Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

ahh bir rahatlayabilsem canım, her ay daha bir stres artıyor sanki sen dua et bize olur mu? senin bebişin sağlıkla büyüsün, bizimkiler de kardeş gelsin :)

Sağol canm inşallah. Herşey iyiyse umut var canım 15. Ayım benim :) herşey güElolacak umudumuzu yitirmeyelim kızlar

oyyy senin ki daha da inatçı çıkmış canımmm, evet her şey hepimiz için çok çok güzel olucak! İnancı yitirmeyelim ki, gücümüz de eksilmesin

ahh bir rahatlayabilsem canım, her ay daha bir stres artıyor sanki sen dua et bize olur mu? senin bebişin sağlıkla büyüsün, bizimkiler de kardeş gelsin :)
Yumurtlama zamanı kayınvalidemler bize gelecekti. Çok koşuşturmam vardı. Temizlikti, yemekti, hazırlıktı... hiç düşünmeye vaktim olmadı canım. Aklımdada hiç olmayacak düşüncesi. 4 aydır inanılmaz belirtiler yaşarken bu sefer hiç belirtim yoktu. Hatta burayada çok yazdım. Belirtim yok, belirtim yok :) Ama oluvermiş işte... Allah'ım senin gibi bebek hasreti çeken herkese içinde sana da nasip etsin inşallah. Rabbim ol derse olur, ol diyeceklerinden eylesin senide inşallah. Amin.

canımmm güzel duaların dileklerin için çok teşekkür ederim

Sağol canım. Cuma günü adetimin 2. günüydü tahlil yaptırdım kızlar. Sonuçlar çıktı ama daha doktora göstermedim.
Prolaktinim yüksek yine
Prolaktin: 56
FSH: 3,63
LH: 2,67
Estradiol: 28,7
Canım prolaktin için ilaç veriyor doktor hemen düşüyor kullandın mı daha önce? Bide dereotu, maden suyu, üzüm gibi bazı şeylerde yükseltiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…