- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
gittim canım bugün kese göründü çok şükür. değerimde yükselmiş. darısı isteyen herkesin başına
İyi canım çok şükür darısı kalp atışına olsun inş :)gittim canım bugün kese göründü çok şükür. değerimde yükselmiş. darısı isteyen herkesin başına
Gittim canım. Karından baktı doktor kese yeri belli karartı var ama dahs çok küçük dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem.
gittim canım bugün kese göründü çok şükür. değerimde yükselmiş. darısı isteyen herkesin başına
Kızlar çok güzel haberler bunlar...Gittim canım. Karından baktı doktor kese yeri belli karartı var ama dahs çok küçük dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem.
Amin canım. Allah razı olsun. Darısı senin başına inşallah.Kızlar çok güzel haberler bunlar...
Rabbim inş kucağınıza alıp sevinç gözyaşları döküp şükretmeyide nasip etsin inş...darısı da biz kalanların başına inş...
Canım çok sevindim. Hadi inş darısı kalp atışınaGittim canım. Karından baktı doktor kese yeri belli karartı var ama dahs çok küçük dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem.
Amin canım. senin güzel haberlerini bekliyoruzzzzİyi canım çok şükür darısı kalp atışına olsun inş :)
Amin. darısı isteyen herkesin başına canım.Kızlar çok güzel haberler bunlar...
Rabbim inş kucağınıza alıp sevinç gözyaşları döküp şükretmeyide nasip etsin inş...darısı da biz kalanların başına inş...
Gittim canım. Karından baktı doktor kese yeri belli karartı var ama dahs çok küçük dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem.
kızlar maşAllah nazar değmesin bebişlerinize inşAllahgittim canım bugün kese göründü çok şükür. değerimde yükselmiş. darısı isteyen herkesin başına
Caniimmm gozunaydiiinnn :)))Kizlar :) MUJDE HAMILEYIMMMMMMM
Oh ohh cok sukurgittim canım bugün kese göründü çok şükür. değerimde yükselmiş. darısı isteyen herkesin başına
Hayirlisiyla bebisi de gorucen on guneGittim canım. Karından baktı doktor kese yeri belli karartı var ama dahs çok küçük dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem.
Ben hala adet olmadim dr. İki adet gecsin sonra deneyin dedi bekliyorum :)Ne durumdasin sen cnm ?
Hala adet olmadim derken bu ay denediniz mi yoksa hala atlatamadin mi dureci ?Ben hala adet olmadim dr. İki adet gecsin sonra deneyin dedi bekliyorum :)
Guzel bakan gozlerden gelen guzel bakislar icin tesekkurlerBu topikte uğur mu var??
Herkes hamile kalmış
Dis gebelikten sonraki ilk adetim olmadi daha deneme yapmiyoruz korunuyoruz. İlacin vucuttan atilmasi gerekiyormus. Doktorda 2 adet gecsin dedi onu bekliyorum canim. Bir ayda biz bekleyelim garanti olsun dedik.Hala adet olmadim derken bu ay denediniz mi yoksa hala atlatamadin mi dureci ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?