evet canım 5gün geçmişti 1damla kan geldi 10gün sonra da düşük yaptımCanım adetin geçmişmiydi peki ozaman? benim ilk hamileliğimde adet günü peçeteye pembemsi kırmızımsı leke geldi. Bir daha gelmemişti o zaman, hatta adet olucam sanmıştım. Sonrasında hamile olduğumu öğrenmiştim. Eğer öyleyse dr bana yerleşme kanaması yaşamışsın demişti.
@triton-x benim minik susam tanem senin minik susam tanene el sallıyor... Allah'ın emaneti var şimdi sende ikinizde Allaha emanet olun. Bende kocaman pozitif enerji gönderiyorum sana tuut bakalım...Peki test yap madem oyle git kuzum. Senin pihtilasma sorunun var o yuzden bence ne kadar erken o kadar iyi diye dusunuyorum. İnsallah hersey yolunda gider. İyi seyler dusun olur mu sana burdan topicten pozitif enerji yollayalim
Canım allah razı olsun, öbüründe herşeye dikkat ettim. Hep sakındım ama gitti...oyüzden allaha bırakıyorum canım o isterse herşey olur... Allah razı olsun canım senden dePeki test yap madem oyle git kuzum. Senin pihtilasma sorunun var o yuzden bence ne kadar erken o kadar iyi diye dusunuyorum. İnsallah hersey yolunda gider. İyi seyler dusun olur mu sana burdan topicten pozitif enerji yollayalim
Canım ayy kanki olsun burdaki minnoşlar inş ya inş herkesin yüzleri güler, inş hakkımızda hayırlısı olur...Bu sefer allah yanımızda olur. Hepimizin dilekleri kabul olur inş.@triton-x benim minik susam tanem senin minik susam tanene el sallıyor... Allah'ın emaneti var şimdi sende ikinizde Allaha emanet olun. Bende kocaman pozitif enerji gönderiyorum sana tuut bakalım...
Tamam canım ihmal etmicem söz yarın test ve dr.a gidicem :)evet canım 5gün geçmişti 1damla kan geldi 10gün sonra da düşük yaptım
canım sende pıhtılaşma varsa ihmale gelmez öğren sen önceden en iyisimi
en iyisini yaparsın ona göre iğnemi ilaçmı ne başlanacak sonra sık sık gitmezsinTamam canım ihmal etmicem söz yarın test ve dr.a gidicem :)
Canim beniimmm hosgeldiinn kiz arada ugra boylemerhaba kızlar, ne zamandır sizlere yazamadım. Son sayfaları okudum birazcık ve çok sevindim.Eylemeylemce çok tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş. @triton-x casun sizlerde de heyecanlı bir bekleyiş var sanırım, umarım sizlerin de müjdelerini duyarız hemencik. Bende durumlar hala aynı, 8.kez kırmızı kartı yedim ve tekrar doktora gittim. her şey yolunda gibi, sadece yumurtam çabuk büyüyor gibi görünüyor. Klomen e başlattı ve cuma günü tekrar gideceğim. Kontrol edecek bakalım. charmant canım benim bat 9 Aralık. Öpüyorum hepinizi.
Canım herşeyin bir zamanı var sanırım ya, inş allah o doğru zamanı biliyordur bakalım. Sağolasın hepimizin hakkında hayırlısı olur inşmerhaba kızlar, ne zamandır sizlere yazamadım. Son sayfaları okudum birazcık ve çok sevindim.Eylemeylemce çok tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş. @triton-x casun sizlerde de heyecanlı bir bekleyiş var sanırım, umarım sizlerin de müjdelerini duyarız hemencik. Bende durumlar hala aynı, 8.kez kırmızı kartı yedim ve tekrar doktora gittim. her şey yolunda gibi, sadece yumurtam çabuk büyüyor gibi görünüyor. Klomen e başlattı ve cuma günü tekrar gideceğim. Kontrol edecek bakalım. charmant canım benim bat 9 Aralık. Öpüyorum hepinizi.
Saol canim benim. Darısı başına. Herşey yoludaymış ne güzel maşallah. Kafana takmasan, biraz rahatlasan olucak aslinda kendiliginden. Ama elimizde olmadan cok takiyoruz kafamiza. İnşallah kisa zamanda alirsin hamilelik haberini canim. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah.Canim beniimmm hosgeldiinn kiz arada ugra boylehicbir sorun yokmus bak cok sukur zamanini bekliyor minnak demek ki :) hayirlisi olsun kuzum senin de guzel haberlerini alicaz insallah
ayu canım boşuna görmedik o çizgi geçen orda çok sevindim yaa maşAllah nazar değmesin inşAllah:))Eki Görüntüle 1690251 Günaydın kızlar yarın yada öbürgün adet günüm. Şimdi bir daha test yaptım, test koyulaşmış, şuan şoktayım...koyuyorum resmini sizede? Sağlık ocağı ne kadar süre sonra sonucu söylüyor canlarım?
charmant Eylemeylemce bu kadar gözükmüyordu normalde...
Canım inş doğrudur artık olduğuna inanmaya başladım, net gördüm bakalım sağlıklı olsun da inş canımayu canım boşuna görmedik o çizgi geçen orda çok sevindim yaa maşAllah nazar değmesin inşAllah:))
Kızlar buradaki özel hastane amh testini yapıyormuş doktordan geldim şimdi vajinal ultrasonla baktı yumurta sayın çok iyi değil dediama doktor sağolsun çok iyiydi zaten bulunduğum şehirdeki en iyi kadın doğum doktoru. Bu ay da deneyin olmazsa bidahaki ay adetin 2. Yada 3. Günü gelin amh testini de yaparız istiyorsan dedi. Olmazsa aşılama deneriz elimizi ne kadar çabuk tutsak o kadar iyi dedi. Bakalım hayırlısı herşeyin... Eylemeylemce canım güzel haberlerini bekliyorum :)
@triton-x canım hemen kan testi yaptırmalıdır acilden daha çabuk sonuç alırsın ayy inşallah güzel haberler verirsin bize :)
Hadi bakalım canım. İnşallah güzel şeyler olacak. Evet amh 3. Gün şartı yok. Ben yaptırdığımda 3. Gün değildi. Bu ay dene doktorun dediği gibi olmazsa gelecek ay yaptır mutlaka amh testini canım. Yumurta kaliteli olduktan sonra 1 tane bile kalmış olsa yetiyor. Takip et canım.Kızlar buradaki özel hastane amh testini yapıyormuş doktordan geldim şimdi vajinal ultrasonla baktı yumurta sayın çok iyi değil dediama doktor sağolsun çok iyiydi zaten bulunduğum şehirdeki en iyi kadın doğum doktoru. Bu ay da deneyin olmazsa bidahaki ay adetin 2. Yada 3. Günü gelin amh testini de yaparız istiyorsan dedi. Olmazsa aşılama deneriz elimizi ne kadar çabuk tutsak o kadar iyi dedi. Bakalım hayırlısı herşeyin... Eylemeylemce canım güzel haberlerini bekliyorum :)
Sağol canm inşallah. Herşey iyiyse umut var canım 15. Ayım benim :) herşey güElolacak umudumuzu yitirmeyelim kızlarmerhaba kızlar, ne zamandır sizlere yazamadım. Son sayfaları okudum birazcık ve çok sevindim.Eylemeylemce çok tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş. @triton-x casun sizlerde de heyecanlı bir bekleyiş var sanırım, umarım sizlerin de müjdelerini duyarız hemencik. Bende durumlar hala aynı, 8.kez kırmızı kartı yedim ve tekrar doktora gittim. her şey yolunda gibi, sadece yumurtam çabuk büyüyor gibi görünüyor. Klomen e başlattı ve cuma günü tekrar gideceğim. Kontrol edecek bakalım. charmant canım benim bat 9 Aralık. Öpüyorum hepinizi.
Canim beniimmm hosgeldiinn kiz arada ugra boylehicbir sorun yokmus bak cok sukur zamanini bekliyor minnak demek ki :) hayirlisi olsun kuzum senin de guzel haberlerini alicaz insallah
İnsallah yarabbim insaallahhuğrarım tabiki, hatta cuma günü doktora gidip geliyim gelişmeleri de yazarım. Ahh tatlım, o minnak varya o minnak şimdiden kafasına buyruk galiba :) neyse hayırlısı ile sağlıkla gelsin de, ne yapalım bekledik biraz. umarım artık gelmeye karar verir bu ay :) Bir de Klomen kullanıyorum ya, ikiz olasılığını arttırıyormuş. bakarsın ikiz olurinşallah senden de hep olumlu gelişmeler ve sonunda bebiş geliyoooor diye bir mesaj bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?