Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
nisamelek Cok uzuldum umarim bidahaki gebeligin yakin zamnda olur ve cok saglikli gecer. Cok heyecanliyim esim de evde yok yarin kahvaltiya gidelim dedim orada soylemeyi dusunuyorum sonra da beraber doktora gideriz :)

Cok uzuldum umarim bidahaki gebeligin yakin zamnda olur ve cok saglikli gecer. Cok heyecanliyim esim de evde yok yarin kahvaltiya gidelim dedim orada soylemeyi dusunuyorum sonra da beraber doktora gideriz :)
İnşallah :) normal heyecan olması bence hediye paketi yap testi koy içine ver

Kizlar elimde bir tane hic kullanilmamis evicap, 5-6 tane ovulasyon testi, bir sise sadece bir defa kullandigim adacayi yagi, bir paket civanpercemi, bir paket testere disli aslan pençesi var. Isteyene kargo yapip gonderebilirim. Belki birine vesile olur, faydasi olur. Isteyen yazsin lutfen. Kargoyuda ucretsiz olarak gondericem. Yoksa bunlar çöp olacak.

Eylemeylemce canım evicap ne ise yarıyor öğrenebilir miyim sadece sorun olunca mı kullanılır
Canim dogal e vitamini. Esimin sperm morfolojisi dusuk cikmisti.(onarim yapiyor) Ibrahim saracoglunun kuru var.keciboynuzu ile kullaniyorsun. Onun icin almistim. Ama kullanmak nasip olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…