- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Amin cumlemizin inşallahEhehehe cok tatlisiniz yaa Allah mutlulugunuzu arttirsin insallah
Cikma ihtimali yuksek canim. O pembe leke yerlesme kanamasi olabilir. Guzel sozlerin icin ayrica tesekkur ederim burdaki arkadaslarin hepsi saygili sevgili kendini bilen ve birbirine hep destek olan hanimefendilerdirhepsini cok seviyorum. İnsallah sen de hamilesindir. İstersen yap testini beraber degerlendirelim canim
amin canım :) topikçe birbirimizi yakalalırız inşallah tek tek :)Sende vardin ruyamda :) Allahim gonlune gore versin canim. İnşallah gelmez o adet 9 ay boyunca :)
Canım yumurtlama günümun hesaplarıma göre 6 Kasım olmasi lazim ama daha erken de olmuş olabilirCanim anlattiklarin hamilelik belirtileri. Yumurtlama tarihini biliyor musun? O tarih uzerinden min. 10 gun gectiyse test yapabilirsin ama adet tarihi gecmeden yapilacak testlerin sabah ilk idrarla yapilmasi gerekiyor. İnşallah hamilesindir.
hoşgeldin canım söylediğin herşey gebelik belirtisi pembe leke uyku sık idrar en belirginleri çıkabilir de çıkmayabilirdi yumurtlama gününle bağlantılı çıkmazsada erken olabilir inşallah pozitifi görürsün canım :)Kızlar hepiniz adına çok sevindim Rabbim bebislerinizi Hayırlısiyla doğurup buyutmeyi de nasip etsin ins:)) burayı aranızdaki iletişimi cook sevdim :)bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızlar ben şüpheli ilişkiden sonra kasik karin agrisi çekmeye başladım özellikle 2 gun çok siddetli ydi önce sol sonra sagda acayip gergindim kilo almış gibi hissediyordum kendimi hatta kasiklarimda dolgunluk vardı ve bende kist mi acaba diye korkudan Dr a gittim bat a 10 gun kala ama temiz dedi. Agrilarim biraz hafifledi çok uykum geliyor cok susuyorum idrara çok çıkıyorum iştahim çok acildi çok halsizim bi kaç gün öncede 1 2 damla pembe leke geldi peceteye . 2 gündür midem çok bulanıyor bat a da 4 gün var ne yapacağımı şaşırdım . Ha bi de bi kaç gün önce bi rüya gördüm göğüslerimden süt akiyordu tabiri de bebekle ilgili xok garip şeyler hissediyorum ne yapmalıyım sizce idrar testi yaparsam çıkar mı ki
Canım şimdi damla damla kahve leke geldi ya, inş yerleşme lekesidir...kanı çarşamba vericem karar verdim canımAyyy canim benim. Gozyaslarin sevincten olsun bu sefer inşallah. Ben biliyordum, hissediyordum da seni heveslendirip sonra daha cok uzulmeni istemedigimden cok yorum yapamiyordum. Sakinles. Hersey cok guzel olacak inşallah. O.zaman git kan ver. Bir tanede farkli msrkadan test al. O testi yaparsin yarinda kan sonucunu almis olursun.
canım yumurtlama günün ne zamandı senin?nasip canım ben pozitif göremedim daha :) şu geç yumurtlama nedir yaaa sinir şey
canım koyu koyu ben burdan bile anladım çünkü ötekinde okla göstermiştin zarzor belli oluyodu
Canım inş bu sefer sağlıklı olur bilmiyorum ilk kötü tecrübe olunca bu sefer temkinliyim bakalım kısmet...@triton-x Canim gozun aydin bayaa hamilesin insallah Allah tamamina erdirsin kuzum cooook sevindiimmm
20.gün çatladı 6kasımda yani dün buna göre 9.gündü ondan negatif çıktı sanırım bugün 10.güncanım yumurtlama günün ne zamandı senin?
Canım herkesde hormonların böbreklerden süzülüp idrara geçmesi farklı oluyor. eğer ovulasyon güünden eminsen 18inde fln da çıkar senin de inş ya :)20.gün çatladı 6kasımda yani dün buna göre 9.gündü ondan negatif çıktı sanırım bugün 10.gün
hadi inşallah yerleşme yerleşmeCanım şimdi damla damla kahve leke geldi ya, inş yerleşme lekesidir...kanı çarşamba vericem karar verdim canım
bende hep onu düşünüyorum sağlıkla sıhatle olsun inşallah 2. tecrübelerimizCanım inş bu sefer sağlıklı olur bilmiyorum ilk kötü tecrübe olunca bu sefer temkinliyim bakalım kısmet...
Canim beklemek aslinda en dogru olan. Ama biz sabirsizligimizdan erken davraniyorum 6 si ise daha yeni yeni tutunuyordur. Bekleyebildigin kadar beklemeni tavsiye ederim. Ben bekleyebildim mi? Hayir :) gonlune gore olsun inşallah.Canım yumurtlama günümun hesaplarıma göre 6 Kasım olmasi lazim ama daha erken de olmuş olabilir
eminim kuzum ovi kiti kullandım bende bekliim diom kuzum ya erkenden gitmeek istemiyorum kana falanCanım herkesde hormonların böbreklerden süzülüp idrara geçmesi farklı oluyor. eğer ovulasyon güünden eminsen 18inde fln da çıkar senin de inş ya :)
Bekleyeceğiz canım beraber inş güzel olacak bu sefer, benim 2-3ünde çift çizgi koyu çıkmıştı, ilk yaptığım test ayon 11iydi seninde yarın çarş çıkar inş kuzum bakalımeminim kuzum ovi kiti kullandım bende bekliim diom kuzum ya erkenden gitmeek istemiyorum kana falan
benimde 6 kasım canım bekle bence reglini en iyisi beklemekCanım yumurtlama günümun hesaplarıma göre 6 Kasım olmasi lazim ama daha erken de olmuş olabilir
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım bi an once sonucu öğrenmek için can atıyorum Rabbim hepimize nasip etsin inshoşgeldin canım söylediğin herşey gebelik belirtisi pembe leke uyku sık idrar en belirginleri çıkabilir de çıkmayabilirdi yumurtlama gününle bağlantılı çıkmazsada erken olabilir inşallah pozitifi görürsün canım :)
Offf bu lekeler beni geriyorCanım şimdi damla damla kahve leke geldi ya, inş yerleşme lekesidir...kanı çarşamba vericem karar verdim canım
Pozitif oluyoruz ama.kahvaltimizi guzelce yapiyoruz. Yumurta, peynir, bal mutlaka yiyoruz. Bol bol su iciyoruz. Bitki caylarindan uzak duruyoruz. Meyve eksik etmiyoruz ve umudumuzu hic eksiltmiyoruz. Carsamba gunu hayirli haberler vereceksin bize inşallah :)Canım şimdi damla damla kahve leke geldi ya, inş yerleşme lekesidir...kanı çarşamba vericem karar verdim canım
inşallah canım ben kendimi tutabilirsem pozitifi gördükten sonrada biraz bekleyip gitçem çünkü ötekinde zırt pırt gittim strese soktum kendimiBekleyeceğiz canım beraber inş güzel olacak bu sefer, benim 2-3ünde çift çizgi koyu çıkmıştı, ilk yaptığım test ayon 11iydi seninde yarın çarş çıkar inş kuzum bakalım
Canim beklemek aslinda en dogru olan. Ama biz sabirsizligimizdan erken davraniyorum 6 si ise daha yeni yeni tutunuyordur. Bekleyebildigin kadar beklemeni tavsiye ederim. Ben bekleyebildim mi? Hayir :) gonlune gore olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?