- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Kocaya tribi birak canim. Ask zamani simdi. Anladin sen...Bebisinle mutlu yasarsin ins canim . Ayy az once yine lavaboya gittim afedersin yine o yapiskan sivi var yubbiiiiiii oleyyyyyyy
Kahvaltiyi disarda yapacagiz yarin ona hediye pakedi yapip testi vermeyi dusunuyorum kaybolmazsa hemen cizgi tabicanım maşAllah çok net çıkmış gidip kan versene bence buruklaşma yarın eşine nasıl söyliceğini düşün canım bence
Insallah darisi sana size hepinize. Bir de kizlar sunu soyliyim. Ilk defa bu ay ayaklarimi dikip yatmadim sag yada soluma donup oyle bekledim yarim saat bir saat . Bence siz de oyle yapinEşinede ilk soyleme bence supriz ya sadece agrim var de bence ayyy ins darisi bize
Ayyy canim gozunuzaydin. Allahim tamimina erdirsin inşallah. Saglikla kucagina alirsin inşallah. Cok sevindim. Acayip bi duygu di mi??Kahvaltiyi disarda yapacagiz yarin ona hediye pakedi yapip testi vermeyi dusunuyorum kaybolmazsa hemen cizgi tabi
Canim kafani karistirma hic. Lh vucutta her zaman var.kisiden kisiyede degisiyor vucuttaki orani. Ama sen tedbiri elden birakmiyayim diyorsan birliktelige devam et.kızlar azönce yaptığım ovulasyon testim bu Eki Görüntüle 1699104
Anladim canim tabikide . cok sagol taze annisKocaya tribi birak canim. Ask zamani simdi. Anladin sen...
Tesekkur ederim cooook cok acayip bir duygu kendimi cok ozel hissettim sukurler olsun. Tum dualarina amin. Insallah hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza yavrularimiziAyyy canim gozunuzaydin. Allahim tamimina erdirsin inşallah. Saglikla kucagina alirsin inşallah. Cok sevindim. Acayip bi duygu di mi??
Canim ani hareketlerden kaçın, kendini yorma, agir falan kaldirma. Bol bol su iç. Hafif adet sancilari olabilir bugunlerde yerlesme oldugundan ve rahim genislediginden endiselenme. Allahim kucagimiza alacagimiz gunude gostersin. Ben esime surpriz yaptim ve cok duygulanip agladi. Eminim senin esinde çok sevinecek.Tesekkur ederim cooook cok acayip bir duygu kendimi cok ozel hissettim sukurler olsun. Tum dualarina amin. Insallah hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza yavrularimizi
Tesekkur ederim su an esim yok yanimda nobetci bugun tek basimayim o kadar heyecanli ve o kadar burugum ki
tamam tatlım sağol evde var toz zencefilZencefil (toz) bal karistirip ye canim. Adacayi gargarasi da iyi geliyor. Gecmis olsun.
Tesekkur ederim size de en kisa surede nasip etsin insallah Rabbim :*)[/QUOTE]canım tebrik ederim Allah daim etsin
bende teşekkür ederim canımTesekkur ederim size de en kisa surede nasip etsin insallah Rabbim :*)
Cnm düşmez olasıca kese hala orda Şekli de bozulmaya Başlamış Düşen pıhtı imiş cumaya kürtaj Hayırlısı dua edinVeson canım naptın gittin mi dr a iyisindir inşallah
en iyisi artık kürtaj olup bu psikolojiden biran önce çıkıp iyileşmen canım dualarım seninleCnm düşmez olasıca kese hala orda Şekli de bozulmaya Başlamış Düşen pıhtı imiş cumaya kürtaj Hayırlısı dua edin
Evet veririm insallah yarin kan testi yapacagim cok heyecanliyim ne yapmam gerektigini bilemiyorum su andav[/QUOTE]bende teşekkür ederim canımgelişmeleri haber verirsin bize
sayılırsın tabi ben de tabiAa bugün öğretmenler günü değilmi:) bende tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım, ben sayılırmıyım ünîv hocasıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?