Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Test bitti maalesef iyi düşünmeye çalışıyorum o gece olan ağrıyı çatlama die düşünüyor um ama bilemiyoruz tabi hayırlısı artık bi dahaki aya ...

Canim sen beni dinle bu gece mumkunse birliktelik olsun her ihtimale karsi. Bu arada @triton-x yumurtasi catlamadan cok once esiyle birlikte oldu. Idrar testi pozitif. 72 saat canli kalabiliyor spermler. İnşallah hamilesindir.
Canım aynen daha emin değilim idrar testler silik pozitif çıkıyor ama arkadaşlar biliyor. Buay 31inde ilişki oldu, 2-3ünde çift çizgi koyu çıktı. 4ünde silikleşti. Birdaha ta ayın 8i gibi olmuştu sanırım. Tuttuysa inş benimki 31inde ki ilişkiyle tuttu sanırım. Hatta buay hiç unudum olmadığı için gittim saçımı kestirdim boyattım. Hatta epilasyona gidecektim sonra gidemedim. Kısmet bakalım asetimin geçmesini bekliyorum kesinleşsin diye hayırlısı...

Ay inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin bol bol dua elimizden başka birşey gelmiyor seninde testlerin pozitif çıkması bozuk değildir herhalde kaçıncı test oldu pozitif Rabbim tamamına erdirsin inşallah bebisin hayırlı uğurlu olsun

Kızlar çok sağ olun yorumlara Teşekkürler... doktor sanırım tekrar genel muayene icin 2.yada 3. Gunu gel dedi o arada da amh i da yapariz diye. Bir de ilac ismi verdi bir dahaki ay kullanacaksin dedi adi gonal -f biliyor musunuz ? Netten baktım baya pahalı bir ilaç ama tam arastiramadim daha. Yeni geldim okuldan kursum vardi bugün

Benim de 19 ekimde canım bu ay ilk deneme zaten 2 aylık evliyim daha çok garip beklemesi bile
ayyyy ne güzel taze gelin amanda aman belki ilk aydan tutar canım ne güzel Allah bi yastıkta kocatsın diyelim ve inşallah bebişinde mutluluğunuzu taçlandırır

Canim kizlar :) bende istiyorum bebek esimle. 9 aydir evliyiz. 6 gun sonra regl olmam gerek ins olmam.
Basim hafif donuyor, gogusler hassas. Hamile olabilirmiyim acaba

2 gundur adet sancisi cekiyorum ama gelmiyor bi turlu 1 kasimda yumurtladim bebek yoksa niye gelmiyor anlamadim ovu testlerim bunlar ne diyorsunuz ???

Eklentiler

• 20151116_145723.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 20151115_130504.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 36
Kiz @triton-x valla sabahki testte pozitif cikarsa artik kocan ovunur durur dedigin gibi he goruyon mu sen bak Allahin isi iste.. İnsallah sag salim sonuna kadar giderde kucaklarsin sen de minnakini
Canım ya hakikaten 4 ay yanyanaydık olmadı. Şimdi olursa gerçekten allahın işi...bu ay sadece farklı olarak komşumuz yakı yakmıştı onunla alakası varmı bilmiyorum canım, testin kaç gündür yanlıl pozitif verme ihtimali varmı ya:/ şuan yinese temkinliyorum kendimi, elime bile söylemedim. Kesinleşmeden söylemeyeceğim...inş sağlıkla gelir bıdıklar seninkide hemen gelir zaten kuzum inş

Muhtemelen dogru canim ama baska bir testle yapsan daha iyi olacak diye merak ediyorum :)

İnş canım inş allah seninde gönlüne göre versin canım allah büyük

Muhtemelen dogru canim ama baska bir testle yapsan daha iyi olacak diye merak ediyorum :)
Başka test alamadım canım ama yarın zaten kan testîne gidiyorum sağlık ocağına öğleden sonra çıkarmış...öbüründe erken öğrenmiştim zaman geçmemîşti...şimdi rahat olmaya çalışıyorum canım

Gec dollenme olabilir kuzum ama iliski oldu mu surekli o da onemli?
Canim 1 kasim yumurtlama 1 ve2 kasim iliski oldu sonrasinda 8 ve 12 kasim yanayana fazla gelemedik gec dollenme olmasi icin gec yumurtlama gerekmiyormu? Sen de hamileydin en son iyisinizdir umarim bayadir girmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…