kuzum aynısı çoğu beni tarf edio şuankızlar merhaba benim bu ay hormonlarımda bi farklılık var sanki ama hiç ilaç filan kullanmam ben ağrıkesici bile içmem yani o derece tüğlerim ağdayla almama rağmen bir haftada yeniden cıktı normalde bir ay sürerdi sonra yumurtlama zamanımda kasık ağrım olurdu ama gecerdi ama bu ay gecmedi sağ kasığıma sancı giriyo ara ara sızlıyo ve gögüslerim adetime 3 gün kala anca şişerdi sızlardı ama bu ay adetime daha 10 gün varken şişti sızlıyo adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce neden olabilir hamilemiyim acaba diye düsünmek istemiyorum ama yasayan varmı bu sekilde eğer adet olursam doktora gitcem hemen bide midem çok acayip yanıyo
bat ne zaman canım seninkuzum aynısı çoğu beni tarf edio şuan
aynen vucudum beynım bana dusmanmıs gibi gözüme gözüme sokuyo gaz siskinlik mide yanması ekşimeside var bendebu ay ne oluo bana bilmem yaaa
daha iki gğn önc aldım koltuk altımı bacaklarımı yine çıkmış ayaklarımın altı yanıo bazen
bide kasıklarım ağrıo belim ağrıo şişkinlik gaz va bugunde kabız oldum napıcam bilmiomm sağ kasığımda batıo bu ay kendimi dinlemicem dedim ama vücudum bunları gözğme sokuo
Haklısın casun.keçiboynuzu kürü yapmaya calisiyorum.gece demesin mi" simdi icemem midem bulanir benim" diye.aynı isteği taşımıyorlar mı?annelik başlamadan belli kuzum işte.yine biz uğraşıyoruz.erkekler böyle şeyleri biraz gurur yapıyor bende eşimi zorla götürmüştüm aman burnundan soluyodu resmen ne gerek var daha erkenden niye soktun bizi bu raddeye getirdin diye ama yapacak bişi yok sonucu görüp bişi varsa boşuna beklemek istemiyor insan
22 kasım cnm ama bnm adet bitti kten sonra başladı göğüs ağrılarım ama bn 3-8i arası yumurtladım yani erken yumurtladım 25 gün ortalamam 2-3ve7sinde ndede eşimle öylesine birlikte olduk bata 8gün varbat ne zaman canım senin
Ayol ben öğür öğür öğürüyorum,fır fır başım dönüyo,etrafta herkes manalı manalı bakıyor.gel de anlat reglim yeni bitti,yumurtlamadım bile diye:)))bu ay ne oluo bana bilmem yaaa
daha iki gğn önc aldım koltuk altımı bacaklarımı yine çıkmış ayaklarımın altı yanıo bazen
bide kasıklarım ağrıo belim ağrıo şişkinlik gaz va bugunde kabız oldum napıcam bilmiomm sağ kasığımda batıo bu ay kendimi dinlemicem dedim ama vücudum bunları gözğme sokuo
tamamen erkeklik içgüdüsü işte bende bişi yok moduHaklısın casun.keçiboynuzu kürü yapmaya calisiyorum.gece demesin mi" simdi icemem midem bulanir benim" diye.aynı isteği taşımıyorlar mı?annelik başlamadan belli kuzum işte.yine biz uğraşıyoruz.
yanma ara sıra oluo bndedeaynen vucudum beynım bana dusmanmıs gibi gözüme gözüme sokuyo gaz siskinlik mide yanması ekşimeside var bende
reglini anlatsana nasıldı reglşnAyol ben öğür öğür öğürüyorum,fır fır başım dönüyo,etrafta herkes manalı manalı bakıyor.gel de anlat reglim yeni bitti,yumurtlamadım bile diye:)))
Yaaa çok tatlıııı anlat bize de tepkisini sonraaaKizlar esime bir mektup yazdim bebegimizin agzindan. Sonra internetten bebek icin alisveris listeleri var ya kocaa bir liste ciktisini aldim. Bana bunlarla gelin gençler yazdim. Guzel bir kutuya gebelik testi, hcg sonucunu koyucam. Birazdan cikip bebek icin bisey alicam (patik, biberon gibi) esime de gomlek, kazak gibi bisey alicam. Aksam geldiginde sana hediye aldim dicem vericem kendi hediyesiyle birlikte. Dun aksam konustuk. Agzimdan kacirmamak icin zor tuttum kendimi. Karnim agriyo falan dedim hatta. Hic ihtimal vermiyor suan hamile olduguma. :)
Canım inşallah güzel haberdir, ama değilse bir dr a anlat bunları... Çünkü bana doktorum kıllanma, gaz, şişkinlik var mı diye sordu.. Nedenini bilmiyorum ana okuyunca o geldi aklıma.. Tabi bunlar aynı zamanda gebelik belirtisibu ay ne oluo bana bilmem yaaa
tmm cnm saolYaaa çok tatlıııı anlat bize de tepkisini sonraaa
Canım inşallah güzel haberdir, ama değilse bir dr a anlat bunları... Çünkü bana doktorum kıllanma, gaz, şişkinlik var mı diye sordu.. Nedenini bilmiyorum ana okuyunca o geldi aklıma.. Tabi bunlar aynı zamanda gebelik belirtisiinşallah öyledir
Tam gününde saatinde geldi kuzum.Normal reglimdi yani.reglini anlatsana nasıldı reglşn
Hayirlisi olsun kuzum o zaman bu ayi atlayin insallah hersey yolunda gider sen bu tarihleri unutma sonra tekrar yapariz hesabicharmant canım sen bana hani reglimin biteceği gün demiştin ya beraber ol diye.. Neyse o gğn bugün ama dr hsgden önce korun dedi.. Hatta birlikte olmayın dedi.. Ben 10 gün hsg çekinicem, 13. Gün de eşimle beraber olabilicem umutlanmayayım bir dahaki ay için.. Ya teldeki adet hedaplayıcılatrı tutturamadı ama sen tutturdun regli gününü 9 kasımda oldum.. 19 eylül, 14 ekim, 9 kasım adet tarihim..
Hsg den sonra hamile kalıcam diyip duruyorum kendime.. Allahım inşallah yaaa
Tam gününde saatinde geldi kuzum.Normal reglimdi yani.
acaba yerleşmemi dedimTam gününde saatinde geldi kuzum.Normal reglimdi yani.
Sonucun cikti mi canim?6 gun var
napıon kuzumSonucun cikti mi canim?
İyi napayim forumda geziniyorum :) sen nasilsin?napıon kuzum
napim kuzum soğan suyumu içtim bakınıom öle oyalıcakta bişi yokİyi napayim forumda geziniyorum :) sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?