- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
İnşallah :) normal heyecan olmasıCok uzuldum umarim bidahaki gebeligin yakin zamnda olur ve cok saglikli gecer. Cok heyecanliyim esim de evde yok yarin kahvaltiya gidelim dedim orada soylemeyi dusunuyorum sonra da beraber doktora gideriz :)
Oyle yaptim :) anlayacagini zannetmiyorum daha once hic test gormedi once cunku :)) ama cok sevinecegine eminimİnşallah :) normal heyecan olmasıbence hediye paketi yap testi koy içine ver
http://hizliresim.com/aMBME7 koyabildim mi
Kizlar coook mutlu olduummm Allah tamamina erdirsin insallah sag salim kucaginiza alirsiniz bebisleriniziCanlarrr hcg:100
Ayyy cok tesekkur ederim insallah insallah isteyen herkesin tez vakitte once karni sonra da sag salim kucagi dolsunKizlar coook mutlu olduummm Allah tamamina erdirsin insallah sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Bide bi not ilistir araya babacim ben geliyorum yaz meselaOyle yaptim :) anlayacagini zannetmiyorum daha once hic test gormedi once cunku :)) ama cok sevinecegine eminim
Olabilir :) esim bu gece ruyasinda gormustu bir erkek bebek doguruyormusum . Tabirine baktim kiz bebekle tabir oluyo hayirlisi bakalim kahvaltiya uc cay da soylemeyi dusundum biri bebise diyeBide bi not ilistir araya babacim ben geliyorubebekle mesela
AAAAAA hayırlı ugurlu olsun canım sağlıkla kucagına alırsın ıns . ne zaman yaptırdın . kaç gun gecmuştı belırtıler var mıydıCanlarrr hcg:100
Mutluluğunuz daim olsun inşallah :)Olabilir :) esim bu gece ruyasinda gormustu bir erkek bebek doguruyormusum . Tabirine baktim kiz bebekle tabir oluyo hayirlisi bakalim kahvaltiya uc cay da soylemeyi dusundum biri bebise diye
Amin sizin de mutlulugunuzu bebjsle taclandirsin insallah Allah :)Mutluluğunuz daim olsun inşallah :)
ayyy demiştim demek istemiyorum ama biliyodum senin hamile çıkçağını tebrikler canımCanlarrr hcg:100
Canim dogal e vitamini. Esimin sperm morfolojisi dusuk cikmisti.(onarim yapiyor) Ibrahim saracoglunun kuru var.keciboynuzu ile kullaniyorsun. Onun icin almistim. Ama kullanmak nasip olmadi.Eylemeylemce canım evicap ne ise yarıyor öğrenebilir miyim sadece sorun olunca mı kullanılır
Anladım canım teşekkür lerCanim dogal e vitamini. Esimin sperm morfolojisi dusuk cikmisti.(onarim yapiyor) Ibrahim saracoglunun kuru var.keciboynuzu ile kullaniyorsun. Onun icin almistim. Ama kullanmak nasip olmadi.
Eger isteyen yoksa ben alabilirim canim.Canim dogal e vitamini. Esimin sperm morfolojisi dusuk cikmisti.(onarim yapiyor) Ibrahim saracoglunun kuru var.keciboynuzu ile kullaniyorsun. Onun icin almistim. Ama kullanmak nasip olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?