İnsallah tatliiiimmmmm senin de ogretmenler gunun kutlu olsun :)Günaydın kızlar :) öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun :)
charmant kuzum senin dediğin gunleri degerlendirdik bakalim insallah bebegim benimledir :)
Sayilirsin tabiii aaaaa :)))Aa bugün öğretmenler günü değilmi:) bende tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım, ben sayılırmıyım ünîv hocasıyım :)
Sayılırmışı öğrencilerim süpriz yapıp odaya geldiler, çok mutlu ettiler beni :))Sayilirsin tabiii aaaaa :)))
Aa bugün öğretmenler günü değilmi:) bende tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım, ben sayılırmıyım ünîv hocasıyım :)
geçmiş olsun canım istersen bi doktora git ben aşılama yaptırdığım ay çok hastalanmıştım dayanamayıp gittim doktora söyledim aşılama yaptırdığımı hamile olabilirim dedim bana o zaman gebeler içinde kullanılan ilaçlardan varmişti canımKızlar o kadar çok hastayım kiboğazım şişmiş dişim ağrıyor halsizlik yaptı çok fazla. Konusamiyorun da nasıl ders anlatcam bilmiyorum bugun de şansıma 4 e kadar dersim var off geçsin bu gün artik... ilaçta icemiyorum
Geçmiş olsun canım bol ıhlamur ve c vitamini tavsiye ederim ya tühhKızlar o kadar çok hastayım kiboğazım şişmiş dişim ağrıyor halsizlik yaptı çok fazla. Konusamiyorun da nasıl ders anlatcam bilmiyorum bugun de şansıma 4 e kadar dersim var off geçsin bu gün artik... ilaçta icemiyorum
tatlım sağol nasılsın? uğramaz olmuşsun topiğeOgretmenler gununuz kutlu olsun kuzular :)
Geçmiş olsun canım bol ıhlamur ve c vitamini tavsiye ederim ya tühh
Cok şükür iyiyim canım. Geçen gün hoş olmayan bir durum oldu. Benim mutluluğum bir arkadaşı incitti. O yüzden çok fazla yazmamaya karar verdim. Sevincimle kimseyi uzmek istemiyorum.tatlım sağol nasılsın? uğramaz olmuşsun topiğe
Canim bol bol su iç. Tavuk suyuna corba acayip iyi geliyor gribe. Ayrica c vitaminli meyveler disinda muzda grip icin birebir. Ihlamuru abartmadigin surece biseycik olmaz canim. Yesil elmalari 4 e bol suda kaynat icine biraz karabiber, biraz tarçın at. Su kaynayinca biraz ihlamur ekle suyun altini kapat. Ihlamur kaynamayacak. Sadece demlenecek.Biraz balla tatlandirip ic. Sifa olsun inşallah.Oglen çorba içiçem okula gelincede ıhlamur yaptirayim en iyisiıhlamurun sakincasi olmaz dimi kuzum ya korkuyorum yeni bitti ovulasyonum bebek varsa tutunmaya calisiyordur ondan korkuyorum bitki cayindan
yok canım ıhlamurda sıkıntı olmaz, hiçbirşey bulamıyorsan da ılık suyun içine bol limon sık iç çok iyi gelir tatlımOglen çorba içiçem okula gelincede ıhlamur yaptirayim en iyisiıhlamurun sakincasi olmaz dimi kuzum ya korkuyorum yeni bitti ovulasyonum bebek varsa tutunmaya calisiyordur ondan korkuyorum bitki cayindan
O ne demekCok şükür iyiyim canım. Geçen gün hoş olmayan bir durum oldu. Benim mutluluğum bir arkadaşı incitti. O yüzden çok fazla yazmamaya karar verdim. Sevincimle kimseyi uzmek istemiyorum.
Ama sizleri çok seviyorum. Takip ediyorum zaten, her zamanda edicem. Arada durumum hakkinda da yazarim size.
Canım o durumu farkettimde o gün zaten hassas bir günümde olduğum için arkadaşa da bişey demek istemedim ama...Biz burda üzüntülerimizi paylaşmıyoruz sadece, sevinçlerimizi de paylaşıyoruz...Burada eğer paylaşmayacaksan nerde paylaşacaksın? eğer ki böyle düşünüyorlarsa hiçbişeyimizi konuşmayalım. Ben aksine siz olduğunuz için çok mutluyum, bizlere umut oluyorsunuz...eğer aksini düşünen varsa yanlış anlamasın ama bu topiği okumasın tatlım... Lütfen bizlere destek ol, muhabbetini eksik bırakma olur mu?Canim bol bol su iç. Tavuk suyuna corba acayip iyi geliyor gribe. Ayrica c vitaminli meyveler disinda muzda grip icin birebir. Ihlamuru abartmadigin surece biseycik olmaz canim. Yesil elmalari 4 e bol suda kaynat icine biraz karabiber, biraz tarçın at. Su kaynayinca biraz ihlamur ekle suyun altini kapat. Ihlamur kaynamayacak. Sadece demlenecek.Biraz balla tatlandirip ic. Sifa olsun inşallah.
Yok kuzum ben abartmış olabilirim. Sonradan da cok uzuldum, herkes hassas burda. Zaten ben buraki herkesi inanki cok seviyorum. Hepinizin yeri ayri bende. Ben artik her birinizden guzel haberler bekliyorum.O ne demekkim mutlulukla mutsuz olabilir ki burda herkes aylardir bu mutlu haberi bekliyor. Senin girmemen ne demek! Acilarimizi paylasalim topigi degil burasi! Herseyimizi paylasiyoruz. Ozelliklede sevinclerimizi paylasip birbirimize umut oluyoruz. Cok rica ediyorum asil katlanamayanlar girmesin bir zahmet
Yok kuzum ben abartmış olabilirim. Sonradan da cok uzuldum, herkes hassas burda. Zaten ben buraki herkesi inanki cok seviyorum. Hepinizin yeri ayri bende. Ben artik her birinizden guzel haberler bekliyorum.
Kiizzz bu haberin abartisi ne olacak Allah askina. Biliyoruz sonucta cok uzun zamandir bekleyip olamayanlar var biz de uzuluyoruz tabii ki ama yapilan saygisizlik olmus. Zoruna gidip uzulen insan kendi cekilir biraz toparlar sonra geri gelir. Mutsuzluguyla kimsenin kimseyi sorumlu tutma hakki yok. Hem sen buranin demirbaslarindansin herkes senin ne kadar kibar biri oldugunu bilir. Sen benim nese kaynagimsin. Caniimmm beniiimmmm en buyuk destekcilerimden birisinYok kuzum ben abartmış olabilirim. Sonradan da cok uzuldum, herkes hassas burda. Zaten ben buraki herkesi inanki cok seviyorum. Hepinizin yeri ayri bende. Ben artik her birinizden guzel haberler bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?