Yok canım kullanmadım.Canım prolaktin için ilaç veriyor doktor hemen düşüyor kullandın mı daha önce? Bide dereotu, maden suyu, üzüm gibi bazı şeylerde yükseltiyormuş.
canım benim ben ha oldum ha olcam diye bekliyorum napıyım@niglibe
@Tuanam21
@yagmur559
@Heyecanli89
@ruziyye
casun
@prensinin_prensesi
mavimli
@tontikto
Kizlaaaar simdi son durum ne kuzum sizlerde?
Canım prolaktin hemen kontrol altına alınıyor aynı şekilde tiroidde o şekilde diye biliyorum. Bak prolaktin stres hormonuymuş. Çok stresli bir dönemdeysen etkilenmiş olabilir. Pozitif düşün tatlım. Doktor zatrn gerekli yönlendirmeyi yapacaktır.Yok canım kullanmadım.
Ama maden suyu yaz boyunca çok içtim. Günde 3-4 şişe içtiğim oluyordu. Ama epeydir içmiyorum. Dereotu yemem zaten. Benimkisi tiroidten galiba canım. Ayın 30 nda randevum var. O zman göstereceğim doktora.
canım benim dün yaptığım test te koyuluk vardı ama bu kadar değil di birazdan tekrar yaparım fotosunu atarım canım ama dünden beri kasıklarım ağrıyo sürekli bi ıslaklık süt gibi bembeyaz akıntımda var canımCanım o zaman bu gece birlikte olmanızda fayda var. Bu arada testi yarın tekrar et canım. Benim bu ay 2 gün pozitifti test.
Canim ovulasyon doneminde o akinti oluyor sadece 1 gun degil 2-3gun devam etti bende bu ay, sen zaten cumartesi birliktelik oldu diyosun bugun kesin olsun. Ama testi bi kac gun yine ayni saatlerde tekrar et cunku pozitif gordugunde 36 saatte catlayacak sinyalini veriyor kuzum. Eger yarin siliklesirse test esinde sperm kalitesi, sayisi anlaminda bir sorun yoksa ertesi gun tekrar edersin. İnşallah tutar canim,inşallah sperm ve yumurta aşk yaşar :)canım benim dün yaptığım test te koyuluk vardı ama bu kadar değil di birazdan tekrar yaparım fotosunu atarım canım ama dünden beri kasıklarım ağrıyo sürekli bi ıslaklık süt gibi bembeyaz akıntımda var canım
ya ben sıkarım dişimi canım yeterki olsun :) ama heran şimdi regl olcam korkusu var günüm geçti ya sanki kötü bi şaka olcak nasip kısmet ya varsa vardır zaten yoksada görecez ne stres yapıomki deme :) ben 2gün daha bekliim bakalım
rüyanıda okudum canım hayır olsun ilginçmiş :)))
ayy inşallah canım hayırlısı azönde tekrar yaptım ovulasyon testi kuzum yine aynı sanki değilmiCanim ovulasyon doneminde o akinti oluyor sadece 1 gun degil 2-3gun devam etti bende bu ay, sen zaten cumartesi birliktelik oldu diyosun bugun kesin olsun. Ama testi bi kac gun yine ayni saatlerde tekrar et cunku pozitif gordugunde 36 saatte catlayacak sinyalini veriyor kuzum. Eger yarin siliklesirse test esinde sperm kalitesi, sayisi anlaminda bir sorun yoksa ertesi gun tekrar edersin. İnşallah tutar canim,inşallah sperm ve yumurta aşk yaşar :)
canımm naberayy inşallah canım hayırlısı azönde tekrar yaptım ovulasyon testi kuzum yine aynı sanki değilmiEki Görüntüle 1690747
Canim esinin testinde hic bir sorun yok gayet iyi. Bak sen bugun kesinlikle birliktelik olsun. Testi sen yarinda yap. Atarsin burdan fotografi yine. Hadi inşallah.kızlar 2 ay önce aşılama yaptırmıştım eşimin sperm sonuçları böyleydi nasıl sizce Eki Görüntüle 1690754
canımm nabereskı dostum kertenkele
hala çabalamaca .. testın koyu bu arada. c den koyu hatta. yarın catlar buyuk ıhtımal
Ayy canim pzr catlamistir. Eger oyleyse cumadaki spermler pzar gunu dollenmeyi saglamis olabilir. Bugun testi yapmadin mi? Bu gece yinede sansinizi deneyin derim. Umutsuzluga kapilma canim. Ol derse Rabbim olur.Ya kızlar bu ay olmiycak galiba benimcuma sabah 5 de ilişki oldu akşama doğru ovulasyon test yaptım hatta foto atmıştım pozitif di o gece inanılmaz kasık ve bele vuran ağrı oldu 10 dk kadar sürdü ilişki olmadı cumartesi tekrar test yaptım yine koyu ama eşit değildi sonra yatılı misafir geldi bida ilişki olmadı umut varmı sizce
aynı yaa. testlerle ıste. bu ay koyuyu gormedım. progesteron yaptım. yumurtlamamısımiyidir canımm valla uğraşıyoruz hala koyu anı yakalıyoruz ama o spermciği bi türlü denk getiremiyoruz edacım yaa sen nasılsın bu arada canım
Test bitti maalesef iyi düşünmeye çalışıyorum o gece olan ağrıyı çatlama die düşünüyor um ama bilemiyoruz tabi hayırlısı artık bi dahaki aya ...Ayy canim pzr catlamistir. Eger oyleyse cumadaki spermler pzar gunu dollenmeyi saglamis olabilir. Bugun testi yapmadin mi? Bu gece yinede sansinizi deneyin derim. Umutsuzluga kapilma canim. Ol derse Rabbim olur.
Canim sen beni dinle bu gece mumkunse birliktelik olsun her ihtimale karsi. Bu arada @triton-x yumurtasi catlamadan cok once esiyle birlikte oldu. Idrar testi pozitif. 72 saat canli kalabiliyor spermler. İnşallah hamilesindir.Test bitti maalesef iyi düşünmeye çalışıyorum o gece olan ağrıyı çatlama die düşünüyor um ama bilemiyoruz tabi hayırlısı artık bi dahaki aya ...
Bu gecede son bi deneme olsun ozaman :) inşallah hayirlisiyla olur. Canım şimdi anlamadığım siliklesin ve mi yumurta catliyor.. Benim çünkü cuma 2.çizgi daha köyü bariz pozitif di idrarı damlattigim anda çıktı koyu çizgiler 5 sn sürmedi yanı cumartesi yaptığım hafif silik ve 2 dk sürmeden cikti. Kafam iyice karıştıCanim sen beni dinle bu gece mumkunse birliktelik olsun her ihtimale karsi. Bu arada @triton-x yumurtasi catlamadan cok once esiyle birlikte oldu. Idrar testi pozitif. 72 saat canli kalabiliyor spermler. İnşallah hamilesindir.
12.ay oldu gerçide nasip olmadı keçi benimki keçi :) evet canım inancımız tam güçlü olucazoyyy senin ki daha da inatçı çıkmış canımmm, evet her şey hepimiz için çok çok güzel olucak! İnancı yitirmeyelim ki, gücümüz de eksilmesin
aaa öylemi sende mi bekleyiştesin inşallah güzel haberler alırız senden de canım 18 ekim sat canımAynı durumdayız günü gününe senin sat ne zamandı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?