- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Ya canımsın ya, inan dışarda değer verdiğim arkadaşlarımı merak ettiğim gibi sizleri de merak ediyorum. Bilgim varsa paylaşmaya çalışıyorum. O gözlüklü benimdir haha:) normalde lens takıyorum ama evdeyken gözlüklüyüm :)) kalbin nasıl temiz maşallah:)
Aynen canım hakikaten öyle bu yaşadıklarımı aylardır ne kadar uğraştığımı sadcee bir arkadaşım biliyor, ama burada sizlerle paylaşıyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar:) benim eşimde alıştı artık, hadi sen onlara cevap ver sonra konuşuruz diyor:)Eşim sürekli soruyor kiminle yazışıyosun diye arkadaşlarımla diyorum :) bizi bizden başkası anlamıyorki canım. Normal arkadaşlar arasında hep kıskançlık, fitne, fesat oluyor çok zor bulunuyor gerçek arkadaş. Burda kimsenin kimseden bir menfaati yok. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. O yüzden de samimiyet artıyor. Hiç bozulmasın inşallah.
Seninle konuşmak iyi geldi canım çok saol. Kafam dağıldı. Yarına kadar olumsuz bişey düşünmeyi yasaklıyorum kendime... herşey güzel olacak yarın değilse bile elbet birgün :)Aynen canım hakikaten öyle bu yaşadıklarımı aylardır ne kadar uğraştığımı sadcee bir arkadaşım biliyor, ama burada sizlerle paylaşıyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar:) benim eşimde alıştı artık, hadi sen onlara cevap ver sonra konuşuruz diyor:)
Seninle konuşmak iyi geldi canım çok saol. Kafam dağıldı. Yarına kadar olumsuz bişey düşünmeyi yasaklıyorum kendime... herşey güzel olacak yarın değilse bile elbet birgün :)
Bak işte ahh canım yapmasaydın böyle ya şeke. Yok kanaman yok niye sıkıntı taptın kendine? Benim yaptığımı sen yapma bak nolur, neyse öğrende bakalım için rahatlasın...bizi de haberdar et tatlım...Eşimde tedirgin oldu ya. Gidiyoruz kan vermeye. Hadi hayırlısı.
54.71 cikti canım.Bak işte ahh canım yapmasaydın böyle ya şeke. Yok kanaman yok niye sıkıntı taptın kendine? Benim yaptığımı sen yapma bak nolur, neyse öğrende bakalım için rahatlasın...bizi de haberdar et tatlım...
İyi maşallah güzel artmış bunaltma kendini54.71 cikti canım.
Ayy canim valla nasil bir stres. Neyseki rahatladim. Allahim yardim etsin hepimize cok sabir gerektiren bir yol bu,İyi maşallah güzel artmış bunaltma kendini
Amin :)Aynen öyle anne olmak çok zor her yönüyle kafandan kötü düşünceleri at her şey güzel olucak gerçi stresin çok kese kalp atışı tekmesi vs vs mutlu mutlu düşün bunları :) Tabi bizede dua taze hamisAyy canim valla nasil bir stres. Neyseki rahatladim. Allahim yardim etsin hepimize cok sabir gerektiren bir yol bu,
Ohh canım çok iyi artmış bak, dahada 2gün var adetine gayet iyiCanim yarin tek gelecektim eşimde aksi bir durum olursa diye yanimda olmak istedi. Ondan simdi geldik. Verdim kani 10 gibi çıkacakmış. Yazicam sonucu
Fedakarlik ve sabir istiyor her zaman. İnşallah herşey yolunda gider, etmez miyim hic canim, cok ediyorum. Allahim kisa zamanda her birinize saglikli bir gebelik nasip etsin, saglikla kucaginiza alacaginiz bebecikleriniz olsun inşallah,inşallah... AminAmin :)Aynen öyle anne olmak çok zor her yönüyle kafandan kötü düşünceleri at her şey güzel olucak gerçi stresin çok kese kalp atışı tekmesi vs vs mutlu mutlu düşün bunları :) Tabi bizede dua taze hamis
Çok şükür, şükürler olsun Rabbim'e. Artık rahatim canim. Adetten sonra yaptiricam artik bi daha :)Ohh canım çok iyi artmış bak, dahada 2gün var adetine gayet iyirahatla stres olma nolur bak hersey yolunda çok şükür, 9 ay geçmeyecek yoksa :)
Amin canım inşallah :)Fedakarlik ve sabir istiyor her zaman. İnşallah herşey yolunda gider, etmez miyim hic canim, cok ediyorum. Allahim kisa zamanda her birinize saglikli bir gebelik nasip etsin, saglikla kucaginiza alacaginiz bebecikleriniz olsun inşallah,inşallah... Amin
Canım çarşamba yaptır istersen, sonrada 1 hafta bekleyince keseyi görürsün zaten :)Çok şükür, şükürler olsun Rabbim'e. Artık rahatim canim. Adetten sonra yaptiricam artik bi daha :)
Tamam :) herşey güzel olsun, olsun yaa...Canım çarşamba yaptır istersen, sonrada 1 hafta bekleyince keseyi görürsün zaten :)
Ohh ohh bu gece rahat uyu tamammı? Herşey güzel olacak diye telkin et kendini
Iyiyim kuzum ne olsun ev temizlik gezmeler ugrasiyoruzsagol canım sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?