Ben takipteyim . Cuma günü ilaçla adet oldum. Bugün de klomene başladım 2 aralıkta yumurta kontrolü olacak.Kizlar merhaba nasilsiniz? Son durumunuz nedir unuttunuz bizi :)
Tamam canim hayirlisi insallah bizi de haberdar etBen takipteyim . Cuma günü ilaçla adet oldum. Bugün de klomene başladım 2 aralıkta yumurta kontrolü olacak.
Hormonlardan mi dersiniz? Alingan ve hassas mi oldum acaba? Ben hep burdayim. Hep takip edicem. Sizin mutlu haberlerinizi alincada havalara ucucam. Zaten mutluluklar paylastikca cogalir, büyür. Seviyorum sizi.KiizzEylemeylemce bana baaak yoksa sen bize hamiisss nazi mi yapion heee @triton-x ne dersin fazla mi nazli oldu bu hamis acaba
hehe yok canım ya o gün muhabbeti hatırlıyorum, ismini vermeyim bir arkadaş çok yanlış konuştu kızcağıza, hatta saçmaladı diyebilirm. Bugüne kadar kimseyle polemiğe girmedim bu forumda oyüzden laf söylemedim o arkadaşa...ama biz birbirimizi biliyoruz diğerleri ne yaparsa yapsın tatlım öyle değil mi?KiizzEylemeylemce bana baaak yoksa sen bize hamiisss nazi mi yapion heee @triton-x ne dersin fazla mi nazli oldu bu hamis acaba
Canimmm beniiimmm bebisine ve kendine dikkat et emi butun gelismeleri dort gozle bekliyoruz hepimiz. Topik sizlere emanet benden cok siz varsiniz. Bende bugun ilj adetimi oldum cok sukur. Bakalim onumuzdeki ay kontrollerimi yaptirayim. Senden daha cok bilgi isticem ona goreHormonlardan mi dersiniz? Alingan ve hassas mi oldum acaba? Ben hep burdayim. Hep takip edicem. Sizin mutlu haberlerinizi alincada havalara ucucam. Zaten mutluluklar paylastikca cogalir, büyür. Seviyorum sizi.
İste benim demek istedigim bu zaten. Burda kendini bilen kalir. Yanlis yapan da duzeltmesini biliyorsa sorun yok. Ama kalp kirmak olmaz. Burasi sizin sayfaniz bu arada ben sizlerun ne kadar seviyeli ustruplu oldugunuzu biliyorum. (Birkac kisi daha var) gerektigi yerde gerekeni soyleyin.hehe yok canım ya o gün muhabbeti hatırlıyorum, ismini vermeyim bir arkadaş çok yanlış konuştu kızcağıza, hatta saçmaladı diyebilirm. Bugüne kadar kimseyle polemiğe girmedim bu forumda oyüzden laf söylemedim o arkadaşa...ama biz birbirimizi biliyoruz diğerleri ne yaparsa yapsın tatlım öyle değil mi?
Canım adetini de olmuşsun inş beraber geçiricez zamanı burada :) ve bebiş haberlerini de buradan verip devam edeceğiz :)Canimmm beniiimmm bebisine ve kendine dikkat et emi butun gelismeleri dort gozle bekliyoruz hepimiz. Topik sizlere emanet benden cok siz varsiniz. Bende bugun ilj adetimi oldum cok sukur. Bakalim onumuzdeki ay kontrollerimi yaptirayim. Senden daha cok bilgi isticem ona gore
hehe hallederiz tatlımİste benim demek istedigim bu zaten. Burda kendini bilen kalir. Yanlis yapan da duzeltmesini biliyorsa sorun yok. Ama kalp kirmak olmaz. Burasi sizin sayfaniz bu arada ben sizlerun ne kadar seviyeli ustruplu oldugunuzu biliyorum. (Birkac kisi daha var) gerektigi yerde gerekeni soyleyin.
Kiz @triton-x biz boyle diye diye yaslaniyomusuz bu sayfada ya laaaCanım adetini de olmuşsun inş beraber geçiricez zamanı burada :) ve bebiş haberlerini de buradan verip devam edeceğiz :)
sen gebe kalıosunda canım, benim kocayı bulup denk getirmem de problem oluyor :) oyüzden ben yaşlanırım da sen yaşlanmassın inşKiz @triton-x biz boyle diye diye yaslaniyomusuz bu sayfada ya laaa
kusura bakma canım ama senin en doğal hakkın sevinmek ve bunuda bize yansıtman ki bizede umut oluyo çünkü ben mesela burda arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince hemn otomatikman tamam bende bu ay hamile kalıcam die hevesleniyorum ha sonra adet oluncada bi şekilde kendi kendimi teselli ediyorum kimseye yansıtmıyorum bunu valla kızlar baştan söyleyim ben hamile kalırsam eğer eyvahh ki eyvah bağıra bağıra inletirim herhalde topiğimizi kızmasanız eğerCok şükür iyiyim canım. Geçen gün hoş olmayan bir durum oldu. Benim mutluluğum bir arkadaşı incitti. O yüzden çok fazla yazmamaya karar verdim. Sevincimle kimseyi uzmek istemiyorum.
Ama sizleri çok seviyorum. Takip ediyorum zaten, her zamanda edicem. Arada durumum hakkinda da yazarim size.
Gobek aticaz kuzum beraber. Allahim nasip etsin inşallah.kusura bakma canım ama senin en doğal hakkın sevinmek ve bunuda bize yansıtman ki bizede umut oluyo çünkü ben mesela burda arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince hemn otomatikman tamam bende bu ay hamile kalıcam die hevesleniyorum ha sonra adet oluncada bi şekilde kendi kendimi teselli ediyorum kimseye yansıtmıyorum bunu valla kızlar baştan söyleyim ben hamile kalırsam eğer eyvahh ki eyvah bağıra bağıra inletirim herhalde topiğimizi kızmasanız eğer
Sen bi hamile kal da tum topige duyuralimsen gebe kalıosunda canım, benim kocayı bulup denk getirmem de problem oluyor :) oyüzden ben yaşlanırım da sen yaşlanmassın inşkendimi ortaokulda hissettim, orta sondaydık sınıfta adet görmemiş son 3 kızdan biriydim. Nasıl dalga geçerlerdi ama varya sonra bigün adet oldum tüm mahalle duydu hahaha :) bu da o hesap olablir topik müdavimlerinden @triton-x :))
Tabi canim elimden gelirse seve seve yardimci olurum. Adette olmussun hersey yoluns giriyor cok sukur.Canimmm beniiimmm bebisine ve kendine dikkat et emi butun gelismeleri dort gozle bekliyoruz hepimiz. Topik sizlere emanet benden cok siz varsiniz. Bende bugun ilj adetimi oldum cok sukur. Bakalim onumuzdeki ay kontrollerimi yaptirayim. Senden daha cok bilgi isticem ona gore
Bagirin uleeeyyynnnn bagircaniz tabiiii inletinkusura bakma canım ama senin en doğal hakkın sevinmek ve bunuda bize yansıtman ki bizede umut oluyo çünkü ben mesela burda arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince hemn otomatikman tamam bende bu ay hamile kalıcam die hevesleniyorum ha sonra adet oluncada bi şekilde kendi kendimi teselli ediyorum kimseye yansıtmıyorum bunu valla kızlar baştan söyleyim ben hamile kalırsam eğer eyvahh ki eyvah bağıra bağıra inletirim herhalde topiğimizi kızmasanız eğer
Canim senin ovulasyon yaklasiyor. Insallah bu ay yumurtlama doneminde bir arada olursunuz esinle.sen gebe kalıosunda canım, benim kocayı bulup denk getirmem de problem oluyor :) oyüzden ben yaşlanırım da sen yaşlanmassın inşkendimi ortaokulda hissettim, orta sondaydık sınıfta adet görmemiş son 3 kızdan biriydim. Nasıl dalga geçerlerdi ama varya sonra bigün adet oldum tüm mahalle duydu hahaha :) bu da o hesap olablir topik müdavimlerinden @triton-x :))
İnsallah girecek insallahTabi canim elimden gelirse seve seve yardimci olurum. Adette olmussun hersey yoluns giriyor cok sukur.
Ben laf arasinda dedimki hamilryken ayva yenirse bebek gamzeli olurmuş. Neyse dışarı çıkmıştı traş olmaya.ben malum uyumusum. Allah'ım bi uyandim ayva tatlısı yapmış. Mutfagida toplamış. O benden daha heyecanli. Cokta pimpirikli terlik giy, bol su ic, kahvaltini guzelce yap. İşim var kocamla :)İnsallah girecek insallahkizz babamiz napiyo ilgileniyor mu seninle
ayy ne güzel maşAllah size canım Allah tamamına erdirsin sorunsuz bi şekilde inşAllahBen laf arasinda dedimki hamilryken ayva yenirse bebek gamzeli olurmuş. Neyse dışarı çıkmıştı traş olmaya.ben malum uyumusum. Allah'ım bi uyandim ayva tatlısı yapmış. Mutfagida toplamış. O benden daha heyecanli. Cokta pimpirikli terlik giy, bol su ic, kahvaltini guzelce yap. İşim var kocamla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?