- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Tamam canim icin nasil rahat edecekse oyle yap.Erken ogrenince benim gibi stres yaparsin. Yani bu test cok net. Yanlış olma ihtimali yoktur. Yoktur inşallah. Eczaneden baska marka al kuzum ki. Test yanlis mi.dusuncesinden de kurtulmuş olursun.Canım o ilk pozitif çıkanlar hep ilk idrarla yaptıklarımdı. Negatif çıkan akşam hiç beklemedeb yapmıştım. Hiçbirini atmamıştım şimdi hepsinde çift çizgi gözüküyor ya...geçen seferde çok yakın bi dostumla öğrenmiştim erkenden, onu aradım şimdi, çarşambaya kadar idrr testleriyle idare et adetin geçince gidelim panik olma şimdi dedi. Onu dinlicem bu sefer ya
Ayy ben o sutlu kahverengi akintidan supheledim. Boyle gunluk pede sürülmüş gibi. Zaten sabahina test yaptim dayanamadim. Canim yumurtlamadan kac gun gecti?aslında hissediyorum ama yinede tereddütlüyüm ya akıntımda normalde olmaz sarı akıntım var 5gündür falan arada böyle sütlü kahvemsi gibide oluyo dünden beri
ya canım 18 19.günler koyuydu 20.gün silikleşti yani 6kasım ben 18ine göre bugün 12. gün ama 20.gün silikleşti ona göremi hesaplamalıyımAyy ben o sutlu kahverengi akintidan supheledim. Boyle gunluk pede sürülmüş gibi. Zaten sabahina test yaptim dayanamadim. Canim yumurtlamadan kac gun gecti?
Benim 2/3kasimda pozitifti 4 kasimda negatifti canim. 13 kasimda test yaptim 9.24 cikti. Yani siliklesme tarihinden itibaren 10. Gun diye hesapladim ben. Cunku yumurta catladiktan sonra dolleniyor. Bence siliklesme tarihini dikkate almak lazim.ya canım 18 19.günler koyuydu 20.gün silikleşti yani 6kasım ben 18ine göre bugün 12. gün ama 20.gün silikleşti ona göremi hesaplamalıyım
benim 20.gün silikleşti 28.gün regl günümdü ogün işte kahve sürülmüş gibi aynen geldi bide dün ozaman ben 9.günü test yapmışımBenim 2/3kasimda pozitifti 4 kasimda negatifti canim. 13 kasimda test yaptim 9.24 cikti. Yani siliklesme tarihinden itibaren 10. Gun diye hesapladim ben. Cunku yumurta catladiktan sonra dolleniyor. Bence siliklesme tarihini dikkate almak lazim.
Daha varsa bile cikmamasi normal canim, biraz daha sık dişini. Erken öğrenince zaten daha cok stres oluyor. Hadi inşallah guzel haberler verirsin bize :)benim 20.gün silikleşti 28.gün regl günümdü ogün işte kahve sürülmüş gibi aynen geldi bide dün ozaman ben 9.günü test yapmışımyuh yani buna göre bugün 10.gün ben öteki gebeliğimde çünkü 4gün gecikince yapmıştım tst çoook silik çıkmıştı ondan 2gün sonra kanda 60 çıkmıştı
ya ben sıkarım dişimi canım yeterki olsun :) ama heran şimdi regl olcam korkusu var günüm geçti ya sanki kötü bi şaka olcak nasip kısmet ya varsa vardır zaten yoksada görecez ne stres yapıomki deme :) ben 2gün daha bekliim bakalımDaha varsa bile cikmamasi normal canim, biraz daha sık dişini. Erken öğrenince zaten daha cok stres oluyor. Hadi inşallah guzel haberler verirsin bize :)
Tamam kuzum. Git bakalim doktor ne dicek. Hayirlisi insallah.charmant canım benim bat dündü, dün akşam adet oldum, klomenle ilk deneme tutmadı yani bu ay tekrar denicez bakalım yarın doktora gideyim de...
Sende vardin ruyamda :) Allahim gonlune gore versin canim. İnşallah gelmez o adet 9 ay boyunca :)ya ben sıkarım dişimi canım yeterki olsun :) ama heran şimdi regl olcam korkusu var günüm geçti ya sanki kötü bi şaka olcak nasip kısmet ya varsa vardır zaten yoksada görecez ne stres yapıomki deme :) ben 2gün daha bekliim bakalım
rüyanıda okudum canım hayır olsun ilginçmiş :)))
Saol canim inşallah. Adet tarihim yarin. Gecsin carsamba yaparim artik testi. Sonrada doktora giderim. Icim rahatladi. Bian stres yapmistim cok fazla, iyiyim simdi ama :)Eylemeylemce canim degerin cok iyi artmis artik Allahin izniyle hicbiseycik olmaz insallah kucaklarsin yavrunu
Aslinda artik test yapmana gerek yok kuzum ama sen bilirsin yani haftaya direkt doktora gitsen yeterli olur yok yok dayanamazsin sen simdiSaol canim inşallah. Adet tarihim yarin. Gecsin carsamba yaparim artik testi. Sonrada doktora giderim. Icim rahatladi. Bian stres yapmistim cok fazla, iyiyim simdi ama :)
Cikma ihtimali yuksek canim. O pembe leke yerlesme kanamasi olabilir. Guzel sozlerin icin ayrica tesekkur ederim burdaki arkadaslarin hepsi saygili sevgili kendini bilen ve birbirine hep destek olan hanimefendilerdirKızlar hepiniz adına çok sevindim Rabbim bebislerinizi Hayırlısiyla doğurup buyutmeyi de nasip etsin ins:)) burayı aranızdaki iletişimi cook sevdim :)bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızlar ben şüpheli ilişkiden sonra kasik karin agrisi çekmeye başladım özellikle 2 gun çok siddetli ydi önce sol sonra sagda acayip gergindim kilo almış gibi hissediyordum kendimi hatta kasiklarimda dolgunluk vardı ve bende kist mi acaba diye korkudan Dr a gittim bat a 10 gun kala ama temiz dedi. Agrilarim biraz hafifledi çok uykum geliyor cok susuyorum idrara çok çıkıyorum iştahim çok acildi çok halsizim bi kaç gün öncede 1 2 damla pembe leke geldi peceteye . 2 gündür midem çok bulanıyor bat a da 4 gün var ne yapacağımı şaşırdım . Ha bi de bi kaç gün önce bi rüya gördüm göğüslerimden süt akiyordu tabiri de bebekle ilgili xok garip şeyler hissediyorum ne yapmalıyım sizce idrar testi yaparsam çıkar mı ki
Valla dayanamam ben kurtluyum birazcık. Ama eşimi gorsen dun kan testinin sonucunu beklerken koridorda mekik dokuyordu sanki doguma girmisim. Sonra dayanamadi disari cikti. :) iki telasli biz :)Aslinda artik test yapmana gerek yok kuzum ama sen bilirsin yani haftaya direkt doktora gitsen yeterli olur yok yok dayanamazsin sen simdi
Ehehehe cok tatlisiniz yaa Allah mutlulugunuzu arttirsin insallahValla dayanamam ben kurtluyum birazcık. Ama eşimi gorsen dun kan testinin sonucunu beklerken koridorda mekik dokuyordu sanki doguma girmisim. Sonra dayanamadi disari cikti. :) iki telasli biz :)
Canim anlattiklarin hamilelik belirtileri. Yumurtlama tarihini biliyor musun? O tarih uzerinden min. 10 gun gectiyse test yapabilirsin ama adet tarihi gecmeden yapilacak testlerin sabah ilk idrarla yapilmasi gerekiyor. İnşallah hamilesindir.Kızlar hepiniz adına çok sevindim Rabbim bebislerinizi Hayırlısiyla doğurup buyutmeyi de nasip etsin ins:)) burayı aranızdaki iletişimi cook sevdim :)bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızlar ben şüpheli ilişkiden sonra kasik karin agrisi çekmeye başladım özellikle 2 gun çok siddetli ydi önce sol sonra sagda acayip gergindim kilo almış gibi hissediyordum kendimi hatta kasiklarimda dolgunluk vardı ve bende kist mi acaba diye korkudan Dr a gittim bat a 10 gun kala ama temiz dedi. Agrilarim biraz hafifledi çok uykum geliyor cok susuyorum idrara çok çıkıyorum iştahim çok acildi çok halsizim bi kaç gün öncede 1 2 damla pembe leke geldi peceteye . 2 gündür midem çok bulanıyor bat a da 4 gün var ne yapacağımı şaşırdım . Ha bi de bi kaç gün önce bi rüya gördüm göğüslerimden süt akiyordu tabiri de bebekle ilgili xok garip şeyler hissediyorum ne yapmalıyım sizce idrar testi yaparsam çıkar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?