Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar o kadar çok hastayım ki boğazım şişmiş dişim ağrıyor halsizlik yaptı çok fazla. Konusamiyorun da nasıl ders anlatcam bilmiyorum bugun de şansıma 4 e kadar dersim var off geçsin bu gün artik... ilaçta icemiyorum

geçmiş olsun canım istersen bi doktora git ben aşılama yaptırdığım ay çok hastalanmıştım dayanamayıp gittim doktora söyledim aşılama yaptırdığımı hamile olabilirim dedim bana o zaman gebeler içinde kullanılan ilaçlardan varmişti canım

Geçmiş olsun canım bol ıhlamur ve c vitamini tavsiye ederim ya tühh

Oglen çorba içiçem okula gelincede ıhlamur yaptirayim en iyisi ıhlamurun sakincasi olmaz dimi kuzum ya korkuyorum yeni bitti ovulasyonum bebek varsa tutunmaya calisiyordur ondan korkuyorum bitki cayindan

tatlım sağol nasılsın? uğramaz olmuşsun topiğe
Cok şükür iyiyim canım. Geçen gün hoş olmayan bir durum oldu. Benim mutluluğum bir arkadaşı incitti. O yüzden çok fazla yazmamaya karar verdim. Sevincimle kimseyi uzmek istemiyorum.
Ama sizleri çok seviyorum. Takip ediyorum zaten, her zamanda edicem. Arada durumum hakkinda da yazarim size.

Oglen çorba içiçem okula gelincede ıhlamur yaptirayim en iyisi ıhlamurun sakincasi olmaz dimi kuzum ya korkuyorum yeni bitti ovulasyonum bebek varsa tutunmaya calisiyordur ondan korkuyorum bitki cayindan
Canim bol bol su iç. Tavuk suyuna corba acayip iyi geliyor gribe. Ayrica c vitaminli meyveler disinda muzda grip icin birebir. Ihlamuru abartmadigin surece biseycik olmaz canim. Yesil elmalari 4 e bol suda kaynat icine biraz karabiber, biraz tarçın at. Su kaynayinca biraz ihlamur ekle suyun altini kapat. Ihlamur kaynamayacak. Sadece demlenecek.Biraz balla tatlandirip ic. Sifa olsun inşallah.

yok canım ıhlamurda sıkıntı olmaz, hiçbirşey bulamıyorsan da ılık suyun içine bol limon sık iç çok iyi gelir tatlım

O ne demek kim mutlulukla mutsuz olabilir ki burda herkes aylardir bu mutlu haberi bekliyor. Senin girmemen ne demek! Acilarimizi paylasalim topigi degil burasi! Herseyimizi paylasiyoruz. Ozelliklede sevinclerimizi paylasip birbirimize umut oluyoruz. Cok rica ediyorum asil katlanamayanlar girmesin bir zahmet

Canım o durumu farkettimde o gün zaten hassas bir günümde olduğum için arkadaşa da bişey demek istemedim ama...Biz burda üzüntülerimizi paylaşmıyoruz sadece, sevinçlerimizi de paylaşıyoruz...Burada eğer paylaşmayacaksan nerde paylaşacaksın? eğer ki böyle düşünüyorlarsa hiçbişeyimizi konuşmayalım. Ben aksine siz olduğunuz için çok mutluyum, bizlere umut oluyorsunuz...eğer aksini düşünen varsa yanlış anlamasın ama bu topiği okumasın tatlım... Lütfen bizlere destek ol, muhabbetini eksik bırakma olur mu?

Yok kuzum ben abartmış olabilirim. Sonradan da cok uzuldum, herkes hassas burda. Zaten ben buraki herkesi inanki cok seviyorum. Hepinizin yeri ayri bende. Ben artik her birinizden guzel haberler bekliyorum.

Yok kuzum ben abartmış olabilirim. Sonradan da cok uzuldum, herkes hassas burda. Zaten ben buraki herkesi inanki cok seviyorum. Hepinizin yeri ayri bende. Ben artik her birinizden guzel haberler bekliyorum.

Canım benim ya yapma böyle sen neden abartasinki kendini suçlu hissetme arkadaşların da dediği gibi huznumuzu de mutluluğumuz u da burda yaşıyoruz biz . Bak artık gebesin daha da dikkatli olmalısın böyle şeylere canıni sıkıp stres yapma moralini yüksek tutmalisin

Kiizzz bu haberin abartisi ne olacak Allah askina. Biliyoruz sonucta cok uzun zamandir bekleyip olamayanlar var biz de uzuluyoruz tabii ki ama yapilan saygisizlik olmus. Zoruna gidip uzulen insan kendi cekilir biraz toparlar sonra geri gelir. Mutsuzluguyla kimsenin kimseyi sorumlu tutma hakki yok. Hem sen buranin demirbaslarindansin herkes senin ne kadar kibar biri oldugunu bilir. Sen benim nese kaynagimsin. Caniimmm beniiimmmm en buyuk destekcilerimden birisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…