Anam casun burda da gördüm seni:)bende denedim çatladığı gün 1kerene olsa yapıyoz çok güldüm ama
Diğer topikten hatırlarsan eğer reglin 6.günü ovu.testi pozitif vermişti ya.kıyın kıyın yanaşıp duruyom adama.durdu durdu demesin mi döllenme günü mü diye:))ayol dedim ne döllenmesi keşkeeee yumurtlama yumurtlama dedim.he işte ne biliyim diyoya banada eşim diyo sayende öğrenmediğim şey kalmadı maşallah arada soruyo yumurtluyonmu tavuk musun sen diyo maskara olduk ya bebek yapçaz diye ne hallere düşüoz
:) evet canım bi voronesin topiğine bide charmantın topiğine bakıyorum canımAnam casun burda da gördüm seni:)
evet adamlar biraz kendini kullanılmış hissediyo bazen :) nasılsın kaçıncı günün bugünDiğer topikten hatırlarsan eğer reglin 6.günü ovu.testi pozitif vermişti ya.kıyın kıyın yanaşıp duruyom adama.durdu durdu demesin mi döllenme günü mü diye:))ayol dedim ne döllenmesi keşkeeee yumurtlama yumurtlama dedim.he işte ne biliyim diyo
saol canım. belirtim yumurtalamadan sonra olmadı. hiç bir anormal durum yoktu. perşembe akşamı günlük pede açık kahve rengi leke geldi. Bi baş ağrısı tuttu beni. sonra gece boyunca çok ateş bastı. zaten bu durumdan süphelenip test yaptım. bat 17 kasım. daha 3 gün var. bugün çok acıkıyorum. 2 saatte bir bişeyler atıyorum ağzıma. süt beyazı akıntım çok fazla. bu bende hep olan bişey yani diğer aylarda da ama bugün baya yogun. ara ara ateş basıyor vucudum sıcacık oluyor. gögüslerimde hafif hassasiyet var. başka bişey yok tatlım. hee birde çok su içiyorum.cnm hayırlı olsun. Hıc belırtın olmadımı?
7.gün kuzum.evet adamlar biraz kendini kullanılmış hissediyo bazen :) nasılsın kaçıncı günün bugün
Teşekkür ederim canım. AMH değerim Ağustos ayında 0,45 idi şimdi nasıl bilmiyorum@mav
Canım benim uzme kendini. Sonucta amac bebek sahibi olmaksa yardimci ureme yontemleri denenebilir. Amh degerin kac? Onemli olan az olan rezervin iyi degerlendirilmesi. Yumurtan saglikli gelisip catliyorsa 1 yumurta 1 sperm yeterli oluyor gebelik icin. Degerin kritikse eger tup bebek cok kotu bisey gibi dusunmemek lazim. Allahim yardimciniz olsun inşallah.
Inşallah canım sabrın sonu selamettir diyelim.Hayirlisiyla olacak kuzum eninde sonunda sen icini ferah tut
silikleştimi canım bugün değerlendir bugünleri aman kaçırma hee7.gün kuzum.
Unuttum yazmayı arkadaşlarımla iş çıkışı karşıdan karşıya geçerken koşuyorduk ve elim istemsiz bir şekilde karnıma gitti.Allahım ağlıyorum şu an.ne olur yine nasip et.7 haftalıkken sonlandırılan gebeliğimin belirtileri:
5 mart sat idi.
12 mart ve 19 martta ilişki olmuştu.
Başım dönüyordu hep. yıllardır ara ara dönerdi ve şimdiki kadar takmıyordum belirti aramıyordum.ama şimdi anlıyorum ki döllenme olurken döndü başım.
Ve hatırlıyorum 25 martta grip icin dr.a gitmistim.hic grip olmazdım ben.
Bat 2 nisandı unutmuştum 28 martta hasta oldum.yani 5 gün erken olmuştum tarihte ilk.3 gün sürdü.ya düşük tehlikesiydi,ya yerleşmeydi ya da bildiğin adetti bilemiyorum.
Sonrasında günlerce kahve leke geldi ki o zaman şüphelendim zaten.
Çok rüya gördüm.çoğu da tatlılar ve yemeklerden olusuyordu.
Ve duygusal sinirsel krizler gelmişti ağlıyordum herşeye.
Amin.Saol canim. Darisi başına inşallah
silikleştimi canım bugün değerlendir bugünleri aman kaçırma hee[/QUOTE
Ya casun benim korkum yumurtanın erken çatlaması kuzum.büyümeden gelişmeden çatlarsa diye
sıkma canım kendini olack inşallah bikere olmuş demekki sorun yok cnmUnuttum yazmayı arkadaşlarımla iş çıkışı karşıdan karşıya geçerken koşuyorduk ve elim istemsiz bir şekilde karnıma gitti.Allahım ağlıyorum şu an.ne olur yine nasip et.
Bu nasıl bir içgüdü,el nasıl gitti karnıma o anda,düşündükçe ağlıyorumUnuttum yazmayı arkadaşlarımla iş çıkışı karşıdan karşıya geçerken koşuyorduk ve elim istemsiz bir şekilde karnıma gitti.Allahım ağlıyorum şu an.ne olur yine nasip et.
Tatlim bu hamilelikte normal bir surec de olabilir ama baska bir sebepten de olabilir. Hcg takibi yapabilirsen tekrar bakalim. Hayirlisi olsun canimArkadaslar benim yaklasik 4 5 gundur sag tarafimdaa agri var kasik ve ustunde hatta elleyince bir sicaklik da hissediyrim. Beta hcg 13 cikti adetime 9 gun varken. Bu belirtiyi yasayan var mi??? Belim dr cok agriyor. Arada tum karnima yayiliyor agri ama genellde sag tarafimda. ..
Bu ikinci evliliğim casun.sıkma canım kendini olack inşallah bikere olmuş demekki sorun yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?