Ayyyy cok guzeeelll masallaahhhBen laf arasinda dedimki hamilryken ayva yenirse bebek gamzeli olurmuş. Neyse dışarı çıkmıştı traş olmaya.ben malum uyumusum. Allah'ım bi uyandim ayva tatlısı yapmış. Mutfagida toplamış. O benden daha heyecanli. Cokta pimpirikli terlik giy, bol su ic, kahvaltini guzelce yap. İşim var kocamla :)
Benimde ablamda var ablamin minik kizinda da var. Saglikli olsunda gamze falan bahane :)Ayyyy cok guzeeelll masallaahhhkiz benim annem yemis bol bol benim tek kardesimin cift gamzesi var
Allah razi olsun canim, darisi sizin bebislere. Gecti yumurtlama senin bat ne zaman?ayy ne güzel maşAllah size canım Allah tamamına erdirsin sorunsuz bi şekilde inşAllah
3 aralık canım bat ama bu ayda olmadı sanki sadece bu ay ilk defa sol göğsüme bıçak saplanıyo 1 saat falan sürüyo ağrısı sonrada geçiyoAllah razi olsun canim, darisi sizin bebislere. Gecti yumurtlama senin bat ne zaman?
Dur daha erken canım belirtiler için. Sen kalbini bozma. İnşallah tutmuştur.3 aralık canım bat ama bu ayda olmadı sanki sadece bu ay ilk defa sol göğsüme bıçak saplanıyo 1 saat falan sürüyo ağrısı sonrada geçiyo
hehe inş canım dvulla zurnayla duymayan kalmayacak haha :)Sen bi hamile kal da tum topige duyuralim
inş tatlım bi aksilik olmazsa tahmini haftaya ovulasyonum, inş gelecek son dk birşey çıkarmazlarsa tabiCanim senin ovulasyon yaklasiyor. Insallah bu ay yumurtlama doneminde bir arada olursunuz esinle.
ayy maşallah ya bizimki yumurta kırmayı bile zor beceriyor allah nazarlardan saklasın sizi inş :)Ben laf arasinda dedimki hamilryken ayva yenirse bebek gamzeli olurmuş. Neyse dışarı çıkmıştı traş olmaya.ben malum uyumusum. Allah'ım bi uyandim ayva tatlısı yapmış. Mutfagida toplamış. O benden daha heyecanli. Cokta pimpirikli terlik giy, bol su ic, kahvaltini guzelce yap. İşim var kocamla :)
canım hiç belli olmaz o işler bi bakmışsın hoop hamişsin :)3 aralık canım bat ama bu ayda olmadı sanki sadece bu ay ilk defa sol göğsüme bıçak saplanıyo 1 saat falan sürüyo ağrısı sonrada geçiyo
ayy inşAllah canım hayırlısıcanım hiç belli olmaz o işler bi bakmışsın hoop hamişsin :)
Amin canim. Benim eşim biraz beceriklidir, hatta cok fazla karışır şöyle yap, böyle yap vs. Hadi inşallah kavuşursunuz. Bu yumurtlama döneminde herşey istediğiniz gibi olsun.hehe inş canım dvulla zurnayla duymayan kalmayacak haha :)
inş tatlım bi aksilik olmazsa tahmini haftaya ovulasyonum, inş gelecek son dk birşey çıkarmazlarsa tabi
ayy maşallah ya bizimki yumurta kırmayı bile zor beceriyor allah nazarlardan saklasın sizi inş :)
inş canım yeni yıla güzel haberlerle girelim inş. bu sene terazilerin yılı olucakmış bakalım bekleyip göreceğiz :)Amin canim. Benim eşim biraz beceriklidir, hatta cok fazla karışır şöyle yap, böyle yap vs. Hadi inşallah kavuşursunuz. Bu yumurtlama döneminde herşey istediğiniz gibi olsun.
Zencefil (toz) bal karistirip ye canim. Adacayi gargarasi da iyi geliyor. Gecmis olsun.selam canlarım tüüm öğretmen arkadaşları gününüz kutlu olsun hepinizi öpüyorum
bende hastayım kızlar bi düzelemedim yahu geçen ovide başladı hala devam ediyo ama nasıl bişi bu bi geliyo bi gidiyo boğazım çok fena dün duş alrken bile su canımı acıttı çok hassasım tavsiyesi olan şöyle doping etkisi bişiler kızlar
Olsun canim bugunde zaten 2 gunde bir uygun. Zaten yumurtlama baslayinca skinti oluyor ve 1-2 gun devam ediyor sansin yuksek. Hatta bu hafta 2 gunde 1 devamKizlar dun yum gunumdu seffaf top gibi yapiskan sey vardi . iştende erken ciktim . eşim ark ile disardaydi 11 gibi geldi bnde trip attim uyudum dun iliski olmadi bugun olsa tutar miki cunku bnm gunlerim karisik ya ama 22 sinde oiliski oldu ama dun olmadi bugun olsamiki offf ya
21 inde oldu dun olmadi bugunde degerlendireyim bari . Hayirlisi olsun inş ayyy . Senin durumlar nasil nasil gidiyor canimOlsun canim bugunde zaten 2 gunde bir uygun. Zaten yumurtlama baslayinca skinti oluyor ve 1-2 gun devam ediyor sansin yuksek. Hatta bu hafta 2 gunde 1 devam
Iyiyim canim sukurler olsun. Daha pek bisey belli degil. Haftaya pzrtesi doktor kontrolum var canim. Spermler iceride 72 saat yasayabiliyor merak etme sen. Bugun olsun mutlaka. Hayirlisi inşallah tutar.21 inde oldu dun olmadi bugunde degerlendireyim bari . Hayirlisi olsun inş ayyy . Senin durumlar nasil nasil gidiyor canim
Bebisinle mutlu yasarsin ins canim . Ayy az once yine lavaboya gittim afedersin yine o yapiskan sivi var yubbiiiiiii oleyyyyyyyIyiyim canim sukurler olsun. Daha pek bisey belli degil. Haftaya pzrtesi doktor kontrolum var canim. Spermler iceride 72 saat yasayabiliyor merak etme sen. Bugun olsun mutlaka. Hayirlisi inşallah tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?