Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar ben dün düşük Yaptım ve kanamam birden kesildi bu normal mi acaba? Ilk fırsatta Dr a görünsem iyi olacak

Kızlar ben dün düşük Yaptım ve kanamam birden kesildi bu normal mi acaba? Ilk fırsatta Dr a görünsem iyi olacak
oyy bitanemmm normal deil bence kimyasal olsa anlıcam da düşük kanaması bayaa uzun sürüoo diyolarr

Canım çok geçmiş olsun ya ben birde kürtaj olmuştum, ondan sonra 5gün yoğun 5gün de az kanamam olmuştu...tatlım bi göster dr a kontrol etsin, allah korusun içeride parça kalmaması geekiyor...

oyy bitanemmm normal deil bence kimyasal olsa anlıcam da düşük kanaması bayaa uzun sürüoo diyolarr
Canım çok geçmiş olsun ya ben birde kürtaj olmuştum, ondan sonra 5gün yoğun 5gün de az kanamam olmuştu...tatlım bi göster dr a kontrol etsin, allah korusun içeride parça kalmaması geekiyor...
Kanama hiç yok denecek kadar az ve wc ye gittikçe nedir bu kadınların çektiği Rabbim stres stres bir an önce içim temizlensin ve Beta sıfırlansın inşallah.pazartesi en geç Salı Dr a gideceğim bakalım be diyecek haberdar ederim sizleri

tamam bitenem inş..

Gecmis olsun canim. İnsallah tez zamanda toparlarsin. Kurtajdan sonra kanama olur fakat hemen sakir sakir olmayabilir yarina da bir bak ve doktoruna danis kuzum.

Degerlerin nasil canim, istediginiz gibi yukseliyor mu ?
Canim en son 19 kasimda yaptirdim 437 ydi. Dun doktora gittim ilk defa tekrar istemedi hcg. Karindan ultrasonla bskti kese yeri belli kararti var ama cok kucuk dedi. 10 gun sonraya randevu verdi tekrar. Bide aclik sekeri, hemogram, tsh vs istedi.

Canim en son 19 kasimda yaptirdim 437 ydi. Dun doktora gittim ilk defa tekrar istemedi hcg. Karindan ultrasonla bskti kese yeri belli kararti var ama cok kucuk dedi. 10 gun sonraya randevu verdi tekrar. Bide aclik sekeri, hemogram, tsh vs istedi.
Hadi bakalim umut ber bize her sey guzel olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…