neyse alsınlar bari senin de psikolojin bozulmadan. bir dahakine tutacak inşallah. güçlü ol canım.Cnm düşmez olasıca kese hala orda Şekli de bozulmaya Başlamış Düşen pıhtı imiş cumaya kürtaj Hayırlısı dua edin
Inşallah cnm psikolojim iyiye doğru gidiyor ilk günkü acı kalmıyor.bu sefer çok uzun aradan sonra hamile kalmıştım o Yüzden kaybı kabullenmem biraz zor oldu ama atlatıyorum inşallahneyse alsınlar bari senin de psikolojin bozulmadan. bir dahakine tutacak inşallah. güçlü ol canım.
Çok geçmış olsun canım benım ıkkat et kenıne havalar bı soğuyor bı ılık bızlrde şaşırdık ne gıyecegımıze ...Kızlar ateşim 39 dan düşmeyince doktora gittik. Hamilelik şüphemi söyledim adetime daha 10 gun var deyince o zaman hamile olamazsin dedi :) igne yaptırdi doktor, iyi geldi şükür iyiyim şimdi :)
Canım yok silik olduğunda yumurtlama nitmiş oluyor ama senin imkanın varsa yine tedbiri elden bırakmamak lazım tatlım:)@Eylemeylemce @triton-xcharmant kızlar bende azönce ovu testi yaptım yinemi yumurtlıcam acaba ben kızlar
http://hizliresim.com/aMBME7 koyabildim mi
Canım hakkında hayırlısı olsun inş biran önce toparlanırsın...Cnm düşmez olasıca kese hala orda Şekli de bozulmaya Başlamış Düşen pıhtı imiş cumaya kürtaj Hayırlısı dua edin
Geçmiş olsun canımmKızlar ateşim 39 dan düşmeyince doktora gittik. Hamilelik şüphemi söyledim adetime daha 10 gun var deyince o zaman hamile olamazsin dedi :) igne yaptırdi doktor, iyi geldi şükür iyiyim şimdi :)
Cok tesekkur ederim, aminn insallah tum isteyenlere dd kisa surede nasip etsin RabbimCanım yok silik olduğunda yumRabbimma nitmiş oluyor ama senin imkanın varsa yine tedbiri elden bırakmamak lazım tatlım:)
Canım hakkında hayırlısı olsun inş biran önce toparlanırsın...
MinikPiranha tatlım bariz çıkmış hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin tatlım:)
Canım Allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaAllahCok tesekkur ederim, aminn insallah tum isteyenlere dd kisa surede nasip etsin Rabbim
Ayy cok tesekkur ederim hic birimizin karnini dolu kucagini bos birakmasin Rabbim, umarim en kisa surede sizin de guzel haberlerinizi aliriz :)Canım Allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Belirtilerin neydi anlatsanaAyy cok tesekkur ederim hic birimizin karnini dolu kucagini bos birakmasin Rabbim, umarim en kisa surede sizin de guzel haberlerinizi aliriz :)
Ayy hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :)Canlarrr hcg:100
Evet bat gunu yaptim testi, sag kasigimDa batma oldu bu ay ilk defa boyle bisey hissettim ve kkarnimin alt kismi pit pit pit atti son gunlerde boyle damar cekilmesi gibi. Baska herhangi bir belirtim yok su an. Bir de canim kac gundur ayva cekiyor bi kismet olup ta yiyemedimBelirtilerin neydi anlatsanabide regl günümü test yaptın :)
Allah tamamina erdirsin insallah :) bende yarin kan testi yaptiracagimCanlarrr hcg:100
Kan verdin mi canımEvet bat gunu yaptim testi, sag kasigimDa batma oldu bu ay ilk defa boyle bisey hissettim ve kkarnimin alt kismi pit pit pit atti son gunlerde boyle damar cekilmesi gibi. Baska herhangi bir belirtim yok su an. Bir de canim kac gundur ayva cekiyor bi kismet olup ta yiyemedim
Hayir cnim ben daha bu aksam uzeri ogrendim idrar testinden, yarin sabh yaptiracagim kan testini deKan verdin mi canımayvayi da ye bebisin canı istemiş
Siz ne zamandir bebis istiyorsunuz, insallah tez vakitte size de nasip olur :)Kan verdin mi canımayvayi da ye bebisin canı istemiş
Canım senin değer 100 üzeri çıkar bence net çizgi çünküSiz ne zamandir bebis istiyorsunuz, insallah tez vakitte size de nasip olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?