- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Saol canim benim. Darısı başına. Herşey yoludaymış ne güzel maşallah. Kafana takmasan, biraz rahatlasan olucak aslinda kendiliginden. Ama elimizde olmadan cok takiyoruz kafamiza. İnşallah kisa zamanda alirsin hamilelik haberini canim. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah.
Sağol canm inşallah. Herşey iyiyse umut var canım 15. Ayım benim :) herşey güElolacak umudumuzu yitirmeyelim kızlar
Yumurtlama zamanı kayınvalidemler bize gelecekti. Çok koşuşturmam vardı. Temizlikti, yemekti, hazırlıktı... hiç düşünmeye vaktim olmadı canım. Aklımdada hiç olmayacak düşüncesi. 4 aydır inanılmaz belirtiler yaşarken bu sefer hiç belirtim yoktu. Hatta burayada çok yazdım. Belirtim yok, belirtim yok :) Ama oluvermiş işte... Allah'ım senin gibi bebek hasreti çeken herkese içinde sana da nasip etsin inşallah. Rabbim ol derse olur, ol diyeceklerinden eylesin senide inşallah. Amin.ahh bir rahatlayabilsem canım, her ay daha bir stres artıyor sankisen dua et bize olur mu? senin bebişin sağlıkla büyüsün, bizimkiler de kardeş gelsin :)
Yumurtlama zamanı kayınvalidemler bize gelecekti. Çok koşuşturmam vardı. Temizlikti, yemekti, hazırlıktı... hiç düşünmeye vaktim olmadı canım. Aklımdada hiç olmayacak düşüncesi. 4 aydır inanılmaz belirtiler yaşarken bu sefer hiç belirtim yoktu. Hatta burayada çok yazdım. Belirtim yok, belirtim yok :) Ama oluvermiş işte... Allah'ım senin gibi bebek hasreti çeken herkese içinde sana da nasip etsin inşallah. Rabbim ol derse olur, ol diyeceklerinden eylesin senide inşallah. Amin.
Canım 24-36 saat içerisinde yumurtan çatlayacak demektir :) haydi iş başına kolay gelsin :)kızlar bugün adetin 15 günü azönce ovulasyon testi yaptım bi bakarmısınızEki Görüntüle 1690495
Canım test pozitif. Max. 36 saat için yumiş çatlayacak. En son ne zaman birliktelik oldu?kızlar bugün adetin 15 günü azönce ovulasyon testi yaptım bi bakarmısınızEki Görüntüle 1690495
en son cumartesi gecesi oldu canımCanım test pozitif. Max. 36 saat için yumiş çatlayacak. En son ne zaman birliktelik oldu?
sağol canımm cumartesi gecesi oldu en son o zaman bu akşam olsunCanım 24-36 saat içerisinde yumurtan çatlayacak demektir :) haydi iş başına kolay gelsin :)
Canım inşAllah doğrudur. Güzel haberler al inşaAllahCanım inş doğrudur artık olduğuna inanmaya başladım, net gördüm bakalım sağlıklı olsun da inş canım
inş canım sağlıkla gelsin inş bu seferCanım inşAllah doğrudur. Güzel haberler al inşaAllah
Sağol canım. Cuma günü adetimin 2. günüydü tahlil yaptırdım kızlar. Sonuçlar çıktı ama daha doktora göstermedim.Simdi duzelttim kuzum
Ben yarın doktora gideyim de kesin batı hesaplayıp yazarım canım@niglibe
Tuanam21
@yagmur559
Heyecanli89
ruziyye
casun
prensinin_prensesi
mavimli
tontikto
Kizlaaaar simdi son durum ne kuzum sizlerde?
@niglibe
Tuanam21
@yagmur559
Heyecanli89
ruziyye
casun
prensinin_prensesi
mavimli
tontikto
Kizlaaaar simdi son durum ne kuzum sizlerde?
Canım o zaman bu gece birlikte olmanızda fayda var. Bu arada testi yarın tekrar et canım. Benim bu ay 2 gün pozitifti test.sağol canımm cumartesi gecesi oldu en son o zaman bu akşam olsun
Canım prolaktin için ilaç veriyor doktor hemen düşüyor kullandın mı daha önce? Bide dereotu, maden suyu, üzüm gibi bazı şeylerde yükseltiyormuş.Sağol canım. Cuma günü adetimin 2. günüydü tahlil yaptırdım kızlar. Sonuçlar çıktı ama daha doktora göstermedim.
Prolaktinim yüksek yine
Prolaktin: 56
FSH: 3,63
LH: 2,67
Estradiol: 28,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?