Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Eşim sürekli soruyor kiminle yazışıyosun diye arkadaşlarımla diyorum :) bizi bizden başkası anlamıyorki canım. Normal arkadaşlar arasında hep kıskançlık, fitne, fesat oluyor çok zor bulunuyor gerçek arkadaş. Burda kimsenin kimseden bir menfaati yok. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. O yüzden de samimiyet artıyor. Hiç bozulmasın inşallah.

Aynen canım hakikaten öyle bu yaşadıklarımı aylardır ne kadar uğraştığımı sadcee bir arkadaşım biliyor, ama burada sizlerle paylaşıyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar:) benim eşimde alıştı artık, hadi sen onlara cevap ver sonra konuşuruz diyor:)

Seninle konuşmak iyi geldi canım çok saol. Kafam dağıldı. Yarına kadar olumsuz bişey düşünmeyi yasaklıyorum kendime... herşey güzel olacak yarın değilse bile elbet birgün :)

Seninle konuşmak iyi geldi canım çok saol. Kafam dağıldı. Yarına kadar olumsuz bişey düşünmeyi yasaklıyorum kendime... herşey güzel olacak yarın değilse bile elbet birgün :)

Eşimde tedirgin oldu ya. Gidiyoruz kan vermeye. Hadi hayırlısı.
Bak işte ahh canım yapmasaydın böyle ya şeke. Yok kanaman yok niye sıkıntı taptın kendine? Benim yaptığımı sen yapma bak nolur, neyse öğrende bakalım için rahatlasın...bizi de haberdar et tatlım...

Canim yarin tek gelecektim eşimde aksi bir durum olursa diye yanimda olmak istedi. Ondan simdi geldik. Verdim kani 10 gibi çıkacakmış. Yazicam sonucu

Ya ben çok su içer oldum sürekli agzım boğazım kuruyor. Bu yüzdende en az 2 saatte bir lavobodayım. Hamile miyim daha bilmiyorum reglımı beklıyorum bir kaç gün var. sizin nasıldı?

Ayy canim valla nasil bir stres. Neyseki rahatladim. Allahim yardim etsin hepimize cok sabir gerektiren bir yol bu,
Amin :)Aynen öyle anne olmak çok zor her yönüyle kafandan kötü düşünceleri at her şey güzel olucak gerçi stresin çok kese kalp atışı tekmesi vs vs mutlu mutlu düşün bunları :) Tabi bizede dua taze hamis

Canim yarin tek gelecektim eşimde aksi bir durum olursa diye yanimda olmak istedi. Ondan simdi geldik. Verdim kani 10 gibi çıkacakmış. Yazicam sonucu
Ohh canım çok iyi artmış bak, dahada 2gün var adetine gayet iyi rahatla stres olma nolur bak hersey yolunda çok şükür, 9 ay geçmeyecek yoksa :)

Fedakarlik ve sabir istiyor her zaman. İnşallah herşey yolunda gider, etmez miyim hic canim, cok ediyorum. Allahim kisa zamanda her birinize saglikli bir gebelik nasip etsin, saglikla kucaginiza alacaginiz bebecikleriniz olsun inşallah,inşallah... Amin

Amin canım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…