- 30 Temmuz 2014
- 248
- 72
- 98
Benim sana yaptigim hesaplamaya gore yumurtlaman gecmis olmasi gerekiyor diye dusunuyorum.
canım benim kanamamda 7gün falan sürmüştü mutlaka dr a git inşallah en kısa zamanda atlatırsın kuzumBende Parça kalmasından korkuyorum zaten şuan enfeksiyona karşı antibiyotik kullanıyorum pazartesi ilaç bitiyor salıya da kontrolüm var umarım temizdir
hadi inşallah :)Hahayyy cok super olur vallahi
Kanama varana leke şeklinde Dr çok kanaman olacak içerde hematom alanı çok büyük Demişti kanama az olunca biraz şaşırdım.bakalım Dr ne diyecekcanım benim kanamamda 7gün falan sürmüştü mutlaka dr a git inşallah en kısa zamanda atlatırsın kuzum
canım pembe ve kahve lekelenme yerleşme olabilir kaç günde bir regl oluyosun 30u geçiyor sanırımHanımlar merhaba. Ben en son 27 ekimde adet oldum. Bebek düşünmeye başladığımızdan beri de özellikle son aylarda 3-9 gün gecikme ile geliyor adetim. Benim yumurtlamam da geç oluyor. Tahmini bi 5-6 gün önce falan yumurtladım. Eşimle o günleri iyi değerlendirdik ve o ara da hep kasık ağrım oldu. Dün ayın 21 inde sabah ve akşam iki kere lekelenmem oldu wc de. Peçeteye silince gördüm. Bugün de sabah ve az önce wc de yine gördüm akıntı ile Karışık gibi ve böyle değişik yani anlatılmıyor da damarlı gibiydi gelen. Bazen pembemsi bazen açık kahve ve en son da az önce dediğim gibi damarlı gibi kırmızı siyaha yakın bi şey geldi. Sol kasığımda değişik bi Ağrı ve belimde ağrı var. Göğüslerim de hafif hassas. Bakalım daha hiç yokken nerdeyse 7- 10 güne yakın var adet olmama. Erken mi oluyorum acaba dedim ama. Bilemiyorum. Hayırlısı bakalım yine de inş
leke şeklinde olması şüphelendirici dediğin gibi canım zaten hertürlü kendi kendine düşük yapsanda gidecektin parça kalmışmı diye iyi haberlerini bekliyorumKanama varana leke şeklinde Dr çok kanaman olacak içerde hematom alanı çok büyük Demişti kanama az olunca biraz şaşırdım.bakalım Dr ne diyecek
canım o gecikmeleri ben olumlu düşünüyorum bende de gebe kalmadan önce 3-4ay değişkenlik gösterdi öyle bi inanışta var vücut kendini gebeliğe hazırlıyor diye 27 ekime göre 5gün kalmış gecikirse 10gün oyüzden bu dönemde lekelenme yerleşme belirtisiEvet 30 U geçiyor 40 güne yakın oluyorum.normalde 30 günde bi olurdum. Bebek düşünmeye başladığımızdan beri hep gecikmeli oluyorum. En son 27 ekimde adet oldum. Normalde 27 Kasım falan adet olmam Lazım. Dediğim gecikme ile Aralık 2-3 falan olma Lazım. 27 Kasım gibi düşünsek bi hafta kala başladınız Bendeki lekelenme kanama vs olanlar. Çok şaşkınım. Adet mi oluyorum acaba dedim ama Adetim hiç böyle erken gelmez. Iki gün önce vs gelse normal de bu kadarı değişik geldi. Şüphe duydum ben de haliyle.
dediklerin belirti canım inşallah hamilesindirSelam arkadaşlar, en geç 27 kasımda regl olmam gerekiyor. 3 - 4 günden beri kasıklarımda bi dolgunluk hissi var pantalonlarım dar geliyor sanki ağrı hissediyorum düğmem açık geziyorm adeta ve iştahım acayip açıldı acaba hamilemiyimdir merak içerisindeyim idrar testi yapsam çıkmazda henüz benim gibi belirtisi olan var mı aydınlatırsanız sevinirim
İnşallah cnm yaa bende kendimi hamile gibi hissediyorum hatta hamileymişim gibi geziyorumdediklerin belirti canım inşallah hamilesindir
canım pembe ve kahve lekelenme yerleşme olabilir kaç günde bir regl oluyosun 30u geçiyor sanırım
ay Cnm Hayırlısı ya Rabbimdencanım o gecikmeleri ben olumlu düşünüyorum bende de gebe kalmadan önce 3-4ay değişkenlik gösterdi öyle bi inanışta var vücut kendini gebeliğe hazırlıyor diye 27 ekime göre 5gün kalmış gecikirse 10gün oyüzden bu dönemde lekelenme yerleşme belirtisi
teşekkür ederim canım, inşallah kalp atışını da duyarız yakın zamanda. darısı sizlerin başına
Haberdar ederim sizleri yarın gidemezsem salıya kesin giderim inşallahleke şeklinde olması şüphelendirici dediğin gibi canım zaten hertürlü kendi kendine düşük yapsanda gidecektin parça kalmışmı diye iyi haberlerini bekliyorum
sende yaşamaışsın canım insan hissediyo gerçekten umarım hislerinde haklı çıkarsın ve bbu sefer sağlıklı gebişlik ve ağlıklı bebiş nasip olur :)İnşallah cnm yaa bende kendimi hamile gibi hissediyorum hatta hamileymişim gibi geziyorumbenim 2 kimyasal gebeliğim oldu o zamanda kasık ağrım oldu ama böyle bi şşkinlik filan hiç olmamıştı inşllah bu sefer olur ve sağlıkla kucağıma alırım nasıl dayanıcam bilmiyorum tabi en erken 26 sında tahlil yapıcam
inşallah canım hayırlısıyla pozitifi görürsünay Cnm Hayırlısı ya Rabbimden
Cnm benim de ilk defa Başıma böyle bi şey geldi ondan Şüphe duydum ben de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?