Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım prolaktin için ilaç veriyor doktor hemen düşüyor kullandın mı daha önce? Bide dereotu, maden suyu, üzüm gibi bazı şeylerde yükseltiyormuş.
Yok canım kullanmadım.
Ama maden suyu yaz boyunca çok içtim. Günde 3-4 şişe içtiğim oluyordu. Ama epeydir içmiyorum. Dereotu yemem zaten. Benimkisi tiroidten galiba canım. Ayın 30 nda randevum var. O zman göstereceğim doktora.

Canım prolaktin hemen kontrol altına alınıyor aynı şekilde tiroidde o şekilde diye biliyorum. Bak prolaktin stres hormonuymuş. Çok stresli bir dönemdeysen etkilenmiş olabilir. Pozitif düşün tatlım. Doktor zatrn gerekli yönlendirmeyi yapacaktır.

Canım o zaman bu gece birlikte olmanızda fayda var. Bu arada testi yarın tekrar et canım. Benim bu ay 2 gün pozitifti test.
canım benim dün yaptığım test te koyuluk vardı ama bu kadar değil di birazdan tekrar yaparım fotosunu atarım canım ama dünden beri kasıklarım ağrıyo sürekli bi ıslaklık süt gibi bembeyaz akıntımda var canım

[QUOTEsky10, post: 43565507, member: 679616"]Iyiyim kuzum ne olsun ev temizlik gezmeler ugrasiyoruz[/QUOTE]
Aynen canim

Canim ovulasyon doneminde o akinti oluyor sadece 1 gun degil 2-3gun devam etti bende bu ay, sen zaten cumartesi birliktelik oldu diyosun bugun kesin olsun. Ama testi bi kac gun yine ayni saatlerde tekrar et cunku pozitif gordugunde 36 saatte catlayacak sinyalini veriyor kuzum. Eger yarin siliklesirse test esinde sperm kalitesi, sayisi anlaminda bir sorun yoksa ertesi gun tekrar edersin. İnşallah tutar canim,inşallah sperm ve yumurta aşk yaşar :)

Aynı durumdayız günü gününe senin sat ne zamandı canım

Ya kızlar bu ay olmiycak galiba benim cuma sabah 5 de ilişki oldu akşama doğru ovulasyon test yaptım hatta foto atmıştım pozitif di o gece inanılmaz kasık ve bele vuran ağrı oldu 10 dk kadar sürdü ilişki olmadı cumartesi tekrar test yaptım yine koyu ama eşit değildi sonra yatılı misafir geldi bida ilişki olmadı umut varmı sizce

ayy inşallah canım hayırlısı azönde tekrar yaptım ovulasyon testi kuzum yine aynı sanki değilmi

kızlar 2 ay önce aşılama yaptırmıştım eşimin sperm sonuçları böyleydi nasıl sizce

canımm naber eskı dostum kertenkele
hala çabalamaca .. testın koyu bu arada. c den koyu hatta. yarın catlar buyuk ıhtımal
iyidir canımm valla uğraşıyoruz hala koyu anı yakalıyoruz ama o spermciği bi türlü denk getiremiyoruz edacım yaa sen nasılsın bu arada canım

Ayy canim pzr catlamistir. Eger oyleyse cumadaki spermler pzar gunu dollenmeyi saglamis olabilir. Bugun testi yapmadin mi? Bu gece yinede sansinizi deneyin derim. Umutsuzluga kapilma canim. Ol derse Rabbim olur.

iyidir canımm valla uğraşıyoruz hala koyu anı yakalıyoruz ama o spermciği bi türlü denk getiremiyoruz edacım yaa sen nasılsın bu arada canım
aynı yaa. testlerle ıste. bu ay koyuyu gormedım. progesteron yaptım. yumurtlamamısım ya da gec yumurtladım bılmıyorum. bu hafta ıcı adet olmam lazım. dr cagırdı. ocaktan sonra gel demıstı. ama ben bu ay gıdıcem. gel takıp yapalım demıstı. 10. ay oldu . bı sorunumuz yok bılıyosun. ama ıste sonuc sıfır

Ayy canim pzr catlamistir. Eger oyleyse cumadaki spermler pzar gunu dollenmeyi saglamis olabilir. Bugun testi yapmadin mi? Bu gece yinede sansinizi deneyin derim. Umutsuzluga kapilma canim. Ol derse Rabbim olur.
Test bitti maalesef iyi düşünmeye çalışıyorum o gece olan ağrıyı çatlama die düşünüyor um ama bilemiyoruz tabi hayırlısı artık bi dahaki aya ...

Test bitti maalesef iyi düşünmeye çalışıyorum o gece olan ağrıyı çatlama die düşünüyor um ama bilemiyoruz tabi hayırlısı artık bi dahaki aya ...
Canim sen beni dinle bu gece mumkunse birliktelik olsun her ihtimale karsi. Bu arada @triton-x yumurtasi catlamadan cok once esiyle birlikte oldu. Idrar testi pozitif. 72 saat canli kalabiliyor spermler. İnşallah hamilesindir.

Canim sen beni dinle bu gece mumkunse birliktelik olsun her ihtimale karsi. Bu arada @triton-x yumurtasi catlamadan cok once esiyle birlikte oldu. Idrar testi pozitif. 72 saat canli kalabiliyor spermler. İnşallah hamilesindir.
Bu gecede son bi deneme olsun ozaman :) inşallah hayirlisiyla olur. Canım şimdi anlamadığım siliklesin ve mi yumurta catliyor.. Benim çünkü cuma 2.çizgi daha köyü bariz pozitif di idrarı damlattigim anda çıktı koyu çizgiler 5 sn sürmedi yanı cumartesi yaptığım hafif silik ve 2 dk sürmeden cikti. Kafam iyice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…