Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
sende yaşamaışsın canım insan hissediyo gerçekten umarım hislerinde haklı çıkarsın ve bbu sefer sağlıklı gebişlik ve ağlıklı bebiş nasip olur :)
Aminnnn cnm iyi dileklerin için çok sağol Allah seninde gönlüne göre versin herşeyi inşallahh

Herkes durgun :) sen nasilsin cnm yumrt. Gunun gecti insallah tutmustur

Iyiyik kuzum okul kurs ev arasi takiliyorum :) annem gekdi geziyoruz onunla :) evet kuzum geçti sanirim hala az az sağ kasigim ağrıyor ama gecti yumurtlamam sanirim :) insallah tutmustur bebegm ya dua ediyorum bol bol nasip kismet bakalim :) sen nasilsin kuzum senin yumurtlaman ne zaman

Insallah cnm. Benim daha var bugun adetin 8. Gunu felan herhalde takip etmiyorum cnm nasipten otesi yok gercekten ilk gebeligimde bir korumasiz iliskide olmustu ve hemen kalkip banyo yaptigim halde o yuzden kafamdan atmaya calisiyorum cnm

Insallah cnm. Benim daha var bugun adetin 8. Gunu felan herhalde takip etmiyorum cnm nasipten otesi yok gercekten ilk gebeligimde bir korumasiz iliskide olmustu ve hemen kalkip banyo yaptigim halde o yuzden kafamdan atmaya calisiyorum cnm

Bende düşünmemeye çalışıyom kuzum ya çok pozitifim olumsuz bişey düşünmüyorum :) hayırlısı olsun insallah hakkımızda :) :)

kızlar benimde 1 saat önce sol göğsüme bi ağrı girdi gitmedi bi türlü çok ağrıyo

Günaydın kızlar 2 gündür eşim yanımdaydı. Hiç giremedim foruma, yine gittî haftaya görüşeceğiz inş. Ama herkes kaybolmuş forumda yazışalım yine benim bugün adetin 7. Günü daha, 3hün sonra ovu testine tekrar başlıcam bakalım...inş koyulaştığında eşim yanımda olabilir bakalım...

Günaydın kızlar :) öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun :)
charmant kuzum senin dediğin gunleri degerlendirdik bakalim insallah bebegim benimledir :)
Aa bugün öğretmenler günü değilmi:) bende tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım, ben sayılırmıyım ünîv hocasıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…