Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun canımbenimde 6 kasım canım bekle bence reglini en iyisi beklemek
aynen leke önceki hamileliğimde de olmuştu, iki genmde deheterozigot pıhtılaşma var. Oyüzden corasprin içmeye başladım şuan, bakalım dr. ne diyecek canım? iğne bile kullanırım yeter ki iyi gitsin yaaOfff bu lekeler beni geriyorhaklisin temkinli olmakta Allahim yaaa bu sefer olsun noluuurrr
4 gun kala canim, 3 gun oldu ogreneli :) bat 17 kasim :)Çok haklısın canım ya ins bekleyebilirim:) sen kaç gün kala ogrenmistin
inş canım aynen birbirimizi sakinleştirelim kısmet bakalım...hakkımızda hayırlısı olsun...Pozitif oluyoruz ama.kahvaltimizi guzelce yapiyoruz. Yumurta, peynir, bal mutlaka yiyoruz. Bol bol su iciyoruz. Bitki caylarindan uzak duruyoruz. Meyve eksik etmiyoruz ve umudumuzu hic eksiltmiyoruz. Carsamba gunu hayirli haberler vereceksin bize inşallah :)
tam eminsen yumurtlama gününde ona göre hesaplayıp 10.gün çıkabilir 6kasıma göre bugün 10.günİyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım bi an once sonucu öğrenmek için can atıyorum Rabbim hepimize nasip etsin ins
bu sefer sabredelim inş.inşallah canım ben kendimi tutabilirsem pozitifi gördükten sonrada biraz bekleyip gitçem çünkü ötekinde zırt pırt gittim strese soktum kendimi
Ooo masaAllah yaa eminim çok güzel bi duygudur Rabbim hepimize yaşatsin ins tekrar tebrik ederim4 gun kala canim, 3 gun oldu ogreneli :) bat 17 kasim :)
Bence hemen git doktora varsa hamilelik hemen baslanir igne o zaman sonucta hamilelik suphemiz var suan bence hemen git.aynen leke önceki hamileliğimde de olmuştu, iki genmde deheterozigot pıhtılaşma var. Oyüzden corasprin içmeye başladım şuan, bakalım dr. ne diyecek canım? iğne bile kullanırım yeter ki iyi gitsin yaa
nezamana kadar tutabilirsem kendimi :) çarşamba en azından 12.gün falan ozaman yaparım idrar kanı beklerim amaSen ne zaman yapmayı düşünüyorsun canım
Canim bol bol dua oku. Ben kendimi oyle telkin ettim, sakinlestirdim. Ayetel kursi oku bol bol. Dikkat et hareketlerine falan, ters hareket etme. Allah'ım izin verirse can bulacak o hucreler bizde.inş canım aynen birbirimizi sakinleştirelim kısmet bakalım...hakkımızda hayırlısı olsun...
Saol canim benim. Darisi senin başına.Ooo masaAllah yaa eminim çok güzel bi duygudur Rabbim hepimize yaşatsin ins tekrar tebrik ederim
Canım o zaman iğne kullanmana gerek yok demişti ama, yarın sabahta test yapıp öyle gitmek istiyorum ya, çok erken değilmi?Bence hemen git doktora varsa hamilelik hemen baslanir igne o zaman sonucta hamilelik suphemiz var suan bence hemen git.
ya canım bişi sorcam ben öncekinde kanda baktırmaya gittiğim gün 1 damla kan bayaa kırmızı gelmişti ya sonucu beklerken sence neden olabilir yine olurmu ki Allah korusunaynen leke önceki hamileliğimde de olmuştu, iki genmde deheterozigot pıhtılaşma var. Oyüzden corasprin içmeye başladım şuan, bakalım dr. ne diyecek canım? iğne bile kullanırım yeter ki iyi gitsin yaa
inş canım allah ol derse olur, devam etmeyecekse zaten etmez...duamı edicem bol bol bakalım canım inş.Canim bol bol dua oku. Ben kendimi oyle telkin ettim, sakinlestirdim. Ayetel kursi oku bol bol. Dikkat et hareketlerine falan, ters hareket etme. Allah'ım izin verirse can bulacak o hucreler bizde.
Ayy canim benim kan pihtilasmasi ile ilgili bilgim yok. Erken davranmak gerekiyorsa eger carsamba gunu gec olmaz mi? Kafani karistirmiyalim da biz.Canım o zaman iğne kullanmana gerek yok demişti ama, yarın sabahta test yapıp öyle gitmek istiyorum ya, çok erken değilmi?
Canım adetin geçmişmiydi peki ozaman? benim ilk hamileliğimde adet günü peçeteye pembemsi kırmızımsı leke geldi. Bir daha gelmemişti o zaman, hatta adet olucam sanmıştım. Sonrasında hamile olduğumu öğrenmiştim. Eğer öyleyse dr bana yerleşme kanaması yaşamışsın demişti.ya canım bişi sorcam ben öncekinde kanda baktırmaya gittiğim gün 1 damla kan bayaa kırmızı gelmişti ya sonucu beklerken sence neden olabilir yine olurmu ki Allah korusun
Canım corasprin alıcaksın demişti bana dr. Oyüzden corasprin içiyorum zaten şuan. Tamam yarın sabah bir daha test yapıp çizgi çıkarsa söz erkenden dr a gidicem söz:) önceki gebeliğimde çok pimpirikli davranmıştım. şimdi emin de değilim sakin olmak istiyorum canım yaAyy canim benim kan pihtilasmasi ile ilgili bilgim yok. Erken davranmak gerekiyorsa eger carsamba gunu gec olmaz mi? Kafani karistirmiyalim da biz.
Amin canım insSaol canim benim. Darisi senin başına.
Peki test yap madem oyle git kuzum. Senin pihtilasma sorunun var o yuzden bence ne kadar erken o kadar iyi diye dusunuyorum. İnsallah hersey yolunda gider. İyi seyler dusun olur mu sana burdan topicten pozitif enerji yollayalimCanım o zaman iğne kullanmana gerek yok demişti ama, yarın sabahta test yapıp öyle gitmek istiyorum ya, çok erken değilmi?
Tamam sakin olucaksın ama tedbiride bırakmıcaksın canım. Anlaştık o zaman. Yarın testi tekrar edip doğru doktora :)Canım corasprin alıcaksın demişti bana dr. Oyüzden corasprin içiyorum zaten şuan. Tamam yarın sabah bir daha test yapıp çizgi çıkarsa söz erkenden dr a gidicem söz:) önceki gebeliğimde çok pimpirikli davranmıştım. şimdi emin de değilim sakin olmak istiyorum canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?