Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar arı sütü polen bal karışımı neye iyi geliyordu ya ?
Canim hormonlari duzenliyor ve gebe kalinmasina yardimci oluyor %33 gebelik sansini arttiriyormus. Ben aldim ama kullanmak nasip olmadi ama gebeliktede faydaliymis. O yuzden ilerleyen zamanda kullanicam. Bu arada erkek icinde sperm kalitesini kadin icin yumurta kalitesini arttiriyor.

Nasıl kullanmam gerekiyormus peki canim ? Ac karnina mi sabah mi bi de miktari ne kadar olmali :) ay cok soru sordum :) bugun guzel haberlerini bekliyorum canim kan testi yaptiricam demistin

Nasıl kullanmam gerekiyormus peki canim ? Ac karnina mi sabah mi bi de miktari ne kadar olmali :) ay cok soru sordum :) bugun guzel haberlerini bekliyorum canim kan testi yaptiricam demistin
Canim sabah ve aksam ac karnina diye biliyorum yemekten 15 dk once falan. Yani brn oyle okumustum.
Bugun gidecektim de ablam 72 saat sonra yaptir diyince yarin yaptirmaya karar verdim canim. Korkuyorum biraz stres var inşallah iyi sonuc alabilirim.

Insallah canım pozitif düşün her şey çok güzel olacak bebisin seninledir insallah :) bu ay ben de pozitifim kafama takmiyorum hayata daha farkli bakmaya başladım. Hakkımızda hayırlısı her şeyin

Insallah canım pozitif düşün her şey çok güzel olacak bebisin seninledir insallah :) bu ay ben de pozitifim kafama takmiyorum hayata daha farkli bakmaya başladım. Hakkımızda hayırlısı her şeyin
En guzeli canim oyle olmasi zaten. Kafan rahatlayinca hersey olagan akisiyla gerceklesiyor zaten. İnşallah kisa zamanda olacak inşallah.

Canım içini ferah tut burda olan kötü şeyleri okuyup moralini bozma sakın...herkesin bünyesi farklı çünkü...
Benim o günden sonra ara ara sarı akıntım oluyor buarada adetim gelmedi. Ama o kanamanın makatta çatlak olursa olabileceği ihtimali üstünde duruyorum. Çünkü çok özür diliyorum ama tuvalette zorlandığımda oluyor. Bu ay adetim bitsin genel cerrahiye gidicem. Adete yakın olunca şaşırttı beni sadece...

Ayy canim gecmis olsun. Git canim doktora tabii. Ee hala regli olmadin kaldi 2 gun. Hadi bakalim. Gecikme olursa pozitif seyler dusunmeye baslayabiliriz canim :)
Internette bazi yerlerde 2.gunde bir bazi yerlerde 72 saat yaziyordu ablamda 3 gun arayla yaptir dedi. Bende aceleci davranmiyayim dedim yarin oglen gidicem bakalim.

Canım değilim ya bence hamile olucam ben salı en geç çarşamba övür aya artık inş. Önceki hamileliğin belirtilerini yaşamıyorum çünkü ozanan benbeyaz akıntım vardı çok yoğun, günde kaç kere günlük pes değiştiriyorum. Şimdi sadece çok az ara ara sarımsı akıntı geliyor.
Canım 2 güne bir iki kere yapsan yeter iki kat artış olması gerekiyor. Sen başında yakaladığın için değerin düşük o da bormal yani yarın virde çarş yaptırsan yeter bence canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Ama benim şimdi 3 günde 1 olmuş olacak 2 katı veya fazlası olması lazımmış, yanlış değil di mi canım?yani 2 günde 1 olmayacak. korkuyorum ya. Allahtan gelen herşeye razıyım. Ama çok takıntılı evhamlı biriyim ben o yüzden bir an önce yarın testi yapacağım saat gelsin istiyorum.

Endiselenme bakiiimm sakin olcaksin karnini sevceksin uzat ayaklarini guzeeel guzel hayaller kur :) hepsinin gunune gore hesaplamasi var merak etme sen

Endiselenme bakiiimm sakin olcaksin karnini sevceksin uzat ayaklarini guzeeel guzel hayaller kur :) hepsinin gunune gore hesaplamasi var merak etme sen
Canım benim sen ne güzel bir insansın hem teselli hem moral hem umut... Allahım senin gönlüne göre verecek inşallah.
Korkunun, stresin hiç faydası yok biliyorum. Güzel hayaller kurarken hooop aklıma geliyo işte...ama hazırlıklı olmakta lazım herşey bizler için...

Canım iki güne bir diye bîliyorum ben ama sıkıntı yapma yarın yükselmiş olaak inş. Bak bende öylwydim birde burda o kadar kötü şey okudumki moralimi çok bozdum. Bi daha aklım olsa asla kötü şeyleri okumazdım. Şimdi akıl veren çok olur sakın kimseyi dinleme hersey güzel olacak diye hayal et tamammı? Çok kimseylede paylaşma 3 ay dolunca inş söylersin herkese allahım korusun seni canım

Yok canım kimse bilmiyor zaten. Eşim, ablam ve siz :) kese görünmeden, kalp atışı duyulmadan söylemicez eşimide ablamıda tembihledim. Bende okumıcam. Stres yapıyorum gereksiz yere. Zaten olacağı varsa olur, yoksada benim düzeltebileceğim, müdahale edeceğim bişey değilki. Ya bizimde kafamız karıştı 2 günde 1 yazıyor 3 günde 1 yazıyor. Ablamda zamanında 3 günde 1 yaptırmış. Oda öyle diyince bende yarına kalsın dedim ama şimdi içime bir kurt düştü.

Önemli değil canım o kadr 2 yada 3 sen yarın yaptır, sonra birde çarş yaptırırsın. Sağlıklı ilerleyecek inş hersey korkma olurmu, hersey güzel oluacak inş

Önemli değil canım o kadr 2 yada 3 sen yarın yaptır, sonra birde çarş yaptırırsın. Sağlıklı ilerleyecek inş hersey korkma olurmu, hersey güzel oluacak inş
Ayy canımsın yaa inşallah. Allah razı olsun. Yarın yine güzel haberler paylaşabilirim inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ayy canımsın yaa inşallah. Allah razı olsun. Yarın yine güzel haberler paylaşabilirim inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Senden de allah razı olsun canım burdan dert ortağı olduk birbirimize...iyi günde de kötü günde de beraberiz hep yalnızlığımı sizler gideriyorsunuz.

Senden de allah razı olsun canım burdan dert ortağı olduk birbirimize...iyi günde de kötü günde de beraberiz hep yalnızlığımı sizler gideriyorsunuz.
Gecen gün rüyamda gördüm biliyor musun? Ayy çok komik tamda hatırlayamıyorum ama bir tv programındaymısız :) charmant, sen, veson, casun falan yuvarlak bir masada oturuyoruz. Tlfla birileri arıyor bize hamilelikle sorular soruyor bizde cvplıyoruz :) ne kadar etkilendiysem rüyama girdi. Hatta gözlüklü biride vardı aramızda :)

Ya canımsın ya, inan dışarda değer verdiğim arkadaşlarımı merak ettiğim gibi sizleri de merak ediyorum. Bilgim varsa paylaşmaya çalışıyorum. O gözlüklü benimdir haha:) normalde lens takıyorum ama evdeyken gözlüklüyüm :)) kalbin nasıl temiz maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…