Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım onu bende izliyorum arada çok güzel bir program, insanlar ne şartlarda doğum yapıyorlar hayret ettim hakikaten :)

ayy bende izliyorum onu canım yeni bölümleri her pazar saat 8 de çok güzel bi program yaa
ayy çok güzel gerçektende kızlar ilk defa denk geldim evet pazar günleriymiş bidaha izlermiyim bilemedim anam onlar doğururken ben 9doğurdum ya ya üzüldümde biraz hindistanda mesela bitanesi doğumhane gibi değilde sanki normal oda enfeksiyon riski falan ne biliim ya şükretmek lazım bizim en beter hastanelerden bile kötü

ayy evet yaa bi tanesinde afrikada kadın hiç doktora gitmmemiş doğum boyunca 2 gün önce suyu gelmiş evde beklemiş daha sonra sancıdan geliyo hastaneye doğurdu bi tane kadının karnı inmedi meğersem ikiz hamileymiş yaa

ayy bide bize bak bi olsa doktordan çıkmıycaz çok güzel ya nerede ve nasıl olursa olsun her annenin küçük mucizesi muhteşem bi duygudur kesin :)
ovinide gördüm çatlamış yumurtan canım haydi rastgele :)

ayy bide bize bak bi olsa doktordan çıkmıycaz çok güzel ya nerede ve nasıl olursa olsun her annenin küçük mucizesi muhteşem bi duygudur kesin :)
ovinide gördüm çatlamış yumurtan canım haydi rastgele :)
sağol canım çatladı sonunda yaa

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı, şükürler olsun ki her şey yolunda. Hatta doktorla görüşmem çok verimli geçti. Hepimizin aklına takılan soruları da sordum. Şimdi sırayla yazıyım, belki sizlerinde işine yarar.

Birçoğunuzun bildiği gibi daha önceki kontrolde de bir problem yoktu. Ama bu doktor Klomen başlatmıştı. Ben bunun yumyumlarımın hızlı büyümesi yüzünden sanmıştım. Öyle değilmiş. Klomen yumurtası gelişmeyenlerde gelişmeyi sağlamak için kullanılıyor ama bende birden fazla yumurta oluşumunu sağlamaya çalışmış nitekim biri 16 mm diğeri 17 mm olan iki yumurtam oluşmuş. Hatta bir tane de 11 mmlik var. Ama o diğerlerini yakalayamayabilir dedi. O yüzden bu iki yumyumlarımın umutluyuz.

Yumyumlar 20 mm de çatlarmış, bazen 24 mm lere de ulaşabilirmiş. Ve günde 2 mm büyüyorlarmış. Bu hesapla 13. Günde yani pazar günü büyük olasılıkla çatlayacak dedi. Yarın sabah itibariyle 3 gün üstüste ilişki dedi.

Bir de ovulasyon testlerini sordum, hani en kırmızıyken hepimiz acaba şimdi mi yarın mı diyoruz ya ona cevap olması için. En kırmızıyı yakaladıktan bir kaç saat sonra çatlıyormuş çoğu kadında. Dolayısıyla kırmızılaşma arttığında ilişki olmalıki içeride spermcikler hazır olda beklesin.

Preseed jel için de kullanmanın bir zararı yok, kullanabilirsiniz. Hatta spermlerin içeri de daha uzun yaşamasını sağlarsınız dedi.

Popo altına yastık koyulması hurafe mi dedim. Hayır faydası var, uygulamak şansı arttırır dedi.

Son olarak da Klomen i bu ay kullandım ya bir dahaki aya da etkisi devam ediyormuş. Yani bu ay hamiş olamazsam önümüzdeki ay içmeyeceğim. Ve yine olamazsam sonraki ay Klomen yine kullanılacak. Bu şekilde bir ay atlayarak 3 kutu içilebiliyormuş.

İşte benden haberler ve bilgiler böyle. Uzun uzun yazdım ama umarım sizin de işinize yarar (Not: diğer sayfamızda da yazdım, ortak arkadaşlara ikinci baskı oldu, kusura bakmayın lütfen.)

Hayırlı geceler kızlar ben eski bir uyeyim uzun zamandır ugramdim buralara.ben 8 yıllık evliyim 3 tüp bebek demedim 2 tanesi negatif 3. Transfer edilemedi ebriyo olusmadigindan eylül ayinda. Benim yumurta rezervim az esiminde spermleri düşük.bat dündü adet olmadim.her ay umutlanmayi bırakmıştır yalnız bu ay çok farklı duygular yaşıyorum sık idrara çıkiyorum suda icmiyorum cok içtigimde olurdu.adete 1 hafta kala ağrıların başlardi goguslerim şişer sancilarim olurdu çok ağrılı adet geciriyorum ben.şimdi belim agriyo değişik agriyo karnim böle kazı çalışması oluyo gibi sanki vurmuşlar gibi aciyo bide 2 gundur deli gibi salatalık turşusu yiyorum bide tatlıya bayılırım ben midem almiyo şimdi.bunları yaşamadigimdan yazmak istedim.8 yıldır umudum hiç bitmedi her ay bi ümit belki diyorum.ama artık çok Yoruldum hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum yoktur falan diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama adet olmayınca da yine ümitleniyorum.bu gel gitler çok yorucu gerçekten.beklicem pazartesi yı olmazsa gidip kan tahlili yaptircam inş.bu zamanida beni anlayacaklarla geçirmek istedim.Rabbimden hiç ümit kesmedim inş belkide ummadigim su günlerde nasip eder bana ve herkese....

diğer hamileliğindeki adetten önce olan belirtilerini de yazabilir seçebilirsin tatlım :) yeterki bilgi olsun ben de işaretledim

Kızlar ovulasyon testlerimi atmıştım. Bu aksam fazlaca sağ kasık ağrım vardı şimdi azaldı. Acaba çatlıyor mu yumurtam :) dun gece ilişki oldu bu iyi sanırım :)

Benimde çok ağrır o günlerde.bence bu günlerde çalışmalara devam etmelisin.bide benim fazlaca saydam akintim oluyor çatlama günlerinde.inş hamile kalırsınız.beklemeyi ve ümit etmeyi çok iyi anlayanlardanim.8 yıldır

hoşgeldin canım aramıza Rabbim inşAllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat verir canım

Canim benim zor zamanlar gecirmissin.. İnsallah artik bekleyisin son bulur ve bebegine kavusursun tatlim.

Tesekkur ederiz kuzum cok yararli bilgiler paylasmissin eminim bir cok arkadasa faydali olacaktir. Senin adina da cok sevindim hadi insallah guzel haberlerle geleceksin tatlim :)

hoşgeldin canım aramıza Rabbim inşAllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat verir canım

Canim benim zor zamanlar gecirmissin.. İnsallah artik bekleyisin son bulur ve bebegine kavusursun tatlim.
Çok tesekkur edrim hepinize Rabbim inş âratmasin bizlere de yaşatsin inş beklemek çok zor beklemiyomuş gibi yapmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…