Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
ya banada eşim diyo sayende öğrenmediğim şey kalmadı maşallah arada soruyo yumurtluyonmu tavuk musun sen diyo maskara olduk ya bebek yapçaz diye ne hallere düşüoz
Diğer topikten hatırlarsan eğer reglin 6.günü ovu.testi pozitif vermişti ya.kıyın kıyın yanaşıp duruyom adama.durdu durdu demesin mi döllenme günü mü diye:))ayol dedim ne döllenmesi keşkeeee yumurtlama yumurtlama dedim.he işte ne biliyim diyo

evet adamlar biraz kendini kullanılmış hissediyo bazen :) nasılsın kaçıncı günün bugün

cnm hayırlı olsun. Hıc belırtın olmadımı?
saol canım. belirtim yumurtalamadan sonra olmadı. hiç bir anormal durum yoktu. perşembe akşamı günlük pede açık kahve rengi leke geldi. Bi baş ağrısı tuttu beni. sonra gece boyunca çok ateş bastı. zaten bu durumdan süphelenip test yaptım. bat 17 kasım. daha 3 gün var. bugün çok acıkıyorum. 2 saatte bir bişeyler atıyorum ağzıma. süt beyazı akıntım çok fazla. bu bende hep olan bişey yani diğer aylarda da ama bugün baya yogun. ara ara ateş basıyor vucudum sıcacık oluyor. gögüslerimde hafif hassasiyet var. başka bişey yok tatlım. hee birde çok su içiyorum.

7 haftalıkken sonlandırılan gebeliğimin belirtileri:
5 mart sat idi.
12 mart ve 19 martta ilişki olmuştu.
Başım dönüyordu hep. yıllardır ara ara dönerdi ve şimdiki kadar takmıyordum belirti aramıyordum.ama şimdi anlıyorum ki döllenme olurken döndü başım.
Ve hatırlıyorum 25 martta grip icin dr.a gitmistim.hic grip olmazdım ben.
Bat 2 nisandı unutmuştum 28 martta hasta oldum.yani 5 gün erken olmuştum tarihte ilk.3 gün sürdü.ya düşük tehlikesiydi,ya yerleşmeydi ya da bildiğin adetti bilemiyorum.
Sonrasında günlerce kahve leke geldi ki o zaman şüphelendim zaten.
Çok rüya gördüm.çoğu da tatlılar ve yemeklerden olusuyordu.
Ve duygusal sinirsel krizler gelmişti ağlıyordum herşeye.

Eylemeylemce canım sen dün sanki sütlükahve gibi bi leke vardı dedin deme bende de bugün var ama kan değil akıntı gibi bende ki offf noluyo ya inşallah enfeksiyon gibi bişi değildir korktum gerçi koku sistis gibi bişilerde yok 3gündür falanda sarı lekelenmem var arada da meni gibi gelen sulu süt rengi

Teşekkür ederim canım. AMH değerim Ağustos ayında 0,45 idi şimdi nasıl bilmiyorum

Unuttum yazmayı arkadaşlarımla iş çıkışı karşıdan karşıya geçerken koşuyorduk ve elim istemsiz bir şekilde karnıma gitti.Allahım ağlıyorum şu an.ne olur yine nasip et.

Unuttum yazmayı arkadaşlarımla iş çıkışı karşıdan karşıya geçerken koşuyorduk ve elim istemsiz bir şekilde karnıma gitti.Allahım ağlıyorum şu an.ne olur yine nasip et.
sıkma canım kendini olack inşallah bikere olmuş demekki sorun yok cnm

korkçak bişi yok canım onunda stresine girersen ooo kötü olur sen değerlendir bugünleri ovide de takip et gerisini çok düşünme bence

Bu nasıl bir içgüdü,el nasıl gitti karnıma o anda,düşündükçe ağlıyorum

Doktora gittim bugun arkadaslar muayene etti illaki sanki 3 haftada ne belli olacaksa ve ultrason desteklemiyor dedi. Beta hcg test istedi. Hamile olmayabilirsin dedi. Ne gormeyi bekliyor olabilr ki

Tatlim bu hamilelikte normal bir surec de olabilir ama baska bir sebepten de olabilir. Hcg takibi yapabilirsen tekrar bakalim. Hayirlisi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…