Canim sen bunu takma daha cok erken goremez cunku ayy hayretlik oluyor bazen doktorlar. Hcg yaptir kuzum.Doktora gittim bugun arkadaslar muayene etti illaki sanki 3 haftada ne belli olacaksa ve ultrason desteklemiyor dedi. Beta hcg test istedi. Hamile olmayabilirsin dedi. Ne gormeyi bekliyor olabilr ki
Kese görmek istiyorlar.cok yeni bir hamilelikse rahmin kalınlaşıp kalınlaşmadığına bakıyorlar.Doktora gittim bugun arkadaslar muayene etti illaki sanki 3 haftada ne belli olacaksa ve ultrason desteklemiyor dedi. Beta hcg test istedi. Hamile olmayabilirsin dedi. Ne gormeyi bekliyor olabilr ki
O kadar sinir olldum ki doktora. Agladim sinirden. Bakalim testi yaptirdim bekliyorum sonucunu. Yabi eger 3 haftaliksa zaten gorunmez ki ultrosondaCanim sen bunu takma daha cok erken goremez cunku ayy hayretlik oluyor bazen doktorlar. Hcg yaptir kuzum.
İnsallah Allahin izniyle tekrar yasarsin kuzum okudugum kadariyla ikinci evliliginmis esinde sarsiliyordur muhakkak.. Ama siz sakin olun vakti gelince olur elbette.Bu nasıl bir içgüdü,el nasıl gitti karnıma o anda,düşündükçe ağlıyorum
Himm desteklemiyor dediKese görmek istiyorlar.cok yeni bir hamilelikse rahmin kalınlaşıp kalınlaşmadığına bakıyorlar.
Battan önce çok kaale alınmıyor dr.larca.reglim iki gün gecmisti tum belirtiler vardi.kan gelmeye baslayinca acile kostuk.dr.dedi adet oluyorsun.bhcg istedim.o kadar dagilmiski psikoloji.sonuç 14 cikti.2gun sonra gel dedi .sonuç kocaman bir sıfır.reglden önce hicbirsey yapmam artikO kadar sinir olldum ki doktora. Agladim sinirden. Bakalim testi yaptirdim bekliyorum sonucunu. Yabi eger 3 haftaliksa zaten gorunmez ki ultrosonda
Şimdiki eşim önceki gebeliğimi bilmiyor.hamile kalabildiğimi bile bile dr.a gittim.onu da götürdüm devlet hastanesine gitti spermiyograma.tanıdığı ürolog bir prof.var tekrar istedi test.bu nasil test dedi begenmedi.bakalim sali gunu insallah yaptiracak yineİnsallah Allahin izniyle tekrar yasarsin kuzum okudugum kadariyla ikinci evliliginmis esinde sarsiliyordur muhakkak.. Ama siz sakin olun vakti gelince olur elbette.
Kaç günün var bat a canim?Himm desteklemiyor dedi
Himmm bilmiyorsa o zaman daha normal bir surec onun icin de. Cunku bilse kendisini suclardi..neyse canim siz onunuze bakin illaki olacak bebisinizA
Şimdiki eşim önceki gebeliğimi bilmiyor.hamile kalabildiğimi bile bile dr.a gittim.onu da götürdüm devlet hastanesine gitti spermiyograma.tanıdığı ürolog bir prof.var tekrar istedi test.bu nasil test dedi begenmedi.bakalim sali gunu insallah yaptiracak yine
6 gun varKaç günün var bat a canim?
Sağol canım inşallahHimmm bilmiyorsa o zaman daha normal bir surec onun icin de. Cunku bilse kendisini suclardi..neyse canim siz onunuze bakin illaki olacak bebisinizsadece biraz sabir.
Canım inşallah gebelik vardır da kutlarız burada:)).eğer yoksa da bir daha batın geçmeden bişey yapma tamam mı?döllenme oluyor ,yerleşme olmuyor adetle gidiyormuş gebelik çoğu zaman.dr.lar buna sessiz düşük ya da kimyasal gebelik diyorlar.çoğu kadın bunu farkında olmadan yaşarmış.bhcg de çıkması da bundanmış.o yüzden hayal kırıklığı ve üzüntü yaşamamak için biraz daha sabretmeliyiz6 gun var
kızlar merhaba benim bu ay hormonlarımda bi farklılık var sanki ama hiç ilaç filan kullanmam ben ağrıkesici bile içmem yani o derece tüğlerim ağdayla almama rağmen bir haftada yeniden cıktı normalde bir ay sürerdi sonra yumurtlama zamanımda kasık ağrım olurdu ama gecerdi ama bu ay gecmedi sağ kasığıma sancı giriyo ara ara sızlıyo ve gögüslerim adetime 3 gün kala anca şişerdi sızlardı ama bu ay adetime daha 10 gün varken şişti sızlıyo adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce neden olabilir hamilemiyim acaba diye düsünmek istemiyorum ama yasayan varmı bu sekilde eğer adet olursam doktora gitcem hemen bide midem çok acayip yanıyo[/QUOTE
Çabuk tüylenme dışında aynılarını ben de yaşadım biliyor musun.göğüslerim 10 gün kala acımaya başladı,kasık ağrıları falan...
değildin yani rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahMaalesef canım
Inşallah canım sağol varoldeğildin yani rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
erkekler böyle şeyleri biraz gurur yapıyor bende eşimi zorla götürmüştüm aman burnundan soluyodu resmen ne gerek var daha erkenden niye soktun bizi bu raddeye getirdin diye ama yapacak bişi yok sonucu görüp bişi varsa boşuna beklemek istemiyor insanA
Şimdiki eşim önceki gebeliğimi bilmiyor.hamile kalabildiğimi bile bile dr.a gittim.onu da götürdüm devlet hastanesine gitti spermiyograma.tanıdığı ürolog bir prof.var tekrar istedi test.bu nasil test dedi begenmedi.bakalim sali gunu insallah yaptiracak yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?