Nasil anladin canim test mi yaptinKizlaaar :) sanirim ben hamileyim.
kaç gün geçti canım hadi inşAllahKizlaaar :) sanirim ben hamileyim.
Evet canim. Bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim test yaptim biraz once 2. Cizgi cok kirmizi degil ama yine de hemen belirdiNasil anladin canim test mi yaptin
Adetimin gunu gecmemisti canim tam 28. Gunde yaptim testikaç gün geçti canım hadi inşAllah
Evet canim. Bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim test yaptim biraz once 2. Cizgi cok kirmizi degil ama yine de hemen belirdi
Test yaptim 2. Cizgi cikti hemen cok kirmizi degil ama daha 28. Gundeyim ilerleyen gunlerde daha cok belli olurmusSanirim derken))
maşAllah canım fotosunu atarmısın canım testininAdetimin gunu gecmemisti canim tam 28. Gunde yaptim testi
Cok tesekkur ederim gercekten :) Rabbim hic birkmizin kucagini bos birakmasin saglikla alalim insallah evlatlarimizi kucagimiza. Foto atabilsem keske ama beceremedimTebrik ederim caniiim:))) o zaman yarın dr a git hemen ve bizi dr haberdar et :)
Beceremedim foto atmayimaşAllah canım fotosunu atarmısın canım testinin
Eee testi koyda bakalim canim yaEvet canim. Bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim test yaptim biraz once 2. Cizgi cok kirmizi degil ama yine de hemen belirdi
Tebrik ederim caniiim:))) o zaman yarın dr a git hemen ve bizi dr haberdar et :)
maşAllah canım fotosunu atarmısın canım testinin
Eylemeylemce @triton-x charmant kızlar bende azönce ovu testi yaptım yinemi yumurtlıcam acaba ben kızlar
Tesekkur ederim su an esim yok yanimda nobetci bugun tek basimayim o kadar heyecanli ve o kadar burugum kiÇok net caniim benim de bat gunu böyleydi Ayy çok sevindim hadi hayırlısı hoşgeldin aramıza :))
Kiz bariz net git acilden kan ver hemen kac gungecmisti Canim ayyyy tebrik ederim ya yubbiiii cok net buuuhttp://hizliresim.com/aMBME7 koyabildim mi
canım maşAllah çok net çıkmış gidip kan versene bence buruklaşma yarın eşine nasıl söyliceğini düşün canım bencehttp://hizliresim.com/aMBME7 koyabildim mi
Eşinede ilk soyleme bence supriz ya sadece agrim var de bence ayyy ins darisi bizeAyyy tesekkur ederim canim benim darisi tum isteyenlere insallah . Hic gecmemisti gunum. Bugun olmam gerekiyordu olmadim ve test yaptim. Gidemem acile esim evde yok. Yarin sabah bulusacagiz yarin verecegim kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?