- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Aaaaaaaaaaaaa canimmmmmmmEki Görüntüle 1690251 Günaydın kızlar yarın yada öbürgün adet günüm. Şimdi bir daha test yaptım, test koyulaşmış, şuan şoktayım...koyuyorum resmini sizede? Sağlık ocağı ne kadar süre sonra sonucu söylüyor canlarım?
Ayyyyy Allahimmmmmmm. Canim sabah erken gitmek lazim ertesi gun cikiyor sonuc galiba.Eki Görüntüle 1690251 Günaydın kızlar yarın yada öbürgün adet günüm. Şimdi bir daha test yaptım, test koyulaşmış, şuan şoktayım...koyuyorum resmini sizede? Sağlık ocağı ne kadar süre sonra sonucu söylüyor canlarım?
gördüm canım ya hadi inşallah :) sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu canımEki Görüntüle 1690251 Günaydın kızlar yarın yada öbürgün adet günüm. Şimdi bir daha test yaptım, test koyulaşmış, şuan şoktayım...koyuyorum resmini sizede? Sağlık ocağı ne kadar süre sonra sonucu söylüyor canlarım?
charmant Eylemeylemce bu kadar gözükmüyordu normalde...
Canım daha koyu ve hemen çıktı ya sağlık ocağı yakında öğleden sonra çıkarmı ki sonuç? Özel hastane baya uzak çünküAaaaaaaaaaaaa canimmmmmmm
Ertesi gun veriyor canim ve erken saatte gitmezsen malesef almiyorlar kan. Ayy eczane varmi yakininda baska bir marka alsanCanım daha koyu ve hemen çıktı ya sağlık ocağı yakında öğleden sonra çıkarmı ki sonuç? Özel hastane baya uzak çünkü
Ayyyyy Allahimmmmmmm. Canim sabah erken gitmek lazim ertesi gun cikiyor sonuc galiba.
Canım diğerlerinde ışığa tutunca ancak gözüküyordu. Bunda direk gözüküyor ya, hiç umudum yoktu ama...dün gece rüyamdan uyandım ve sen hamilesin dedi birisi şuan ağlıyorum...inş boşuna umutlanmamışımdır yagördüm canım ya hadi inşallah :) sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu canım
Eczanede sağlık ocağının orda canım direk hazırlanıp gideyim olmadı. Bu ovulasyon testleriyle beraber gelen test varya onlardan :/Ertesi gun veriyor canim ve erken saatte gitmezsen malesef almiyorlar kan. Ayy eczane varmi yakininda baska bir marka alsan
kuzum sen git bi kan testi yaptır bak bi çıkıyo bi çıkmıyo en iyisi net sonucu görmek inşallah pozitiftirCanım diğerlerinde ışığa tutunca ancak gözüküyordu. Bunda direk gözüküyor ya, hiç umudum yoktu ama...dün gece rüyamdan uyandım ve sen hamilesin dedi birisi şuan ağlıyorum...inş boşuna umutlanmamışımdır ya
Ayyy canim benim. Gozyaslarin sevincten olsun bu sefer inşallah. Ben biliyordum, hissediyordum da seni heveslendirip sonra daha cok uzulmeni istemedigimden cok yorum yapamiyordum. Sakinles. Hersey cok guzel olacak inşallah. O.zaman git kan ver. Bir tanede farkli msrkadan test al. O testi yaparsin yarinda kan sonucunu almis olursun.Canım diğerlerinde ışığa tutunca ancak gözüküyordu. Bunda direk gözüküyor ya, hiç umudum yoktu ama...dün gece rüyamdan uyandım ve sen hamilesin dedi birisi şuan ağlıyorum...inş boşuna umutlanmamışımdır ya
canım 14üydü 2gün geçti ama dün test yaptım çıkmadı dün 11.gündü yalnız dün geceden beri mide bulantısından çok fenayım uyuyamadım bile doğrudüzgüncasun canim senin bat ne zaman?
Hadi inşallah senden de guzel haberler alalim. İnşallah sende hamilesindir.canım 14üydü 2gün geçti ama dün test yaptım çıkmadı dün 11.gündü yalnız dün geceden beri mide bulantısından çok fenayım uyuyamadım bile doğrudüzgün
aslında hissediyorum ama yinede tereddütlüyüm ya akıntımda normalde olmaz sarı akıntım var 5gündür falan arada böyle sütlü kahvemsi gibide oluyo dünden beriHadi inşallah senden de guzel haberler alalim. İnşallah sende hamilesindir.
Canım o ilk pozitif çıkanlar hep ilk idrarla yaptıklarımdı. Negatif çıkan akşam hiç beklemedeb yapmıştım. Hiçbirini atmamıştım şimdi hepsinde çift çizgi gözüküyor ya...geçen seferde çok yakın bi dostumla öğrenmiştim erkenden, onu aradım şimdi, çarşambaya kadar idrr testleriyle idare et adetin geçince gidelim panik olma şimdi dedi. Onu dinlicem bu sefer yakuzum sen git bi kan testi yaptır bak bi çıkıyo bi çıkmıyo en iyisi net sonucu görmek inşallah pozitiftir
Canım sendede var ya bak gör valla:) canım ama bu sefer koyuydu ve hemen öıktı ne bileyim ya ondan hamileyim diye düşünmeye başladım ya@triton-x canım okuyon inşallah git kan ver kesin geçen strip teste güvenmiyorum diyodun hem kafan rahatlar ayyy inşalah canım bence hamile olmasan çıkmazki sen benim kafamı karıştırdın ya :)
ayyy onu baştan bilseydm ya ben onuda sabah yaptın zannettim tamam canım ozaman hamilesin inşallahCanım o ilk pozitif çıkanlar hep ilk idrarla yaptıklarımdı. Negatif çıkan akşam hiç beklemedeb yapmıştım. Hiçbirini atmamıştım şimdi hepsinde çift çizgi gözüküyor ya...geçen seferde çok yakın bi dostumla öğrenmiştim erkenden, onu aradım şimdi, çarşambaya kadar idrr testleriyle idare et adetin geçince gidelim panik olma şimdi dedi. Onu dinlicem bu sefer ya
nasip canım ben pozitif göremedim daha :) şu geç yumurtlama nedir yaaa sinir şeyCanım sendede var ya bak gör valla:) canım ama bu sefer koyuydu ve hemen öıktı ne bileyim ya ondan hamileyim diye düşünmeye başladım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?