Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ayy kizlar bana cok yakin bir avm var.esime surpriz icin kucuk bir bebek giysisi alayim dedim aklimi onlarda biraktim. Ne guzel seyler var ya. Kucuk bir pembe kurdelali tullu falan corap aldim plastik ayaga giydirilmis. Cok sevimli. Esim kiz bebek istiyor benim hissiyatim erkek olacak gibi Rabbim izin verirse inşallah.Onun istedigi olsun diye pembe renk aldim :) esimin gelmesine daha cok var. Yazicam size tepkisini :)

Ayy takvimde yaptim. Diger topiclere baktimda korku ve endişe sardı. Allah'ım hayırlısıni versin,utandirmasin inşallah. Yarin tekrar kanda baktiricam inşallah beklendigi gibi yukselir deger.

Ayy ne mutlu sizee yaa.. İnan cok mutlu oldum :) Allahim insallah sonuna kadar sorunsuz gotursun. Sizde esinle ve minik yavrunuzla cok mutlu olun insallah valla gozlerim doldu..

Kuzucum inan okurken gözlerim doldu, allah inş sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canınm benim

ay benım sorumuda cevaplayın kızlar :))kızlar sacma olacak belkı ama süreklı nefes nefese kalıyorum. gebelik belirtisi olabılır mı?

Maşallah, sağlıkla alın kucağınıza

Canlarım benim, Allahım sizlere de kısa zamanda nasip etsin. Hepiniz için gönülden dua ediyorum. Sağlıklı hamilelikler ve bebecikler versin hepimize inşallah. Allah'ımın mucizelerine nasil olabilirsek ne mutlu. Sabah ezan okunurken uyandım çok dua ettim. Hepinizi çok seviyorum.

"Eylemeylemce, post: 43524550, member: 690586"]Ayyyyy kizlarrrr simdi yaptim tekrar. Cok silik ama ben net goruyorum... Tam 9. Dk da cektim fotografi. Siz gorebiliyo musunuz?[/QUOTE]
Hayırlı olsun bebeğin canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin

Merhaba kızlar ben bugun tekrar doktora gittim adet kanaması gibi kanamam devam ettiği için ama bu kez başka birine gittim çok korktum bebeğime bişey olmuştur diye .. kalp atislarini gördük kesenin içine yerleşmiş virgül gibi bi görünümü var iğne verdi doktor rapor yazdı progestana devam dedi bebek büyüdükçe kendine yer yaparken böyle kanamalar olabiliyomus ve beyin vücutta bi canlıya alışık olmadığı için bu şekilde bi tepki verebilir hormonlardan dedi bi sorun yok dedi çok şükür bizim kopil şimdiden haylaz çıktı korkuttu bizi

"-TubiSh-, post: 43531943, member: 690892"]kelebekiimm maşallhh 7 olmuşsun allah kucağına almayıda nasip etsinn[/QUOTE]
Aslinda yedi değil altı geç dollenmeymis ama nasıl duzelticem bilmiyorum Sağol canım sen neler yapıyorsun

Ben bıle duygulandım canım rabbım yuzunuzu hep guldursun saglıkla kucagınıza alın ınş

aYyyyy canım ya ne tatlıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…