Kuzum test mi yaptin hastaneye mi gittin hayirlisi olsunKizlar HAMILEYIMMMM
Hep vardir bu garanti mantigi :) insallah hayirlica gelsin adetin canim.Dis gebelikten sonraki ilk adetim olmadi daha deneme yapmiyoruz korunuyoruz. İlacin vucuttan atilmasi gerekiyormus. Doktorda 2 adet gecsin dedi onu bekliyorum canim. Bir ayda biz bekleyelim garanti olsun dedik.
İnsallah senin de hayirlisiyla 9 ayHep vardir bu garanti mantigi :) insallah hayirlica gelsin adetin canim.
Rabbim kucağına Sağlıcakla almayı nasip Ersin C'nmgittim canım bugün kese göründü çok şükür. değerimde yükselmiş. darısı isteyen herkesin başına
oyy bitanemmm normal deil bence kimyasal olsa anlıcam da düşük kanaması bayaa uzun sürüoo diyolarrKızlar ben dün düşük Yaptım ve kanamam birden kesildi bu normal mi acaba? Ilk fırsatta Dr a görünsem iyi olacak
ooo hayırlı olsun allah sağlıkla kucağuna almayı nasip etsinKizlar HAMILEYIMMMM
İnş canın vardır bizim için de hayırlı bir zaman inş kısmet...Amin canım. senin güzel haberlerini bekliyoruzzzz
Canım çok geçmiş olsun yaKızlar ben dün düşük Yaptım ve kanamam birden kesildi bu normal mi acaba? Ilk fırsatta Dr a görünsem iyi olacak
oyy bitanemmm normal deil bence kimyasal olsa anlıcam da düşük kanaması bayaa uzun sürüoo diyolarr
Kanama hiç yok denecek kadar az ve wc ye gittikçe nedir bu kadınların çektiği Rabbim stres stres bir an önce içim temizlensin ve Beta sıfırlansın inşallah.pazartesi en geç Salı Dr a gideceğim bakalım be diyecek haberdar ederim sizleriCanım çok geçmiş olsun yaben birde kürtaj olmuştum, ondan sonra 5gün yoğun 5gün de az kanamam olmuştu...tatlım bi göster dr a kontrol etsin, allah korusun içeride parça kalmaması geekiyor...
tamam bitenem inş..Kanama hiç yok denecek kadar az ve wc ye gittikçe nedir bu kadınların çektiği Rabbim stres stres bir an önce içim temizlensin ve Beta sıfırlansın inşallah.pazartesi en geç Salı Dr a gideceğim bakalım be diyecek haberdar ederim sizleri
Gecmis olsun canim. İnsallah tez zamanda toparlarsin. Kurtajdan sonra kanama olur fakat hemen sakir sakir olmayabilir yarina da bir bak ve doktoruna danis kuzum.Kızlar ben dün düşük Yaptım ve kanamam birden kesildi bu normal mi acaba? Ilk fırsatta Dr a görünsem iyi olacak
Amin canım. sana da çok geçmiş olsun, isteyen herkesin kucağı bebişle dolsun.Rabbim kucağına Sağlıcakla almayı nasip Ersin C'nm
Dusuk yaptigini anladin mi ? Tamamen temizlendi mi acaba ? Bi doktora git bence mutlaka.Kızlar ben dün düşük Yaptım ve kanamam birden kesildi bu normal mi acaba? Ilk fırsatta Dr a görünsem iyi olacak
Degerlerin nasil canim, istediginiz gibi yukseliyor mu ?Kizlar cok tesekkur ederim. Allah razi olsun hepinizden. Darisi sizlerin basina,
Canim en son 19 kasimda yaptirdim 437 ydi. Dun doktora gittim ilk defa tekrar istemedi hcg. Karindan ultrasonla bskti kese yeri belli kararti var ama cok kucuk dedi. 10 gun sonraya randevu verdi tekrar. Bide aclik sekeri, hemogram, tsh vs istedi.Degerlerin nasil canim, istediginiz gibi yukseliyor mu ?
Canim cok gecmis olsun. Kisa zamanda gecer inşallah sıkıntıların.Kızlar ben dün düşük Yaptım ve kanamam birden kesildi bu normal mi acaba? Ilk fırsatta Dr a görünsem iyi olacak
Hadi bakalim umut ber bize her sey guzel olsun insallah.Canim en son 19 kasimda yaptirdim 437 ydi. Dun doktora gittim ilk defa tekrar istemedi hcg. Karindan ultrasonla bskti kese yeri belli kararti var ama cok kucuk dedi. 10 gun sonraya randevu verdi tekrar. Bide aclik sekeri, hemogram, tsh vs istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?