Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ayyyy cok guzeeelll masallaahhh kiz benim annem yemis bol bol benim tek kardesimin cift gamzesi var

Butun ogretmenlerin ogretmenler gunu kutlu olsun. Nasilsiniz taze annecikler bol bol ayva yiyin :) bebeginiz guzel olsun peygamber efendimiz bile soylemis hamilelerin ayva yemesini. Bizde hamis kalirizda insallah bizde yeriz bol bol

Sen bi hamile kal da tum topige duyuralim
hehe inş canım dvulla zurnayla duymayan kalmayacak haha :)
Canim senin ovulasyon yaklasiyor. Insallah bu ay yumurtlama doneminde bir arada olursunuz esinle.
inş tatlım bi aksilik olmazsa tahmini haftaya ovulasyonum, inş gelecek son dk birşey çıkarmazlarsa tabi
ayy maşallah ya bizimki yumurta kırmayı bile zor beceriyor allah nazarlardan saklasın sizi inş :)

Amin canim. Benim eşim biraz beceriklidir, hatta cok fazla karışır şöyle yap, böyle yap vs. Hadi inşallah kavuşursunuz. Bu yumurtlama döneminde herşey istediğiniz gibi olsun.

Amin canim. Benim eşim biraz beceriklidir, hatta cok fazla karışır şöyle yap, böyle yap vs. Hadi inşallah kavuşursunuz. Bu yumurtlama döneminde herşey istediğiniz gibi olsun.
inş canım yeni yıla güzel haberlerle girelim inş. bu sene terazilerin yılı olucakmış bakalım bekleyip göreceğiz :)

selam canlarım tüüm öğretmen arkadaşları gününüz kutlu olsun hepinizi öpüyorum
bende hastayım kızlar bi düzelemedim yahu geçen ovide başladı hala devam ediyo ama nasıl bişi bu bi geliyo bi gidiyo boğazım çok fena dün duş alrken bile su canımı acıttı çok hassasım tavsiyesi olan şöyle doping etkisi bişiler kızlar

Kizlar dun yum gunumdu seffaf top gibi yapiskan sey vardi . iştende erken ciktim . eşim ark ile disardaydi 11 gibi geldi bnde trip attim uyudum dun iliski olmadi bugun olsa tutar miki cunku bnm gunlerim karisik ya ama 22 sinde oiliski oldu ama dun olmadi bugun olsamiki offf ya

Zencefil (toz) bal karistirip ye canim. Adacayi gargarasi da iyi geliyor. Gecmis olsun.

Olsun canim bugunde zaten 2 gunde bir uygun. Zaten yumurtlama baslayinca skinti oluyor ve 1-2 gun devam ediyor sansin yuksek. Hatta bu hafta 2 gunde 1 devam

Olsun canim bugunde zaten 2 gunde bir uygun. Zaten yumurtlama baslayinca skinti oluyor ve 1-2 gun devam ediyor sansin yuksek. Hatta bu hafta 2 gunde 1 devam
21 inde oldu dun olmadi bugunde degerlendireyim bari . Hayirlisi olsun inş ayyy . Senin durumlar nasil nasil gidiyor canim

21 inde oldu dun olmadi bugunde degerlendireyim bari . Hayirlisi olsun inş ayyy . Senin durumlar nasil nasil gidiyor canim
Iyiyim canim sukurler olsun. Daha pek bisey belli degil. Haftaya pzrtesi doktor kontrolum var canim. Spermler iceride 72 saat yasayabiliyor merak etme sen. Bugun olsun mutlaka. Hayirlisi inşallah tutar.

Iyiyim canim sukurler olsun. Daha pek bisey belli degil. Haftaya pzrtesi doktor kontrolum var canim. Spermler iceride 72 saat yasayabiliyor merak etme sen. Bugun olsun mutlaka. Hayirlisi inşallah tutar.
Bebisinle mutlu yasarsin ins canim . Ayy az once yine lavaboya gittim afedersin yine o yapiskan sivi var yubbiiiiiii oleyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…