi almak . daha sonra uzerinde bebek ayakkabisi olan pasta yaptirip esimin iş yerine gidip orda supriz yapmak ins bizede kismet olur canim bnm . senin belirtilerin var miydi . bu ay takibini nasil yaptin sen
Teşekkürler canim inş hayirlisi ile olsun bekliyoruz kuzucuklariAllahim sanada nasip etsin inşallah. Saglikla sihhatle kisa zamanda inşallah
Aaa evet soylemistin sen kiizz bu kocalar hissediyor yaa valla kiyamamYazicam size. Ayy kesin aglayacak benim kociş duygusaldir. Bu ay ilk defa gelip gidip gobegimi sevip bebek yolda falan diyordu.hissetti bence :)
bende okudum onu sadece iki kere yaptımkızlar,
komik gelecek belki ama bir topicte okumuştum ama hatırlayamıyorum nerde okuduğumu biri yazmıştı ki doktor ona demişki birliktelikten sonra secde pozisyonunda kal bekle bir süre ve yazan kişi hamile kalmış. ben bu ay yumurtlama döneminde secde pozisyonunda bekledim belki 15 dk falan. etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama sizinle de paylaşmak istedim belki vesile olur deneyebilirsiniz.
ayyy işte bu aynen. valla ben yaptım. etkisi var mı bilmiyorum ama denemekte fayda var :)
iki kere yaptım keşke devam edeydim artok bidahiki ayaayyy işte bu aynen. valla ben yaptım. etkisi var mı bilmiyorum ama denemekte fayda var :)
belki gerek kalmaz kuzum... inşallah gerek kalmaz :)iki kere yaptım keşke devam edeydim artok bidahiki aya
inş. cnmmbelki gerek kalmaz kuzum... inşallah gerek kalmaz :)
bende denedim çatladığı gün 1kere
aynen cnmbende denedim çatladığı gün 1kerene olsa yapıyoz çok güldüm ama
ya banada eşim diyo sayende öğrenmediğim şey kalmadı maşallah arada soruyo yumurtluyonmu tavuk musun sen diyo maskara olduk ya bebek yapçaz diye ne hallere düşüozaynen cnmeşim dedi napıon ölemi durulması lazmmış dedi bende evet dedim çok güldü ama bnm hangi gğne denk geldi bilmiom
öle vallaya banada eşim diyo sayende öğrenmediğim şey kalmadı maşallah arada soruyo yumurtluyonmu tavuk musun sen diyo maskara olduk ya bebek yapçaz diye ne hallere düşüoz
hamilesin kız sen daha ne belirtisi arıon? anlmadım gittiArkadaslar benim yaklasik 4 5 gundur sag tarafimdaa agri var kasik ve ustunde hatta elleyince bir sicaklik da hissediyrim. Beta hcg 13 cikti adetime 9 gun varken. Bu belirtiyi yasayan var mi??? Belim dr cok agriyor. Arada tum karnima yayiliyor agri ama genellde sag tarafimda. ..
cnm hayırlı olsun. Hıc belırtın olmadımı?Saol canim. Allah razi olsun. Kisa zamanda sanada saglikli bir hamilelik nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?