amin canım 1hafta 10güne onuda duyarsın :) sağol canım inşallah hepimize sağlıklı gebişlik nasip etsinteşekkür ederim canım, inşallah kalp atışını da duyarız yakın zamanda. darısı sizlerin başına
tamam canımHaberdar ederim sizleri yarın gidemezsem salıya kesin giderim inşallah
Amin.amin canım 1hafta 10güne onuda duyarsın :) sağol canım inşallah hepimize sağlıklı gebişlik nasip etsin
Aminnnn cnm iyi dileklerin için çok sağol Allah seninde gönlüne göre versin herşeyi inşallahhsende yaşamaışsın canım insan hissediyo gerçekten umarım hislerinde haklı çıkarsın ve bbu sefer sağlıklı gebişlik ve ağlıklı bebiş nasip olur :)
aminnnnGünaydın kızlar, bol bebişli ve hep mutlu haberlerin geldiği bir hafta olsun
Herkes durgun :) sen nasilsin cnm yumrt. Gunun gecti insallah tutmusturKızlar hic konusmamissiniz bugun ne var ne yok nasilsiniz :)
Herkes durgun :) sen nasilsin cnm yumrt. Gunun gecti insallah tutmustur
Insallah cnm. Benim daha var bugun adetin 8. Gunu felan herhalde takip etmiyorum cnm nasipten otesi yok gercekten ilk gebeligimde bir korumasiz iliskide olmustu ve hemen kalkip banyo yaptigim halde o yuzden kafamdan atmaya calisiyorum cnmIyiyik kuzum okul kurs ev arasi takiliyorum :) annem gekdi geziyoruz onunla :) evet kuzum geçti sanirim hala az az sağ kasigim ağrıyor ama gecti yumurtlamam sanirim :) insallah tutmustur bebegm ya dua ediyorum bol bol nasip kismet bakalim :) sen nasilsin kuzum senin yumurtlaman ne zaman
Insallah cnm. Benim daha var bugun adetin 8. Gunu felan herhalde takip etmiyorum cnm nasipten otesi yok gercekten ilk gebeligimde bir korumasiz iliskide olmustu ve hemen kalkip banyo yaptigim halde o yuzden kafamdan atmaya calisiyorum cnm
Aminn canimBende düşünmemeye çalışıyom kuzum ya çok pozitifim olumsuz bişey düşünmüyorum :) hayırlısı olsun insallah hakkımızda :) :)
kızlar benimde 1 saat önce sol göğsüme bi ağrı girdi gitmedi bi türlü çok ağrıyo
Aa bugün öğretmenler günü değilmi:) bende tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım, ben sayılırmıyım ünîv hocasıyım :)Günaydın kızlar :) öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun :)
charmant kuzum senin dediğin gunleri degerlendirdik bakalim insallah bebegim benimledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?