Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İcini ferah tut kuzum ohhh hicbisey olmayacak insaallah guzel guzel seyler dusun esine soyledin mi

Canim 1 kasim yumurtlama 1 ve2 kasim iliski oldu sonrasinda 8 ve 12 kasim yanayana fazla gelemedik gec dollenme olmasi icin gec yumurtlama gerekmiyormu? Sen de hamileydin en son iyisinizdir umarim bayadir girmiyorum
Yumurtlama gununden kesin eminsen olmaz kuzum evet. Ama sana onerim eger hamile degilsen bir dahaki denemende yumurtlamadan onceki gun iliski olsun benim dis gebelik oldu canim malesef anca gecti zor bir donem daha atlattim. Ocak sonuna kadar dinlenme verdi doktor kullanilan ilaclar sebebiyle. Bekliyoruz biz de.

İcini ferah tut kuzum ohhh hicbisey olmayacak insaallah guzel guzel seyler dusun esine soyledin mi
Yok canım söylememek için kendimi zor tuttum. Yarın öğrenirsem söyleyeceğim. Haftasonu ancak görüşebileceğiz çünkü ozamana kadar yanyana gelemeyeceğimiz içinntutamam heralde canım kendimi

30 ekimde ikiski oldu canim onu saymadim her ay niye boyle gecikiyor anlamadim kadin doguma gittim 10 gun once fln hicbir sorun yok ama hamile kalamadim daha senin icinde cook uzuldum ya Zamanimiz var daha demekki

30 ekimde ikiski oldu canim onu saymadim her ay niye boyle gecikiyor anlamadim kadin doguma gittim 10 gun once fln hicbir sorun yok ama hamile kalamadim daha senin icinde cook uzuldum ya Zamanimiz var daha demekki
Bak 30 ekim iyi olmus hayirlisi be kuzum napalim bekliyoruz canlari ne zaman gelmek isticek bakalim yaramazlarin :)

ayyyy ne güzel taze gelin amanda aman belki ilk aydan tutar canım ne güzel Allah bi yastıkta kocatsın diyelim ve inşallah bebişinde mutluluğunuzu taçlandırır

Amin canım güzel allahım güzel dualarimizi kabul etsin beraber alalım güzel haberleri

Kızlar bu süreç zor Rabbim e inancım tam ondan gelen her şey kabulum ama yine de mutsuzum... saatlerce yazmak istiyorum yazmak ve ağlamak...

Eklentiler

• 2015-11-16-22-08-36-959.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 47
canım ben kullandım o ilacı yumurta geliştirici canım hergün aynı saatte karından kendin vuruyosun canım

Kızlar bu süreç zor Rabbim e inancım tam ondan gelen her şey kabulum ama yine de mutsuzum... saatlerce yazmak istiyorum yazmak ve ağlamak...
Canım bence böyle şeylerle kendini daha çok üzüyorsun yapma film izle kitap oku farklı şeylerle uğraş dua et bol bol yetişkinler için boyama kitapları var onları dene sonuçta umutsuz değilsin neden kendine bu kadar kötülük yapıyorsun tıp çok ileride Allah ın izniyle olur kendini moralini iyi tut ki herşey güzel olsun..

@triton-x canım bişey sorucam sana yakıyı nasıl yaptın canım bende eczaneden aldımda kendim yapabilirmiyim acaba nereye yapıstırılıyo bide canım

Canım normalde hic düşünmüyorum ama yalniz kalınca aklıma geliyor. Bide bugün doktor yumurta sayımın az olduğunu söyleyince üzüldüm ultrasyonda baktı da. Bu gece geçsin normale donerim insallah...

250 tl ama 200 tl ye indirim yaparak alıyodum ben canım sgk karşılamıyo canım malesef ben 1 ayda 2 kutu kullanıyodum

Ayda 400 lira yani canım. Peki bu aşılama icin mi kullanılıyor ? Doktor ilk başta bununla başlıycaz dedi ama aşılama icin kullanicaksin demedi

Ayda 400 lira yani canım. Peki bu aşılama icin mi kullanılıyor ? Doktor ilk başta bununla başlıycaz dedi ama aşılama icin kullanicaksin demedi
yok canım sadece aşılama için kullanılmıyo ben normal tedavidede kullandım aşılama yaptırmak içinde kullandım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…