Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kiizz Eylemeylemce bana baaak yoksa sen bize hamiisss nazi mi yapion heee @triton-x ne dersin fazla mi nazli oldu bu hamis acaba
Hormonlardan mi dersiniz? Alingan ve hassas mi oldum acaba? Ben hep burdayim. Hep takip edicem. Sizin mutlu haberlerinizi alincada havalara ucucam. Zaten mutluluklar paylastikca cogalir, büyür. Seviyorum sizi.

Kiizz Eylemeylemce bana baaak yoksa sen bize hamiisss nazi mi yapion heee @triton-x ne dersin fazla mi nazli oldu bu hamis acaba
hehe yok canım ya o gün muhabbeti hatırlıyorum, ismini vermeyim bir arkadaş çok yanlış konuştu kızcağıza, hatta saçmaladı diyebilirm. Bugüne kadar kimseyle polemiğe girmedim bu forumda oyüzden laf söylemedim o arkadaşa...ama biz birbirimizi biliyoruz diğerleri ne yaparsa yapsın tatlım öyle değil mi?

Hormonlardan mi dersiniz? Alingan ve hassas mi oldum acaba? Ben hep burdayim. Hep takip edicem. Sizin mutlu haberlerinizi alincada havalara ucucam. Zaten mutluluklar paylastikca cogalir, büyür. Seviyorum sizi.
Canimmm beniiimmm bebisine ve kendine dikkat et emi butun gelismeleri dort gozle bekliyoruz hepimiz. Topik sizlere emanet benden cok siz varsiniz. Bende bugun ilj adetimi oldum cok sukur. Bakalim onumuzdeki ay kontrollerimi yaptirayim. Senden daha cok bilgi isticem ona gore

İste benim demek istedigim bu zaten. Burda kendini bilen kalir. Yanlis yapan da duzeltmesini biliyorsa sorun yok. Ama kalp kirmak olmaz. Burasi sizin sayfaniz bu arada ben sizlerun ne kadar seviyeli ustruplu oldugunuzu biliyorum. (Birkac kisi daha var) gerektigi yerde gerekeni soyleyin.

Canım adetini de olmuşsun inş beraber geçiricez zamanı burada :) ve bebiş haberlerini de buradan verip devam edeceğiz :)

hehe hallederiz tatlım

Kiz @triton-x biz boyle diye diye yaslaniyomusuz bu sayfada ya laaa
sen gebe kalıosunda canım, benim kocayı bulup denk getirmem de problem oluyor :) oyüzden ben yaşlanırım da sen yaşlanmassın inş kendimi ortaokulda hissettim, orta sondaydık sınıfta adet görmemiş son 3 kızdan biriydim. Nasıl dalga geçerlerdi ama varya sonra bigün adet oldum tüm mahalle duydu hahaha :) bu da o hesap olablir topik müdavimlerinden @triton-x :))

kusura bakma canım ama senin en doğal hakkın sevinmek ve bunuda bize yansıtman ki bizede umut oluyo çünkü ben mesela burda arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince hemn otomatikman tamam bende bu ay hamile kalıcam die hevesleniyorum ha sonra adet oluncada bi şekilde kendi kendimi teselli ediyorum kimseye yansıtmıyorum bunu valla kızlar baştan söyleyim ben hamile kalırsam eğer eyvahh ki eyvah bağıra bağıra inletirim herhalde topiğimizi kızmasanız eğer

Gobek aticaz kuzum beraber. Allahim nasip etsin inşallah.

Sen bi hamile kal da tum topige duyuralim

Tabi canim elimden gelirse seve seve yardimci olurum. Adette olmussun hersey yoluns giriyor cok sukur.

Bagirin uleeeyyynnnn bagircaniz tabiiii inletin

Canim senin ovulasyon yaklasiyor. Insallah bu ay yumurtlama doneminde bir arada olursunuz esinle.

İnsallah girecek insallah kizz babamiz napiyo ilgileniyor mu seninle
Ben laf arasinda dedimki hamilryken ayva yenirse bebek gamzeli olurmuş. Neyse dışarı çıkmıştı traş olmaya.ben malum uyumusum. Allah'ım bi uyandim ayva tatlısı yapmış. Mutfagida toplamış. O benden daha heyecanli. Cokta pimpirikli terlik giy, bol su ic, kahvaltini guzelce yap. İşim var kocamla :)

ayy ne güzel maşAllah size canım Allah tamamına erdirsin sorunsuz bi şekilde inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…