- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Canim digerini grc yaptin ya onun etkiside olabilir. Ama dunku pozitif sayilmaz, testi yapmaya devam. Birliktelik 2 gunde bir devam.Kızlar sağdaki dün ki ovulasyon soldaki bugün ki :) sanki hafif siliklesmis
Canım onu bende izliyorum arada çok güzel bir program, insanlar ne şartlarda doğum yapıyorlar hayret ettim hakikaten :)
ayy çok güzel gerçektende kızlar ilk defa denk geldim evet pazar günleriymiş bidaha izlermiyim bilemedim anam onlar doğururken ben 9doğurdum yaayy bende izliyorum onu canım yeni bölümleri her pazar saat 8 de çok güzel bi program yaa
ayy evet yaa bi tanesinde afrikada kadın hiç doktora gitmmemiş doğum boyunca 2 gün önce suyu gelmiş evde beklemiş daha sonra sancıdan geliyo hastaneye doğurdu bi tane kadının karnı inmedi meğersem ikiz hamileymiş yaaayy çok güzel gerçektende kızlar ilk defa denk geldim evet pazar günleriymiş bidaha izlermiyim bilemedim anam onlar doğururken ben 9doğurdum yaya üzüldümde biraz hindistanda mesela bitanesi doğumhane gibi değilde sanki normal oda enfeksiyon riski falan ne biliim ya şükretmek lazım bizim en beter hastanelerden bile kötü
ayy bide bize bak bi olsa doktordan çıkmıycazayy evet yaa bi tanesinde afrikada kadın hiç doktora gitmmemiş doğum boyunca 2 gün önce suyu gelmiş evde beklemiş daha sonra sancıdan geliyo hastaneye doğurdu bi tane kadının karnı inmedi meğersem ikiz hamileymiş yaa
sağol canım çatladı sonunda yaaayy bide bize bak bi olsa doktordan çıkmıycazçok güzel ya nerede ve nasıl olursa olsun her annenin küçük mucizesi muhteşem bi duygudur kesin :)
ovinide gördüm çatlamış yumurtan canım haydi rastgele :)
Hahayyy cok super olur vallahierteledin ya şmdi kafana takmadığın için bi bakmışşın bebiş gelmiş :)
Aynen ole yapiyoruz biraktim herseyi . Calişiyorum zaten :)Tatlım daha gençsin hakkında hayırlısı olsun, yaşamın tadına bakın eşinle gezin tozun çocukta olur elbet
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@melita09 Hamile
@lalsu01 Hamile
@[B]yeld23[/B] Hamile
@zeppp16 Hamile
@meraklitursucu Hamile
Eylemeylemce Hamile
@kelebek922 Hamile
@Sirinemm_lina Hamile
@Sezen91 Hamile
@_Turk-loqumu_ Hamile
@lucida93 Hamile
@asena38 Hamile
@mavimli Hamile
@Veson
@meltemfatooo Bat Bilinmiyor
@bambay ara verdi
@melev adet olamadi beklemede 16.11
@Tuanam21 bekliyoruz
Skry10
@yagmur559
@Heyecanli89
@tontikto
@-TubiSh- Bat 22 Kasim
Themodernmumma Bat 26 Kasim
@starhak Bat 27 Kasim
@nisamelek Bat 29 Kasim
@ada_aras Bat 1 Aralik
@Pokahontass Bat 1 Aralik
[USER=649775]@gbbc Bat 4 Aralik
@dryozn29 Bat 4 Aralik
@bsbirkin Bat 5 Aralik
Y yapayalniz1 Bat 5 Aralik
@Gezginanneadayi89 Bat 5 Aralik
@gulit_me Bat 6 Aralik
@pass Bat 6 Aralik
Homely_angel Bat 9 Aralik
@ruziyye Bat 15 Aralik
@triton-x Bat 15 Aralik
casun Bat 16 Aralik
@prensinin_prensesi Bat 17 Aralik
@Semackgz Bat 18 Aralik
@ROSE ROSE Bat 20 Aralik
Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz [/USER]
diğer hamileliğindeki adetten önce olan belirtilerini de yazabilir seçebilirsin tatlım :) yeterki bilgi olsun ben de işaretledim
hoşgeldin canım aramıza Rabbim inşAllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat verir canımHayırlı geceler kızlar ben eski bir uyeyim uzun zamandır ugramdim buralara.ben 8 yıllık evliyim 3 tüp bebek demedim 2 tanesi negatif 3. Transfer edilemedi ebriyo olusmadigindan eylül ayinda. Benim yumurta rezervim az esiminde spermleri düşük.bat dündü adet olmadim.her ay umutlanmayi bırakmıştır yalnız bu ay çok farklı duygular yaşıyorum sık idrara çıkiyorum suda icmiyorum cok içtigimde olurdu.adete 1 hafta kala ağrıların başlardi goguslerim şişer sancilarim olurdu çok ağrılı adet geciriyorum ben.şimdi belim agriyo değişik agriyo karnim böle kazı çalışması oluyo gibi sanki vurmuşlar gibi aciyo bide 2 gundur deli gibi salatalık turşusu yiyorum bide tatlıya bayılırım ben midem almiyo şimdi.bunları yaşamadigimdan yazmak istedim.8 yıldır umudum hiç bitmedi her ay bi ümit belki diyorum.ama artık çok Yoruldum hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum yoktur falan diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama adet olmayınca da yine ümitleniyorum.bu gel gitler çok yorucu gerçekten.beklicem pazartesi yı olmazsa gidip kan tahlili yaptircam inş.bu zamanida beni anlayacaklarla geçirmek istedim.Rabbimden hiç ümit kesmedim inş belkide ummadigim su günlerde nasip eder bana ve herkese....
Canim benim zor zamanlar gecirmissin.. İnsallah artik bekleyisin son bulur ve bebegine kavusursun tatlim.Hayırlı geceler kızlar ben eski bir uyeyim uzun zamandır ugramdim buralara.ben 8 yıllık evliyim 3 tüp bebek demedim 2 tanesi negatif 3. Transfer edilemedi ebriyo olusmadigindan eylül ayinda. Benim yumurta rezervim az esiminde spermleri düşük.bat dündü adet olmadim.her ay umutlanmayi bırakmıştır yalnız bu ay çok farklı duygular yaşıyorum sık idrara çıkiyorum suda icmiyorum cok içtigimde olurdu.adete 1 hafta kala ağrıların başlardi goguslerim şişer sancilarim olurdu çok ağrılı adet geciriyorum ben.şimdi belim agriyo değişik agriyo karnim böle kazı çalışması oluyo gibi sanki vurmuşlar gibi aciyo bide 2 gundur deli gibi salatalık turşusu yiyorum bide tatlıya bayılırım ben midem almiyo şimdi.bunları yaşamadigimdan yazmak istedim.8 yıldır umudum hiç bitmedi her ay bi ümit belki diyorum.ama artık çok Yoruldum hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum yoktur falan diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama adet olmayınca da yine ümitleniyorum.bu gel gitler çok yorucu gerçekten.beklicem pazartesi yı olmazsa gidip kan tahlili yaptircam inş.bu zamanida beni anlayacaklarla geçirmek istedim.Rabbimden hiç ümit kesmedim inş belkide ummadigim su günlerde nasip eder bana ve herkese....
Tesekkur ederiz kuzum cok yararli bilgiler paylasmissinKızlar bugün doktor kontrolüm vardı, şükürler olsun ki her şey yolunda. Hatta doktorla görüşmem çok verimli geçti. Hepimizin aklına takılan soruları da sordum. Şimdi sırayla yazıyım, belki sizlerinde işine yarar.
Birçoğunuzun bildiği gibi daha önceki kontrolde de bir problem yoktu. Ama bu doktor Klomen başlatmıştı. Ben bunun yumyumlarımın hızlı büyümesi yüzünden sanmıştım. Öyle değilmiş. Klomen yumurtası gelişmeyenlerde gelişmeyi sağlamak için kullanılıyor ama bende birden fazla yumurta oluşumunu sağlamaya çalışmış nitekim biri 16 mm diğeri 17 mm olan iki yumurtam oluşmuş. Hatta bir tane de 11 mmlik var. Ama o diğerlerini yakalayamayabilir dedi. O yüzden bu iki yumyumlarımın umutluyuz.
Yumyumlar 20 mm de çatlarmış, bazen 24 mm lere de ulaşabilirmiş. Ve günde 2 mm büyüyorlarmış. Bu hesapla 13. Günde yani pazar günü büyük olasılıkla çatlayacak dedi. Yarın sabah itibariyle 3 gün üstüste ilişki dedi.
Bir de ovulasyon testlerini sordum, hani en kırmızıyken hepimiz acaba şimdi mi yarın mı diyoruz ya ona cevap olması için. En kırmızıyı yakaladıktan bir kaç saat sonra çatlıyormuş çoğu kadında. Dolayısıyla kırmızılaşma arttığında ilişki olmalıki içeride spermcikler hazır olda beklesin.
Preseed jel için de kullanmanın bir zararı yok, kullanabilirsiniz. Hatta spermlerin içeri de daha uzun yaşamasını sağlarsınız dedi.
Popo altına yastık koyulması hurafe mi dedim. Hayır faydası var, uygulamak şansı arttırır dedi.
Son olarak da Klomen i bu ay kullandım ya bir dahaki aya da etkisi devam ediyormuş. Yani bu ay hamiş olamazsam önümüzdeki ay içmeyeceğim. Ve yine olamazsam sonraki ay Klomen yine kullanılacak. Bu şekilde bir ay atlayarak 3 kutu içilebiliyormuş.
İşte benden haberler ve bilgiler böyle. Uzun uzun yazdım ama umarım sizin de işinize yarar(Not: diğer sayfamızda da yazdım, ortak arkadaşlara ikinci baskı oldu, kusura bakmayın lütfen.)
hoşgeldin canım aramıza Rabbim inşAllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat verir canım
Çok tesekkur edrim hepinize Rabbim inş âratmasin bizlere de yaşatsin inş beklemek çok zor beklemiyomuş gibi yapmaktaCanim benim zor zamanlar gecirmissin.. İnsallah artik bekleyisin son bulur ve bebegine kavusursun tatlim.
Hosgeldin caniiimm nerelerdesiin ?Merhaba kizlar nasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?