ayy bende izliyorum onu canım yeni bölümleri her pazar saat 8 de çok güzel bi program yaakızlar naber dün nedense gece 3e kadar uyuyamadım tvye bakarken nat geo people'da saniyede 4 bebek diye bi program varmış değişik ülkelerde 4 bebeğin doğum anını sancıları bekleyişleri gösteriyorlar biraz ürktümde hem izledim hem ağladım hemde dua ettim herkese bu mucizeyi yaşat Rabbim diye bi rahatladım ohhh
Olur canım beraber için hatta zararı olmaz, bir sen iç bir o içsin :) Vitamin bu sonuçta :)Bizim ictiklerimizden olsa olur mu peki birlikte iceriz :)
Canim testin koyulasmaya baslamis. Sen çalışmalara basla bence. Ama testi baya gec yapmissin. Oglen yapamiyosan en azindan aksam 8 den once yapmaya caliski test dogru sonuc versin canim. Testi her gun gun tekrar etmelisin en koyuyu gordukten sonra negatife dustugunde de birliktelik olmali takibi birakma tatlim, inşallah bu ay tutar
ohh bee :) canım bu akşam kesinlikte birlikte olmasın :)kızlar benim yumurta çatladı herhalde :))Eki Görüntüle 1695571
en güzeli canım. hakkınızda hayırlısı olsun. sen elinden geleni yapıcaksın gerisi Yüce Rabbimin iznine tabi.Canım ben bu ay çalışma mantığıyla değilde akışına bıraktım :) ama bir gün durup bir gün ilişki oluyor adet bitiminden beri :) bugün annem geldi sessiz sedasız çalışmalara devam :) ama takmamaya çalışıyorum her şey güzel olacak :) :) sıkışmayı bekliyorum test yapıcam :)
evet evetkızlar benim yumurta çatladı herhalde :))Eki Görüntüle 1695571
ohh bee :) canım bu akşam kesinlikte birlikte olmasın :)
o zaman bu akşam mesai var desenize canlar :))evet evethaydı ıs basına
şans senden yana olsun canımm. basarılaro zaman bu akşam mesai var desenize canlar :))
en güzeli canım. hakkınızda hayırlısı olsun. sen elinden geleni yapıcaksın gerisi Yüce Rabbimin iznine tabi.
Heh sonunda :)kızlar benim yumurta çatladı herhalde :))Eki Görüntüle 1695571
İyi kuzum sen nasilsin var mi gelen giden ?Nasilsiniz kizlar :)
Cok sukur iyiyim. olmaz mi kirmizilar hic bekletmeden geliyor valla :) bugun adetin 5. Gunu hayirlisi bakalim umutla bekliyoruzİyi kuzum sen nasilsin var mi gelen giden ?
Oyle kuzum napalim hayirlisi. Yeni tarihin neydi yazalim onu da.Cok sukur iyiyim. olmaz mi kirmizilar hic bekletmeden geliyor valla :) bugun adetin 5. Gunu hayirlisi bakalim umutla bekliyoruz
Cnmm yumurt. Gore tarihim belli oluyor yumurt. Duzensiz o yuzden tam bilmiyorum ama yinede 18 kasim yaz cnm degisiklik olursa soylerimOyle kuzum napalim hayirlisi. Yeni tarihin neydi yazalim onu da.
canım şimdi duruma göre benim bat aralık 3 oluyo dimiHeh sonunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?