Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Asil

Asıl ben teşekkür ederim hepinize gerçekten çok seviyeli xok düzgün insanlarsiniz. Yapmak istiyorum aslında ama 1 2 gün daha mı beklesem bilemedim ins cesaret edipte yapabilirsem sizinle paylaşmayı bende çok isterim

Canim anlattiklarin hamilelik belirtileri. Yumurtlama tarihini biliyor musun? O tarih uzerinden min. 10 gun gectiyse test yapabilirsin ama adet tarihi gecmeden yapilacak testlerin sabah ilk idrarla yapilmasi gerekiyor. İnşallah hamilesindir.
Canım yumurtlama günümun hesaplarıma göre 6 Kasım olmasi lazim ama daha erken de olmuş olabilir

hoşgeldin canım söylediğin herşey gebelik belirtisi pembe leke uyku sık idrar en belirginleri çıkabilir de çıkmayabilirdi yumurtlama gününle bağlantılı çıkmazsada erken olabilir inşallah pozitifi görürsün canım :)

Canım şimdi damla damla kahve leke geldi ya, inş yerleşme lekesidir...kanı çarşamba vericem karar verdim canım

Canım şimdi damla damla kahve leke geldi ya, inş yerleşme lekesidir...kanı çarşamba vericem karar verdim canım
hadi inşallah yerleşme yerleşme

Canım inş bu sefer sağlıklı olur bilmiyorum ilk kötü tecrübe olunca bu sefer temkinliyim bakalım kısmet...
bende hep onu düşünüyorum sağlıkla sıhatle olsun inşallah 2. tecrübelerimiz

Canım yumurtlama günümun hesaplarıma göre 6 Kasım olmasi lazim ama daha erken de olmuş olabilir
Canim beklemek aslinda en dogru olan. Ama biz sabirsizligimizdan erken davraniyorum 6 si ise daha yeni yeni tutunuyordur. Bekleyebildigin kadar beklemeni tavsiye ederim. Ben bekleyebildim mi? Hayir :) gonlune gore olsun inşallah.

Canım herkesde hormonların böbreklerden süzülüp idrara geçmesi farklı oluyor. eğer ovulasyon güünden eminsen 18inde fln da çıkar senin de inş ya :)
eminim kuzum ovi kiti kullandım bende bekliim diom kuzum ya erkenden gitmeek istemiyorum kana falan

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım bi an once sonucu öğrenmek için can atıyorum Rabbim hepimize nasip etsin ins

Pozitif oluyoruz ama.kahvaltimizi guzelce yapiyoruz. Yumurta, peynir, bal mutlaka yiyoruz. Bol bol su iciyoruz. Bitki caylarindan uzak duruyoruz. Meyve eksik etmiyoruz ve umudumuzu hic eksiltmiyoruz. Carsamba gunu hayirli haberler vereceksin bize inşallah :)

Bekleyeceğiz canım beraber inş güzel olacak bu sefer, benim 2-3ünde çift çizgi koyu çıkmıştı, ilk yaptığım test ayon 11iydi seninde yarın çarş çıkar inş kuzum bakalım
inşallah canım ben kendimi tutabilirsem pozitifi gördükten sonrada biraz bekleyip gitçem çünkü ötekinde zırt pırt gittim strese soktum kendimi

Canim beklemek aslinda en dogru olan. Ama biz sabirsizligimizdan erken davraniyorum 6 si ise daha yeni yeni tutunuyordur. Bekleyebildigin kadar beklemeni tavsiye ederim. Ben bekleyebildim mi? Hayir :) gonlune gore olsun inşallah.

Çok haklısın canım ya ins bekleyebilirim:) sen kaç gün kala ogrenmistin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…