- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Ayy kizlar bana cok yakin bir avm var.esime surpriz icin kucuk bir bebek giysisi alayim dedim aklimi onlarda biraktim. Ne guzel seyler var ya. Kucuk bir pembe kurdelali tullu falan corap aldim plastik ayaga giydirilmis. Cok sevimli. Esim kiz bebek istiyor benim hissiyatim erkek olacak gibi Rabbim izin verirse inşallah.Onun istedigi olsun diye pembe renk aldim :) esimin gelmesine daha cok var. Yazicam size tepkisini :)
İnsallah kuzum insallah hayirli olsun pek de yakismis takviminAyy takvimde yaptim. Diger topiclere baktimda korku ve endişe sardı. Allah'ım hayırlısıni versin,utandirmasin inşallah. Yarin tekrar kanda baktiricam inşallah beklendigi gibi yukselir deger.
Ayy ne mutlu sizee yaa.. İnan cok mutlu oldum :) Allahim insallah sonuna kadar sorunsuz gotursun. Sizde esinle ve minik yavrunuzla cok mutlu olun insallah valla gozlerim doldu..Ayyy esim geldi. Dedim sana hediye aldim. Acti kutuyu Allahim bu ne bu ne bu ne diyip duruyor. Ama ben soylemedim kendisi anlasin diye hic mudahale etmedim. Mektubu aglaya aglaya okudu. Allahim herkese nasip etsin bu duygulari.saglikla sihhatle kucagima alirim bende inşallah.
Kuzucum inan okurken gözlerim doldu, allah inş sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canınm benimAyyy esim geldi. Dedim sana hediye aldim. Acti kutuyu Allahim bu ne bu ne bu ne diyip duruyor. Ama ben soylemedim kendisi anlasin diye hic mudahale etmedim. Mektubu aglaya aglaya okudu. Allahim herkese nasip etsin bu duygulari.saglikla sihhatle kucagima alirim bende inşallah.
Yok kuzum bu yolda hersey belirti zaten :)) ama bunu ilkkez duydum o yuzden bisey diyemiyorum insallah oylediray benım sorumuda cevaplayın kızlar :))kızlar sacma olacak belkı ama süreklı nefes nefese kalıyorum. gebelik belirtisi olabılır mı?
amin.basına gelenler varmıs bıraz.Yok kuzum bu yolda hersey belirti zaten :)) ama bunu ilkkez duydum o yuzden bisey diyemiyorum insallah oyledir
Dedigim gibi yani hersey olabilir cunku hormonlar degisiyor canimamin.basına gelenler varmıs bıraz.
Maşallah, sağlıkla alın kucağınızaAyyy esim geldi. Dedim sana hediye aldim. Acti kutuyu Allahim bu ne bu ne bu ne diyip duruyor. Ama ben soylemedim kendisi anlasin diye hic mudahale etmedim. Mektubu aglaya aglaya okudu. Allahim herkese nasip etsin bu duygulari.saglikla sihhatle kucagima alirim bende inşallah.
Ben bıle duygulandım canım rabbım yuzunuzu hep guldursun saglıkla kucagınıza alın ınşCanlarım benim, Allahım sizlere de kısa zamanda nasip etsin. Hepiniz için gönülden dua ediyorum. Sağlıklı hamilelikler ve bebecikler versin hepimize inşallah. Allah'ımın mucizelerine nasil olabilirsek ne mutlu. Sabah ezan okunurken uyandım çok dua ettim. Hepinizi çok seviyorum.
aYyyyy canım ya ne tatlııııMerhaba kızlar ben bugun tekrar doktora gittim adet kanaması gibi kanamam devam ettiği için ama bu kez başka birine gittim çok korktum bebeğime bişey olmuştur diye .. kalp atislarini gördük kesenin içine yerleşmişvirgül gibi bi görünümü var iğne verdi doktor rapor yazdı progestana devam dedi bebek büyüdükçe kendine yer yaparken böyle kanamalar olabiliyomus ve beyin vücutta bi canlıya alışık olmadığı için bu şekilde bi tepki verebilir hormonlardan dedi bi sorun yok dedi çok şükür bizim kopil şimdiden haylaz çıktı korkuttu bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?