- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Test bitti maalesef iyi düşünmeye çalışıyorum o gece olan ağrıyı çatlama die düşünüyor um ama bilemiyoruz tabi hayırlısı artık bi dahaki aya ...
Canım aynen daha emin değilim idrar testler silik pozitif çıkıyor ama arkadaşlar biliyor. Buay 31inde ilişki oldu, 2-3ünde çift çizgi koyu çıktı. 4ünde silikleşti. Birdaha ta ayın 8i gibi olmuştu sanırım. Tuttuysa inş benimki 31inde ki ilişkiyle tuttu sanırım. Hatta buay hiç unudum olmadığı için gittim saçımı kestirdim boyattım. Hatta epilasyona gidecektim sonra gidemedim. Kısmet bakalım asetimin geçmesini bekliyorum kesinleşsin diye hayırlısı...Canim sen beni dinle bu gece mumkunse birliktelik olsun her ihtimale karsi. Bu arada @triton-x yumurtasi catlamadan cok once esiyle birlikte oldu. Idrar testi pozitif. 72 saat canli kalabiliyor spermler. İnşallah hamilesindir.
Ben uzaktan takipteyim . İlaç kullanıyorum adet olabilmek için. Bu ay yumurta takibi ve aşılama olacak galiba . Tabii kistim gittiyse@canus123
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Tugcekucuk
@Skry10
@Svl2425
@hadiinsallah
@eylul_ikra
@Pokahontass
@sibeluA
M melev
Kizlaaarrr bi ses verin yahu noldu nerelere gittiniz meraktayiz yani?
canım 2gün geçti benim regl gününüde sayarsak 3 beklemedeim@niglibe
Tuanam21
@yagmur559
@Heyecanli89
@ruziyye
casun
@prensinin_prensesi
@mavimli
@tontikto
Kizlaaaar simdi son durum ne kuzum sizlerde?
Gecmis olsun canim. İnsallah kisa surede normale doner arada ugra kuzum ozletme kendini.Ben uzaktan takipteyim . İlaç kullanıyorum adet olabilmek için. Bu ay yumurta takibi ve aşılama olacak galiba . Tabii kistim gittiyse
Tamam kuzum ben genel olarak yazdim sen buralardasin zaten guzel haberini bekliyoruzcanım 2gün geçti benim regl gününüde sayarsak 3 beklemedeim
tamam canım inşallahTamam kuzum ben genel olarak yazdim sen buralardasin zaten guzel haberini bekliyoruz
Ay inşallah canım Rabbim gönlüne göre versinCanım aynen daha emin değilim idrar testler silik pozitif çıkıyor ama arkadaşlar biliyor. Buay 31inde ilişki oldu, 2-3ünde çift çizgi koyu çıktı. 4ünde silikleşti. Birdaha ta ayın 8i gibi olmuştu sanırım. Tuttuysa inş benimki 31inde ki ilişkiyle tuttu sanırım. Hatta buay hiç unudum olmadığı için gittim saçımı kestirdim boyattım. Hatta epilasyona gidecektim sonra gidemedim. Kısmet bakalım asetimin geçmesini bekliyorum kesinleşsin diye hayırlısı...
aaa öylemi sende mi bekleyiştesin inşallah güzel haberler alırız senden de canım 18 ekim sat canım
ayyyy ne güzel taze gelin amanda amanBenim de 19 ekimde canım bu ay ilk deneme zaten 2 aylık evliyim daha çok garip beklemesi bile
Canim ben hala hamis degilim adetim yine gecikti 1 kasim da yumurtladim testler negatif gec dollenme ihtimali varmi hala ne diyosun?@canus123
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Tugcekucuk
@Skry10
@Svl2425
@hadiinsallah
@eylul_ikra
@Pokahontass
@sibeluA
M melev
Kizlaaarrr bi ses verin yahu noldu nerelere gittiniz meraktayiz yani?
Canım ya hakikaten 4 ay yanyanaydık olmadı. Şimdi olursa gerçekten allahın işi...bu ay sadece farklı olarak komşumuz yakı yakmıştı onunla alakası varmı bilmiyorum canım, testin kaç gündür yanlıl pozitif verme ihtimali varmı ya:/ şuan yinese temkinliyorum kendimi, elime bile söylemedim. Kesinleşmeden söylemeyeceğim...inş sağlıkla gelir bıdıklar seninkide hemen gelir zaten kuzum inşKiz @triton-x valla sabahki testte pozitif cikarsa artik kocan ovunur durur dedigin gibi hegoruyon mu sen bak Allahin isi iste.. İnsallah sag salim sonuna kadar giderde kucaklarsin sen de minnakini
Muhtemelen dogru canim ama baska bir testle yapsan daha iyi olacak diye merak ediyorum :)Canım ya hakikaten 4 ay yanyanaydık olmadı. Şimdi olursa gerçekten allahın işi...bu ay sadece farklı olarak komşumuz yakı yakmıştı onunla alakası varmı bilmiyorum canım, testin kaç gündür yanlıl pozitif verme ihtimali varmı ya:/ şuan yinese temkinliyorum kendimi, elime bile söylemedim. Kesinleşmeden söylemeyeceğim...inş sağlıkla gelir bıdıklar seninkide hemen gelir zaten kuzum inş
İnş canım inş allah seninde gönlüne göre versin canım allah büyükAy inşallah canım Rabbim gönlüne göre versinbol bol dua elimizden başka birşey gelmiyor seninde testlerin pozitif çıkması bozuk değildir herhalde kaçıncı test oldu pozitif Rabbim tamamına erdirsin inşallah bebisin hayırlı uğurlu olsun
Gec dollenme olabilir kuzum ama iliski oldu mu surekli o da onemli?Canim ben hala hamis degilim adetim yine gecikti 1 kasim da yumurtladim testler negatif gec dollenme ihtimali varmi hala ne diyosun?
Başka test alamadım canım ama yarın zaten kan testîne gidiyorum sağlık ocağına öğleden sonra çıkarmış...öbüründe erken öğrenmiştim zaman geçmemîşti...şimdi rahat olmaya çalışıyorum canımMuhtemelen dogru canim ama baska bir testle yapsan daha iyi olacak diye merak ediyorum :)
Canim 1 kasim yumurtlama 1 ve2 kasim iliski oldu sonrasinda 8 ve 12 kasim yanayana fazla gelemedik gec dollenme olmasi icin gec yumurtlama gerekmiyormu? Sen de hamileydin en son iyisinizdir umarim bayadir girmiyorumGec dollenme olabilir kuzum ama iliski oldu mu surekli o da onemli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?