Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Tamam canim icin nasil rahat edecekse oyle yap.Erken ogrenince benim gibi stres yaparsin. Yani bu test cok net. Yanlış olma ihtimali yoktur. Yoktur inşallah. Eczaneden baska marka al kuzum ki. Test yanlis mi.dusuncesinden de kurtulmuş olursun.

aslında hissediyorum ama yinede tereddütlüyüm ya akıntımda normalde olmaz sarı akıntım var 5gündür falan arada böyle sütlü kahvemsi gibide oluyo dünden beri
Ayy ben o sutlu kahverengi akintidan supheledim. Boyle gunluk pede sürülmüş gibi. Zaten sabahina test yaptim dayanamadim. Canim yumurtlamadan kac gun gecti?

Ayy ben o sutlu kahverengi akintidan supheledim. Boyle gunluk pede sürülmüş gibi. Zaten sabahina test yaptim dayanamadim. Canim yumurtlamadan kac gun gecti?
ya canım 18 19.günler koyuydu 20.gün silikleşti yani 6kasım ben 18ine göre bugün 12. gün ama 20.gün silikleşti ona göremi hesaplamalıyım

ya canım 18 19.günler koyuydu 20.gün silikleşti yani 6kasım ben 18ine göre bugün 12. gün ama 20.gün silikleşti ona göremi hesaplamalıyım
Benim 2/3kasimda pozitifti 4 kasimda negatifti canim. 13 kasimda test yaptim 9.24 cikti. Yani siliklesme tarihinden itibaren 10. Gun diye hesapladim ben. Cunku yumurta catladiktan sonra dolleniyor. Bence siliklesme tarihini dikkate almak lazim.

Benim 2/3kasimda pozitifti 4 kasimda negatifti canim. 13 kasimda test yaptim 9.24 cikti. Yani siliklesme tarihinden itibaren 10. Gun diye hesapladim ben. Cunku yumurta catladiktan sonra dolleniyor. Bence siliklesme tarihini dikkate almak lazim.
benim 20.gün silikleşti 28.gün regl günümdü ogün işte kahve sürülmüş gibi aynen geldi bide dün ozaman ben 9.günü test yapmışım yuh yani buna göre bugün 10.gün ben öteki gebeliğimde çünkü 4gün gecikince yapmıştım tst çoook silik çıkmıştı ondan 2gün sonra kanda 60 çıkmıştı

Daha varsa bile cikmamasi normal canim, biraz daha sık dişini. Erken öğrenince zaten daha cok stres oluyor. Hadi inşallah guzel haberler verirsin bize :)

Daha varsa bile cikmamasi normal canim, biraz daha sık dişini. Erken öğrenince zaten daha cok stres oluyor. Hadi inşallah guzel haberler verirsin bize :)
ya ben sıkarım dişimi canım yeterki olsun :) ama heran şimdi regl olcam korkusu var günüm geçti ya sanki kötü bi şaka olcak nasip kısmet ya varsa vardır zaten yoksada görecez ne stres yapıomki deme :) ben 2gün daha bekliim bakalım
rüyanıda okudum canım hayır olsun ilginçmiş :)))

Sende vardin ruyamda :) Allahim gonlune gore versin canim. İnşallah gelmez o adet 9 ay boyunca :)

Kızlar hepiniz adına çok sevindim Rabbim bebislerinizi Hayırlısiyla doğurup buyutmeyi de nasip etsin ins:)) burayı aranızdaki iletişimi cook sevdim :) bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızlar ben şüpheli ilişkiden sonra kasik karin agrisi çekmeye başladım özellikle 2 gun çok siddetli ydi önce sol sonra sagda acayip gergindim kilo almış gibi hissediyordum kendimi hatta kasiklarimda dolgunluk vardı ve bende kist mi acaba diye korkudan Dr a gittim bat a 10 gun kala ama temiz dedi. Agrilarim biraz hafifledi çok uykum geliyor cok susuyorum idrara çok çıkıyorum iştahim çok acildi çok halsizim bi kaç gün öncede 1 2 damla pembe leke geldi peceteye . 2 gündür midem çok bulanıyor bat a da 4 gün var ne yapacağımı şaşırdım . Ha bi de bi kaç gün önce bi rüya gördüm göğüslerimden süt akiyordu tabiri de bebekle ilgili xok garip şeyler hissediyorum ne yapmalıyım sizce idrar testi yaparsam çıkar mı ki

Saol canim inşallah. Adet tarihim yarin. Gecsin carsamba yaparim artik testi. Sonrada doktora giderim. Icim rahatladi. Bian stres yapmistim cok fazla, iyiyim simdi ama :)
Aslinda artik test yapmana gerek yok kuzum ama sen bilirsin yani haftaya direkt doktora gitsen yeterli olur yok yok dayanamazsin sen simdi

Cikma ihtimali yuksek canim. O pembe leke yerlesme kanamasi olabilir. Guzel sozlerin icin ayrica tesekkur ederim burdaki arkadaslarin hepsi saygili sevgili kendini bilen ve birbirine hep destek olan hanimefendilerdir hepsini cok seviyorum. İnsallah sen de hamilesindir. İstersen yap testini beraber degerlendirelim canim

Aslinda artik test yapmana gerek yok kuzum ama sen bilirsin yani haftaya direkt doktora gitsen yeterli olur yok yok dayanamazsin sen simdi
Valla dayanamam ben kurtluyum birazcık. Ama eşimi gorsen dun kan testinin sonucunu beklerken koridorda mekik dokuyordu sanki doguma girmisim. Sonra dayanamadi disari cikti. :) iki telasli biz :)

Canim anlattiklarin hamilelik belirtileri. Yumurtlama tarihini biliyor musun? O tarih uzerinden min. 10 gun gectiyse test yapabilirsin ama adet tarihi gecmeden yapilacak testlerin sabah ilk idrarla yapilmasi gerekiyor. İnşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…