- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
İnşallah canim. Darisi senin başına olsun. Saglikla sihhatle hamilelik haberi alirsin kisa surede inşallah.Hadi bakalim umut ber bize her sey guzel olsun insallah.
Canim cok tatli anlatmissin her seyi :) ancak hamilelik belirtiyr bakmiyo sanirim. Kendimizi cok dinliyoruZ. Senin adet gunun galiba bi test yapsaydin keske?kızlarr yumurtlamanın 7.günde rahimde bi kasılma vardı ertesi günde totom acıodu baktım rahim genişlemesi yada magnezyum eksikliği yazıodu ... bende magnezyum eksikliğidir dedim sade soda içtim ertesi gece yumurtlamamın 9.cu günüydü o gece kasık ağrısıyla uyandım baya sancılı bi ağrı karın içine yayılan anlık bişidi en fazla 5-6dakika sürmüştüe ama feciydi sol dan daha çok geliodu ağrı... ertesi gün sol kasığıma sancıgiriodu(perşembe günü). bende buyüzdrn cuma test yaptım negatif.. dünde aynı sacı sağ göğsüme giriodu.zaten göğüs ağrım adet olduğumdan beri var ve adet olduğum gün adetim peltelipelteli ve koyu kıvamlı kokuluydu.... bide küçük tuvaletim köpüklü köpüklü bayağıdır ...dünden beride göğüs uçlarım acıo adet olmadan 5-10 gün önce acımya başlardı.. şimdi dün acımaya başladı.. öle işte hapşurduğumda bi titremede var sol kasığımda
Kürtaj olmadım cnm ufak bir et parçası düştü sadece Dr içeride kanama alanı çok şiddetli kanaman olabilir Demişti o Yüzden kafam karıştı daha önce de düşük Yaptım bu sefer kanama az oldu gibi umarım içerde Parça falan kalmamıştır.yarın gitmeye çalışırım haftanın ilk günü biraz yoğun olabilir o Yüzden en geç salıya hayırlıdıGecmis olsun canim. İnsallah tez zamanda toparlarsin. Kurtajdan sonra kanama olur fakat hemen sakir sakir olmayabilir yarina da bir bak ve doktoruna danis kuzum.
hiç hamilelik olup olbailceğine bu güne kadr bakmadım sadece sancı girio die test yapmıştım okdr bugün bi arkadaşla konuşurken fark ettim hepsini hiç hamileliğe yormamştım o testide arkadaşalarım yap dediği için yapmıştım ben erken yuöurtladığımı yumurtlama günü mü kaçırdığımı düşünüodum ki sonrada fark ettm yumuetlama günümde öylesine eşimle birlikte olmuştuk.. oyüzdenCanim cok tatli anlatmissin her seyi :) ancak hamilelik belirtiyr bakmiyo sanirim. Kendimizi cok dinliyoruZ. Senin adet gunun galiba bi test yapsaydin keske?
Bende Parça kalmasından korkuyorum zaten şuan enfeksiyona karşı antibiyotik kullanıyorum pazartesi ilaç bitiyor salıya da kontrolüm var umarım temizdirDusuk yaptigini anladin mi ? Tamamen temizlendi mi acaba ? Bi doktora git bence mutlaka.
Hadi tubiş inşallah kırmızılar gelmezbat tarihim bugun ama henüz bişi diemiorumcharmant cnm bnm
inşallah bitanemm ama gelicek gibide durmuo :)Hadi tubiş inşallah kırmızılar gelmez
Insallah bilinclisin sen bi sey olmadan tertemiz olur icerisi.. Yine de geciktirme mutlaka git hemencecik,Kürtaj olmadım cnm ufak bir et parçası düştü sadece Dr içeride kanama alanı çok şiddetli kanaman olabilir Demişti o Yüzden kafam karıştı daha önce de düşük Yaptım bu sefer kanama az oldu gibi umarım içerde Parça falan kalmamıştır.yarın gitmeye çalışırım haftanın ilk günü biraz yoğun olabilir o Yüzden en geç salıya hayırlıdı
Parca kaldiginda siddetli kanama olur kuzum. Allah korusun. İnsallah hemen atlatacaksin canim. Muhtemelen tam dusuk olmama ihtimali var gibi.Kürtaj olmadım cnm ufak bir et parçası düştü sadece Dr içeride kanama alanı çok şiddetli kanaman olabilir Demişti o Yüzden kafam karıştı daha önce de düşük Yaptım bu sefer kanama az oldu gibi umarım içerde Parça falan kalmamıştır.yarın gitmeye çalışırım haftanın ilk günü biraz yoğun olabilir o Yüzden en geç salıya hayırlıdı
Hayirlisi insallah canimbat tarihim bugun ama henüz bişi diemiorumcharmant cnm bnm
inş btnmHayirlisi insallah canim
O yumurta gibi düşük bende de olmuştu bir seferinde kese parçalanmadan Düşüyor o zaman Parça falan kalmıyor.bu sefer öyle olmadı ufak bir et parçası düştü kese parçalanmış ANLAŞILAN inşallah Parça kalmamıştır Dr a gidince anlaşılır artıkVeson canım çok geçmiş olsun inşAllah içinde parça falan kalmamıştır geçen ay benim kuzenimde düşük yaptı yumurta kadar bişi gelmiş kanaması falanda olmamış daha sonra doktora gitti ve doktorda içinde parça yok temiz demişti inşAlla seninde öyledir canım
Canım çok geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlarsın umarımO yumurta gibi düşük bende de olmuştu bir seferinde kese parçalanmadan Düşüyor o zaman Parça falan kalmıyor.bu sefer öyle olmadı ufak bir et parçası düştü kese parçalanmış ANLAŞILAN inşallah Parça kalmamıştır Dr a gidince anlaşılır artık
Benim sana yaptigim hesaplamaya gore yumurtlaman gecmis olmasi gerekiyor diye dusunuyorum.Kızlar bir soru.. Benim bugün 14. Günüm.. 3 gündür eşimi görmüyorum.. Dedim bir ovülasyon yapayım, rwsmi aşağıda.. Sizce geç mi kaldık artık silikleşiyor mudur? Ya tüm geçmiş testleri atmışım silikleşme nasıl oluyordu? Tak diye tek çizgi mi çıkıyorsu? Yoksa ben yumurtlamadım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?