İcini ferah tut kuzum ohhh hicbisey olmayacak insaallah guzel guzel seyler dusun esine soyledin miBaşka test alamadım canım ama yarın zaten kan testîne gidiyorum sağlık ocağına öğleden sonra çıkarmış...öbüründe erken öğrenmiştim zaman geçmemîşti...şimdi rahat olmaya çalışıyorum canım
Yumurtlama gununden kesin eminsen olmaz kuzum evet. Ama sana onerim eger hamile degilsen bir dahaki denemende yumurtlamadan onceki gun iliski olsunCanim 1 kasim yumurtlama 1 ve2 kasim iliski oldu sonrasinda 8 ve 12 kasim yanayana fazla gelemedik gec dollenme olmasi icin gec yumurtlama gerekmiyormu? Sen de hamileydin en son iyisinizdir umarim bayadir girmiyorum
Yok canım söylememek için kendimi zor tuttum. Yarın öğrenirsem söyleyeceğim. Haftasonu ancak görüşebileceğiz çünkü ozamana kadar yanyana gelemeyeceğimiz içinntutamam heralde canım kendimiİcini ferah tut kuzum ohhh hicbisey olmayacak insaallah guzel guzel seyler dusun esine soyledin mi
Tamam kuzum. Guzel haberlerini bekliyoruz yarinYok canım söylememek için kendimi zor tuttum. Yarın öğrenirsem söyleyeceğim. Haftasonu ancak görüşebileceğiz çünkü ozamana kadar yanyana gelemeyeceğimiz içinntutamam heralde canım kendimi
30 ekimde ikiski oldu canim onu saymadim her ay niye boyle gecikiyor anlamadim kadin doguma gittim 10 gun once fln hicbir sorun yok ama hamile kalamadim daha senin icinde cook uzuldum yaYumurtlama gununden kesin eminsen olmaz kuzum evet. Ama sana onerim eger hamile degilsen bir dahaki denemende yumurtlamadan onceki gun iliski olsunbenim dis gebelik oldu canim malesef anca gecti zor bir donem daha atlattim. Ocak sonuna kadar dinlenme verdi doktor kullanilan ilaclar sebebiyle. Bekliyoruz biz de.
Bak 30 ekim iyi olmus30 ekimde ikiski oldu canim onu saymadim her ay niye boyle gecikiyor anlamadim kadin doguma gittim 10 gun once fln hicbir sorun yok ama hamile kalamadim daha senin icinde cook uzuldum yaZamanimiz var daha demekki
İnş canım hayırlısı olur inş...Tamam kuzum. Guzel haberlerini bekliyoruz yarin
Bakalim canim bari adet olsamda rahatlasam opuyorum seni hatirladigin icinde tesekkurler :)Bak 30 ekim iyi olmushayirlisi be kuzum napalim bekliyoruz canlari ne zaman gelmek isticek bakalim yaramazlarin :)
Gel arada bizimle muhabbete ben de opuyorum seniBakalim canim bari adet olsamda rahatlasam opuyorum seni hatirladigin icinde tesekkurler :)
Gelirim canimGel arada bizimle muhabbete ben de opuyorum seni
ayyyy ne güzel taze gelin amanda amanbelki ilk aydan tutar canım ne güzel Allah bi yastıkta kocatsın diyelim ve inşallah bebişinde mutluluğunuzu taçlandırır
canım ben kullandım o ilacı yumurta geliştirici canım hergün aynı saatte karından kendin vuruyosun canımKızlar çok sağ olun yorumlara Teşekkürler... doktor sanırım tekrar genel muayene icin 2.yada 3. Gunu gel dedi o arada da amh i da yapariz diye. Bir de ilac ismi verdi bir dahaki ay kullanacaksin dedi adi gonal -f biliyor musunuz ? Netten baktım baya pahalı bir ilaç ama tam arastiramadim daha. Yeni geldim okuldan kursum vardi bugün
Canım bence böyle şeylerle kendini daha çok üzüyorsunKızlar bu süreç zor Rabbim e inancım tam ondan gelen her şey kabulum ama yine de mutsuzum... saatlerce yazmak istiyorum yazmak ve ağlamak...
canım ben kullandım o ilacı yumurta geliştirici canım hergün aynı saatte karından kendin vuruyosun canım
250 tl ama 200 tl ye indirim yaparak alıyodum ben canım sgk karşılamıyo canım malesef ben 1 ayda 2 kutu kullanıyodumCanım fiyatını hatırlıyor musun ? SGK karşılıyor mu ?
Canım bence böyle şeylerle kendini daha çok üzüyorsunyapma film izle kitap oku farklı şeylerle uğraş dua et bol bol yetişkinler için boyama kitapları var onları dene sonuçta umutsuz değilsin neden kendine bu kadar kötülük yapıyorsun tıp çok ileride Allah ın izniyle olur kendini moralini iyi tut ki herşey güzel olsun..
250 tl ama 200 tl ye indirim yaparak alıyodum ben canım sgk karşılamıyo canım malesef ben 1 ayda 2 kutu kullanıyodum
yok canım sadece aşılama için kullanılmıyo ben normal tedavidede kullandım aşılama yaptırmak içinde kullandım canımAyda 400 lira yani canım. Peki bu aşılama icin mi kullanılıyor ? Doktor ilk başta bununla başlıycaz dedi ama aşılama icin kullanicaksin demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?