Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
neyse alsınlar bari senin de psikolojin bozulmadan. bir dahakine tutacak inşallah. güçlü ol canım.
Inşallah cnm psikolojim iyiye doğru gidiyor ilk günkü acı kalmıyor.bu sefer çok uzun aradan sonra hamile kalmıştım o Yüzden kaybı kabullenmem biraz zor oldu ama atlatıyorum inşallah

Kızlar ateşim 39 dan düşmeyince doktora gittik. Hamilelik şüphemi söyledim adetime daha 10 gun var deyince o zaman hamile olamazsin dedi :) igne yaptırdi doktor, iyi geldi şükür iyiyim şimdi :)

Kızlar ateşim 39 dan düşmeyince doktora gittik. Hamilelik şüphemi söyledim adetime daha 10 gun var deyince o zaman hamile olamazsin dedi :) igne yaptırdi doktor, iyi geldi şükür iyiyim şimdi :)
Çok geçmış olsun canım benım ıkkat et kenıne havalar bı soğuyor bı ılık bızlrde şaşırdık ne gıyecegımıze ...

@Eylemeylemce @triton-x charmant kızlar bende azönce ovu testi yaptım yinemi yumurtlıcam acaba ben kızlar
Canım yok silik olduğunda yumurtlama nitmiş oluyor ama senin imkanın varsa yine tedbiri elden bırakmamak lazım tatlım:)

Cnm düşmez olasıca kese hala orda Şekli de bozulmaya Başlamış Düşen pıhtı imiş cumaya kürtaj Hayırlısı dua edin
Canım hakkında hayırlısı olsun inş biran önce toparlanırsın...

MinikPiranha tatlım bariz çıkmış hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin tatlım:)

Ya kızlar 4 gün var bata göğüs de hassasiyet falan yok sadece Şiştim fazlasıyla test negatif nie böyle oldum ki

Cok tesekkur ederim, aminn insallah tum isteyenlere dd kisa surede nasip etsin Rabbim

Belirtilerin neydi anlatsana bide regl günümü test yaptın :)
Evet bat gunu yaptim testi, sag kasigimDa batma oldu bu ay ilk defa boyle bisey hissettim ve kkarnimin alt kismi pit pit pit atti son gunlerde boyle damar cekilmesi gibi. Baska herhangi bir belirtim yok su an. Bir de canim kac gundur ayva cekiyor bi kismet olup ta yiyemedim

Kan verdin mi canım ayvayi da ye bebisin canı istemiş

Siz ne zamandir bebis istiyorsunuz, insallah tez vakitte size de nasip olur :)
Canım senin değer 100 üzeri çıkar bence net çizgi çünkü ben 30 eylülde kurtaj olmak zorunda kaldım bu adet sonrası ilk ay. Öncesinde doğum kontrol hapiyla korundum bırakınca 4. Ayimda hamile kaldım olmadı şimdi bata 5 var bekliyorum inşallah hayirlisiyla gelir bebisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…