- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
ve sonucu ekledim.
en iyisi canım.Tamam canım giderim gerekirse...zaten buayda olmazsa artık dr a gidip ne yapmam gerekiyorsa yaptırırım. Bu ay 6. Aya giriyoruz...
sağolasın canım. yarın yaptıracağım bakalım.ayyyy çok sevindim koş kan testineee
nie yarın bugun git yaptır cnmsağolasın canım. yarın yaptıracağım bakalım.
teşekkürler aynen ben de öyleyim. bu sefer kendim için olduğuna inanamıyorum hala.tebrikleeeeer :) ay her hamilelik haberin de havalara uçuyorum.
yok canım yarın eşimle gideceğim. beraber olalım istiyoruz.nie yarın bugun git yaptır cnm
Amin canım isteyen herkese inşallah.Gunaydin kizlar :)mavimli canım çok sevindim ya ne güzel :) rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
eşine süpriz olurdu kızyok canım yarın eşimle gideceğim. beraber olalım istiyoruz.
doğru söylüyorsun. gidiyorum valla kan testine.eşine süpriz olurdu kız
Oooo iyiymiş. Ben de verdim şimdi bakalım benimki ne çıkacakKizlar yeni degerim 437 cikti. Nasil sizce?
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına...
Teşekkür ederim canım. Az sabret günü geçince yaptır bence. Tam kesin sonuç çıkar o zaman.Ayyy tebrikler canimmm :)) cok sevindim . Benimde 4 gunum var tek belirti goguslerim sert ve sis. Test yapsam cikarmi
hadi gitte gel cnm meraklandık bizdedoğru söylüyorsun. gidiyorum valla kan testine.
AMİN AMİN AMİN İNŞALLAHÇok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına...
o iyi kuzm en sonki kaçtı?Kizlar yeni degerim 437 cikti. Nasil sizce?
Pazar gunu yaptirmistim 54,71 di canim. Bat 17 kasimdi.o iyi kuzm en sonki kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?